עבור לתוכן

The Witcher® 3: Wild Hunt - הדיון הרשמי

Featured Replies

פורסם

חפש ביוטיוב lows pec gamer. הבנאדם חופר בהגדרות כדי לגרום למשחק לעבוד כמה שיותר טוב על מפרט כמה שיותר נמוך...

• תגובות 613
  • צפיות 157.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא נורא. עוד מעט יוצא fallout 4 ושם כבר באמת נוכל לעשות כל מה שנרצה. אז יהיה כבר מאוחר מידי בשביל tw3 וגם אם ישחררו כלים מלאים הוא הולך להשכח...

פורסם

לא בטוח. עיין ערך סקיירים

פורסם

מה הבעיה בסקיירים?

פורסם
לא נורא. עוד מעט יוצא fallout 4 ושם כבר באמת נוכל לעשות כל מה שנרצה. אז יהיה כבר מאוחר מידי בשביל tw3 וגם אם ישחררו כלים מלאים הוא הולך להשכח...

חחח כשיצא fallout 4 עם כלי מודינג מלא אני מתערב שישכחו מTW3.

בכל מקרה קצת אכזבה מצדם אבל אני מאמין שהם אחרי ההרחבות ישחררו את הכלי בצורתו המלאה אל תשכחו שהוא לא היה אמור להגיע בכלל לפני סיום כל ההרחבות.

פורסם
מה הבעיה בסקיירים?

התכוונתי לומר שכמו שסקיירים לא "נשכח" גם ארבע שנים אחרי שהוא יצא ועדיין ממשיכים לפתח לו מודים נקווה שגם TW3 לא "ישכח"

פורסם

היה עדכון עכשיו, יש למשהוא מושג מה היה השיפורים? חוץ מה-DLC של ה-New Game?

פורסם
התכוונתי לומר שכמו שסקיירים לא "נשכח" גם ארבע שנים אחרי שהוא יצא ועדיין ממשיכים לפתח לו מודים נקווה שגם TW3 לא "ישכח"

בתסדה יודעים ומתכננים את המשחקים שלהם מראש עם תמיכה בקהילה ובמודינג ומשחררים כל פיתוח מקיפים ביותר זמן קצת אחרי שחרור המשחק. כך היה כל המשחקים שלהם וגם סקיירים וגם fallout 4 בעתיד.

אם tw3 לא יספיק לצבור קהילת מודינג עד fo4 זה לעולם לא יקרה בין אם ישחררו כלי פיתוח ובין אם לא, פשוט כי כולם יעברו אל fo4 או tes הבא ששם בטוח ב 100% שיהיה תמיכה במודינג. אולי יישאר קהל מעריצים קטן שימשיך לנסות ולפתח מודים טובים ל tw3, אבל קהילה גדולה כמו שיש לבתסדה לא יקרה במצב כזה.

פורסם

למרות שאני מבין שהצפיות מ- Fallout גדולות לא הבנתי למה זה קשור להמשכיות twc3....

חוץ מעולם פתוח אין ממש דמיון בין שני המשחקים.

אם היה יוצא elder scrolls חדש אולי הוא היה יותר דומה.

תקנו אותי אם אני טועה...

פורסם

חברים

יש אפשרות לדעת כמה % מהקווסטים השלמתי ?

מעניין אותי לדעת כמה השלמתי מכול הקווסטים האפשריים ( הבנתי שיש 268 קווסטים).

תודה

פורסם

ידוע למישהו אם יש אפשרות "לשנמך" mutagens?

בזמנו בתחילת המשחק המרתי את כל ה mutagens לרמת greater ועכשיו יש לי טונה שלהם ויש לי די הרבה decoctions שדורשים lesser mutagens. יש לי כמה, אבל ממש לא מספיק בשביל הכל...

בכלל מה לעשות איתם חוץ מלשים אותם בסלוטים המתאימים במסך ה- character? כל הסלוטים שלי תפוסים עם greater mutagens

פורסם

אין מה לעשות איתם. איך חסר לך מוטגנים? חוץ מאדומים יש בלי סוף במשחק. לדעתי הdecoctions מיותרים.

פורסם

אני מיוחד ;)

אני לא מקבל יותר מידי מאוייבים ואם כן אז בעיקר כחולים או ירוקים, אני צריך אדומים...

פורסם

אדומים זה בעיה. תחפש בגוגל, יש שם המלצות לכרייה של אדומים. לא סיימת עדיין?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים