פורסם 2013 בדצמבר 312 שנים מחבר למה השיטה שלך מקבלת שלושה ערכים? בבירור התבקשת לקבל רק שניים.כן הורדתי את זה שנייה אחרי זה שכחתי לעדכן .. אבל מה לרשום שם בתוך הסוגריים.. אני לא יודע מה לעשות אני צריך לבדוק אם הנקודה על הישר, אז כן להשתמש במשוואת הישר ?
פורסם 2013 בדצמבר 312 שנים השאלה פה היא מתמטית. האם אתה יודע כיצד בודקים האם נקודה נתונה נמצאת על ישר נתון? נערך 2013 בדצמבר 312 שנים על-ידי QttP
פורסם 2013 בדצמבר 511 שנים מחבר השאלה פה היא מתמטית. האם אתה יודע כיצד בודקים האם נקודה נתונה נמצאת על ישר נתון?בדוק האם שני הישרים שיצרת מקבילים,מאונכים או נחתכים. (שני ישרים מקבילים כאשר השיפועים שלהם שווים, ומאונכים כאשר מכפלתם שווה למספר 1-)אתה יכול לעזור לי איך אני מתחיל את זה ?השאלה קצת מסובכת אני מתקשה בלכתוב את זה,והעלו כבר את תרגיל 3 לכיתה שלי שאני חייב גם לפתור תוך שבועיים ..
פורסם 2013 בדצמבר 511 שנים מחבר כתבת פונקציה שמחשבת את השיפוע של הישר, נכון? אז תשתמש בה.וכדי לבדוק אם הם נחתכים אז לכתוב שיטה חדשה ולהשתמש בה ב- main ?
פורסם 2013 בדצמבר 511 שנים לא צריך לכתוב שיטה בשביל זה, אתה יכול לכתוב את הקוד בתוך ה-main וזהו. לבדוק אם שני ישרים נחתכים זה בדיוק שורה אחת (מה צריך להיות הקשר בין השיפועים שלהם כדי שיחתכו?)
פורסם 2013 בדצמבר 511 שנים מחבר לא צריך לכתוב שיטה בשביל זה, אתה יכול לכתוב את הקוד בתוך ה-main וזהו. לבדוק אם שני ישרים נחתכים זה בדיוק שורה אחת (מה צריך להיות הקשר בין השיפועים שלהם כדי שיחתכו?)התחלתי ככה כדי לבדוק אם הם מקבילים ..if (line1.Shipoa==line2.Shipoa()){ System.out.println("Parallel straight" ); }אבל זה עושה לי שגיאה אחרי הנקודה של line1 ואיך אני ממשיך מפה ?
פורסם 2013 בדצמבר 511 שנים מחבר קורא את השגיאה וחושב מה המשמעות שלה. מה זה line1.Shipoa? הפעלתי את השיטה שבודקת את השיפועה על הישר הראשון ואמרתי שאם הוא שווה לשני שזה ידפיס על המסך שהם מקבילים ואני צריך לעשות גם נחתכים..
פורסם 2013 בדצמבר 511 שנים מחבר אבל זה לא התקמפל. למה זה לא התקמפל? איך משתמשים בפונקציה בדיוק?הצלחתי הייתי צריך להוסיף () לא ראיתי ששכחתי.. עכשיו איך אני אמור לבדוק אם המכפלה של השיפועים שלהם שווה ל- (-1)?
פורסם 2013 בדצמבר 511 שנים מחבר ברצינות אתה שואל אותנו את זה? if (line1.Shipoa()==line2.Shipoa()){ System.out.println("Parallel straight" ); } if (line1.Shipoa()*line2.Shipoa()==-1){ System.out.println("Straight vertical"); } else System.out.println("Straight cut"); }}ככה זה בסדר ?
פורסם 2013 בדצמבר 511 שנים כן, כמעט. חסרה לך פתיחת סוגריים מסולסלים אחרי ה-else, וחוץ מזה תנסה לחשוב מה בדיוק יודפס אם שני הקווים מקבילים, ואיך פותרים את זה.הדרך הכי טובה לדעת אם הקוד הוא נכון היא להריץ אותו עם כל מיני קלטים שונים. צור לך שני קווים מקבילים, ותריץ את הקוד עליהם, ותראה אם הוא מדפיס מה שאתה מצפה. תעשה אותו דבר עם שני קווים נחתכים ושני קווים מאונכים. נערך 2013 בדצמבר 511 שנים על-ידי שניצל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.