עבור לתוכן

The Witcher® 3: Wild Hunt - הדיון הרשמי

Featured Replies

פורסם

הנה כמה שאלות למי שכבר שיחק שלא מצאתי להן תשובה בגוגל:

1. איך מאחסנים פריטים אצל הסוס? רכשתי לו שק אוכף אבל אני ל אמצליח להבין איך להינס אליו ולשים שם פריטים.

2. אלו פריטים "בטוח" למכרו (כאלו שלא אזדקק להם בעתיד לאלכימיה או יצירת פריטים אחרים? האם כל מה שמוגדר כ JUNK בטוח וודאי למכירה (יש שם פריטים שאפשר לפרק לחלקים שמהם אפשר להרכיב דברים אחרים למשל)?

• תגובות 613
  • צפיות 157k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
הנה כמה שאלות למי שכבר שיחק שלא מצאתי להן תשובה בגוגל:

1. איך מאחסנים פריטים אצל הסוס? רכשתי לו שק אוכף אבל אני ל אמצליח להבין איך להינס אליו ולשים שם פריטים.

2. אלו פריטים "בטוח" למכרו (כאלו שלא אזדקק להם בעתיד לאלכימיה או יצירת פריטים אחרים? האם כל מה שמוגדר כ JUNK בטוח וודאי למכירה (יש שם פריטים שאפשר לפרק לחלקים שמהם אפשר להרכיב דברים אחרים למשל)?

1. זה רק מגדיל את המשקל שאתה יכול לסחוב. הדברים שעליך כאילו מאוחסנים על גבי הסוס שלך.

2. מתחת לשם של החפץ רשום אם אתה יכול לקבל ממנו חפצים אחרים בפירוק. אם לא, תמכור.

וכמה שהמשחק הזה טוב, כמה שאני אוהב את הקווסטים שלו, אני 30 שעות בתוך המשחק, ואין לי כבר כוח להמשיך איתו :S

ואני עוד לא סיימתי ACT ראשון! ויש לי עוד מלא קווסטים לסיים. ועוד לא ביקרתי בכל הלוחות של הContracts וה-Side quests. אהההההההההה!!!!

אותו סיפור היה לי עם Dragon Age Inquisition. הגעתי גם בדיוק ל30 שעות והתעמקתי יותר בSIDE QUESTS עד שהיה לי בא כבר להקיא מהמשחק :(

פורסם

Zeev86 - כל פריט אפשר, אז לא למכור כלום? לדגומא טבעת אפשר לפרק לזהב ואבקת אבן אודם או משהו שכזה (שהם רכיבים להרכבת פריטים אחרים).

אני אוגר כמעט הכל, הבעיה שיש שם לא מעט פריטים ואי אפשר לדעת בוודאות מה אצטרך בעתיד ומה לא. בנוסף, יש מעט מאוד כסף במשחק והעובדה שאני לא יודע מה למכור די מגבילה אותי מהבחינה הזו.

תודה לגבי ההערה על הסוס, לא ידעתי את זה.

עריכה, מצאתי פה תשובה חלקית:

http://steamcommunity.com/app/292030/discussions/0/613958868357729614/

לגבי השאר, הדיונים ברשת חלוקים לגבי האם למכור JUNK או לשמור אותו לצורך עתידי לשם פירוקו לרכיבים ליצירת פריטים אחרים.

פורסם

כמה שאלות לגבי המשחק.. אני מתכוון לרכוש דרך סטים. למשחק הזה יש לנצ'ר נפרד כמו של רוקסטר? יש לי את המשחק הקודם בספרייה בסטים.. אפשר לדלג עליו ולהתחיל ישר בשלישי מבחינת הבנה של העלילה והמשחקיות? בראשון לא נגעתי. על המפרט שלי לאיזה fps לצפות על הגדרות אולטרה על 1080p? תודה רבה!

פורסם

אין לו לאנצ'ר נוסף.

אתה יכול להתחיל מהמשחק השלישי. אני התחלתי ואני לא מרגיש שפספסתי משהו או שיש דברים שאני לא מבין. את הכל משלימים לך תוך כדי העלילה.

אני עם המפרט שלי משיג אל אולטרה ללא הhairwor מינימום 50 FPS

פורסם

ורק אני מחכה לדריוור שיתקן את הביצועים בסדרת KEPLER וטלאים שיעזרו בעניין הביצועים? :undecided:

פורסם

מה הכוונה מחכה? אני משחק כמו שזה, אבל אשמח כמו רבים אחרים לשיפור ביצועים על ה-780.

פורסם

על איזה BUILD הלכתם?

אני כבר 30 שעות במשחק ועם 13 סקילים שלא בחרתי.

פשוט אין לי מושג על מה ללכת.

אז החלטתי לפתוח דיון בו אנשים אחרים ירשמו על מה הלכו.

על MELEE? אם כן, איזה?

על MAGIC? אם כן, איזה קסמים שדרגתם?

או מעורבב?

פורסם
מה הכוונה מחכה? אני משחק כמו שזה, אבל אשמח כמו רבים אחרים לשיפור ביצועים על ה-780.

זאת אומרת שהמשחק יהיה יציב על 60 בלי סטטרים וגמגומים במקומות כמו ויליג'ים.

ושיפור התזוזה במשחק למה השליטה לא משהו בכלל.

רק אז אני יכנס למשחק רציני.

אני במשחק כמו זה רוצה חוויה מושלמת ולא מקרטעת כמו שיש כרגע.

ותמיד טוב לחכות כי יגיעו גם תכנים חדשים ודברים שאין עכשיו, רק מה זה קשה למה חיכיתי המון זמן למשחק הזה :)

פורסם

גם אני בקושי מוכר דברים

אבל יש באיזה אזור של עיר מרכזית ששכחתי את השם שלה איזה אחד שקונה ממך דברים באחלה מחירים

יש לי שני יהלומים שכל אחד נמכר באיזה 500 ועוד כמה אבני רובי שנמכרים ב 400 אצל הבן אדם הזה

אז אני נמנע מלמכור לסתם סוחרים ומגיע רק אצלו

בקשר לסקילים פתחתי רק חמישה מקומות והלכתי בעיקר על השיפור בנזק מהתקפות מהירות וחזקות

ואם אתה שם במיוטוגן איזה אחד אדום +7% נזק אז זה נקשר לכל האדומים וזה הפך לי את ה 7 אחוז ל 28 אחוז

גם שיפרתי את הקסם שמהפנט לדרגה 3 ואת העניין שמוסיף 500 חיים

אבל אני עדיין במצב מאוד מוקדם במשחק זה מה שיצא לי בנתיים

פורסם

אתה מדבר על Novigard יש שם מוכר בצורה של מבחנה ( שיקויים יענו ) שנמצא מחוץ לעיר בתוך בית קברות ... הוא נמצא שם מהשעה 5 אחר הצהריים

יש לו רק 500 מטבעות והוא קונה במחיר מלא כולל ראשים של מפלצות

כל יום מתווסף לו 150 מטבעות ככה שצריך לחכות כל פעם

כשתגיעו לNovigard אחרי שצברתם מטבעות זהב תוכלו להחליף אותם בכסף ״רגיל״

( כרגע יש לי 2600 )

כסף לא הבעיה פה אלא אם אתם רוצים ליצור את הסטים המלאים תצטרכו את כל הרכיבים

ככה שמאד מאד חשוב לקחת כל דבר ממפלצות ומקופסאות

פורסם

תותח אתה תודה על העדכונים הזריזים :)

פורסם

וואלה באמת כל הכבוד על העידכונים ... תודה!

פורסם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים