עבור לתוכן

Battlefield 4 - תרד בעיות טכניות.

Featured Replies

פורסם

אם המעבד שלו עד כדי כך מגביל, אז המשחק ממש מכביד על המעבד...

• תגובות 595
  • צפיות 174k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני יודע שהמעבד מגביל,אבל הוא מעל לMINIMUM REQUIREMENTS,אז אני אמור להריץ את המשחק,לפחות על LOW,דבר שעכשיו לא קורה לא משנה מה הרזולוציה.

פורסם

Seriously?! again?!

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מעניין מה ייהרס אחרי הפאטץ' הזה??

פורסם
  • מחבר

שישפרו את NETCODE , לא רואה שום באגים יותר.

פורסם

המשחק עובד טוב, בקשר ל-one hit kill אני לא יודע, עוד לא יצא לי לראות את התופעה מאז העדכון.

פורסם

לא רואה אזכור לבאג שמתחילים בלי נשקים...ננסה נראה אולי באמת המשחק הגיע למצב סביר.

פורסם

אתמול מישהו הרג אותי עם אקדח ממרחק לא קצר, אני יכול להשבע שהוא ירה בי ירייה אחת והייתי על 100 אחוז.

בקשר לזה שמתחילים בלי נשקים אם הבנתי אותכם נכון, קרה לי כמה פעמים כולל היום אבל זה לא מפריע, ברגע שנכנסים בין כוונות

הנשק מתגלה.

פורסם

לי יצא להרוג מישהו עם אקדח בירייה אחת ולא נראה לי שהוא היה פצוע לפני , הדברים האלה עדיין קורים.

פורסם

נכנסתי, שיחקתי 2 דקות, יצאתי...אותו חרא בדיוק. קרה לי בערך כמו מה שהראו פה עם זה שקפץ מגג ופתאום היה לו אנימציה של דקירה, יצאתי לפני שזה בכלל הסתיים.

אני פעם הרגתי SQUAD שלם עם אקדח, כל אחד פגיעה או 2.

פורסם

fixed kill cam my ass. הם רק שברו את זה עוד יותר...

K0k8zqX.jpg

ואני די בטוח שה- one hit kills עדיין נמצאים

פורסם

מה הבעיה עם הKILLCAM ? אני יודע ששינו את האנימציה אבל לא הבנתי מה הבעיה באינמציה שונה ... אני רואה שאתה יכול לראות את הגופה שלך ואיפה הוא עמד ביחס אליה, מה חסר שם אם ככה?

בכללי אני מה זה לא אוהב את הKILLCAM של BF4, הSUPPORT\RECON שמפוצצים לך את הרכב עם הC4 נראים כל כך מוזר ומצחיק בKILLCAM שהם רצים אחרי זה. אולי זה פשוט האינמציית ריצה ממש גרועה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים