עבור לתוכן

Battlefield 4 - תרד בעיות טכניות.

Featured Replies

פורסם

הדרייברים שלי מעודכנים גם כן, אבל יש לי באמת בעיות עם העכבר לפעמים.

איך בודקים איפה ה"mouse acceleration"?

• תגובות 595
  • צפיות 173.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לך את ההאצה של ווינדוס שהיא נמצאת בלוח הבקרה->התקנים ומדפסות->עכבר->אפשרויות מצביע->שפר את דיוק העכבר...תראה שזה לא מסומן...

פורסם

כל מי שמשחק קופא לו פתאום והסאונד נתקע בלופ, לפני שאתם סוגרים את המשחק תבדקו שימוש בראם. אם זה סביב 2 ג'יגה אז זה באג עם הזיכרון ונצתרך לחכות לPatch. באסה אני יודע. כל מי שלא יודע למה הוא קורס לוינדווס יש Event viewer ששם רשום בדיוק מה גרם לשגיאה.

פורסם

קניתי מחשב חדש והשקעתי סכום לא קטן, אבל אני לא יכול לשחק בכלל. יש לי I5 4670K ו R9 280X ואחרי כמה דקות של משחק מופיע לי מסך שחור שלא מגיע לשום דבר ואפילו ל RESET, צריך פשוט לכבות את המחשב. יש פטרון לזה?

פורסם

הMARKC לא קשור לבאטלפילד אלא אם מכבים את הRAW MOUSE INPUT... ואם מכבים צריך גם להתקין בווינדוס 8.1 את העדכון שמוריד את הMOUSE LAG וההגבלת 167HZ, ולסדר לו ידנית שיכלול גם את באטלפילד בREGEDIT

פורסם
  • מחבר

לכל מי שמשחק יש את הבעיה הזו של MOUSELAG ?

ראיתי את הסרטון של Guy950 מספר פעמים ולא הצלחתי להבחין בבעיה בכלל.

פורסם
  • מחבר

אתם חייבים לראות את זה ועד הסוף.. :-)

פורסם

כ. קול של VIA והסאונד נעלם לפעמים, אבל בסדר, עם זה עוד מסתדרים.

הדליפה לזיכרון פשוט מטריפה אותי... מצטרפים לשרת באמצע סיבוב, ובאמצ הסיבוב השני 98% ניצול זיכרון =\

זה באמת באג ברמה רצינית מאוד, דברים שהיו חווים בימי הDOS.

אני אף פעם לא שופט את חברות הפיתוח על הבאגים של המשחקים בזמן יציאתם, אבל זה כבר יותר מידי.

אני לא מכיר אף חברה שמשחררת מוצר כלשהו שדולף ליזכרון ככה, זה אשכרה כמו וירוס.

זו באמת פדיחה רצינית לDICE, וזו טעות מקצועית חמורה מאוד שהם ככה משחררים את המשחק.

פורסם

יש שרתים בלי פינגים גבוהים !? הכל לאגים הראש כואב

- - - תגובה אוחדה: - - -

למישהו יש בעיה של לאגים ?

פורסם

אני חווה לאגים חופשי הכי הרבה בתוך טנק... וגם כשאני ברגל יש לפעמים אני מדבר על פינג של 75 +-

פורסם
הMARKC לא קשור לבאטלפילד אלא אם מכבים את הRAW MOUSE INPUT... ואם מכבים צריך גם להתקין בווינדוס 8.1 את העדכון שמוריד את הMOUSE LAG וההגבלת 167HZ, ולסדר לו ידנית שיכלול גם את באטלפילד בREGEDIT

מדובר בעדכון רשמי של מיקרוסופט או איזה h4ck? הבנתי שהם עובדים על הבולשיט הזה.

פורסם

זה משהו שנראה לפחות רשמי. מישהו פרסם קישור בדיון על 8.1

הינה הקישור: http://support.microsoft.com/kb/2908279

פורסם

מגניב. תודה.

בדיוק נכנסתי ל WU ומסתבר שישנם 300~ מגה של עדכונים. h00ray!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים