עבור לתוכן

סודני דקר שישה - למה אני, שדואג להתעדכן בחדשות כל צהריים וערב, מגלה על זה רק למחרת?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
באותה מידה לערבי הממוצע אין בעיה עם אנשים שלא השתלטו על אדמתו.

כן, כי היהודים ממש שלטו באדמות הערבים כשכתבו את הקוראן וציוויו לטבוח ביהודים. אה, והערבים גם מכירים בכך שאדמות בהם מוסלמים מעולם לא ישבו, כגון בריטניה, לא שייכות להם. ובהפגנות הם צועקים "מוות למתנחלים בלבד".

אני לא מצליח להבין איך אדם יכול להיות טיפש מספיק בשביל לא להבין את ההבדל בין ההשקפה היהודית כלפי ערבים לבין ההשקפה של הערבים, כאומה, כלפי היהודים או הנאצים כלפי היהודים (השתיים האחרונות הן אותה ההשקפה בדיוק, כמובן), אבל בו בזמן לא טיפש מספיק בשביל שלא ידע קרוא וכתוב. זה פשוט לא מסתדר לי.

ag43, הנה לך על רגל אחת כל המשנה שלי, לה אתה קורא "קיצונית". אני תוהה האם חברינו Nosh היה יוצא כזה גם אם התקשורת (העולמית, לא רק הישראלית) היתה כנה.

• תגובות 275
  • צפיות 19.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אוי נו ..

ואתה בסדר ?

איפה היית ששחטו מיליונים באפריקה .

פורסם
  • מחבר

מה אתה קשור?

פורסם
אתה נורמלי? יש הבדל ברור מאוד. אין ליהודי מצוי שום בעיה עם מוסלמים. למישהו מפריע המוסלמים\ערבים בקטאר? ערב הסעודית? בחריין? וכו' וכו'? הבעיה שלנו היא עם אלה שמנסים לרצוח אותנו ולהשתלט על אדמתנו. זה ההבדל.

אנחנו מדברים פה על אותם מוסלמים (ולא על כל המוסלמים כמו שאתה רוצה להבין ממה שכתבתי)

אז אתה אומר בעצם שמעשי המוסלמים וכוונותיהם כלפינו שקריים בדיוק כמו "הפרוטוקולים של זקני ציון"?

מה אתה מטומטם?

אתה רואה בערבים מעזה/יו"ש וכל המהגרים הלא חוקיים כסיכון למדינה שלך וצביונה בדיוק כמו שהנאצים ראו אז ביהודים/נכים/מפגרים/צוענים

הסיבות לשנאה לא רלוונטיות (והנאצים עשו אפילו יותר ממך וביססו את השנאה על תיאוריה "מדעית")

פורסם
כן, כי היהודים ממש שלטו באדמות הערבים כשכתבו את הקוראן וציוויו לטבוח ביהודים. אה, והערבים גם מכירים בכך שאדמות בהם מוסלמים מעולם לא ישבו, כגון בריטניה, לא שייכות להם. ובהפגנות הם צועקים "מוות למתנחלים בלבד".

אני לא מצליח להבין איך אדם יכול להיות טיפש מספיק בשביל לא להבין את ההבדל בין ההשקפה היהודית כלפי ערבים לבין ההשקפה של הערבים, כאומה, כלפי היהודים או הנאצים כלפי היהודים (השתיים האחרונות הן אותה ההשקפה בדיוק, כמובן), אבל בו בזמן לא טיפש מספיק בשביל שלא ידע קרוא וכתוב. זה פשוט לא מסתדר לי.

ag43, הנה לך על רגל אחת כל המשנה שלי, לה אתה קורא "קיצונית". אני תוהה האם חברינו Nosh היה יוצא כזה גם אם התקשורת (העולמית, לא רק הישראלית) היתה כנה.

בריטניה שייכת לאזרחיה, בין אם הם מהגרים או צאצאי מהגרים מפקיסטן או לא.

מתנחלים, מתיישבים בגדה המערבה במטרה לייהד את הגדה המערבית (אזור שללא המתנחלים, היה כמעט ללא יהודים/ישראלים) וחסימת האפשרות להקמת מדינה פלסטינית לצד מדינת ישראל.

באמת אפשר להשוות את זה להגירה שברובה חוקית למדינות שמקבלות אותם?

עריכה:

ללא שום ספק, לא היה לי שום דבר נגד הגירה יהודית המדינה הפלסטינית, במידה ואתה מדינה פלסטינית היה מסכימה להגירה כזאת, אבל מה שהולך היום זה שלא רק שמדינת ישראל מחזיקה בפלסטינים בניגוד לרוצנם במשך עשרות שנים, אלה גם עושה הכל כדי למנוע מאותם פלסטינים אי פעם לקבל מדינה משלהם.

פורסם

שאני אבין - יש כאן אנשים שחושבים שהשנאה של הערבים ושל הנאצים ליהודים מבוססת על רציונל כלשהו? באמת?

פורסם

שנאת השונה והאחר. זה לא רק הגיוני (עצם קיום השנאה, לא הסיבות המוצהרות לה), אלא יש לזה אפילו הסברים פסיכולוגיים.

פורסם

אנטישמיות זה הרבה יותר מקסנופוביה רגילה.

פורסם

לפי הליברליות בה הרבה מאוד אנשים משתמשים במושג "אנטישמיות" (כולל על גבי הפורום הזה), זה ממש לא נראה ככה.

פורסם

אנטישמיות זה "אופטימיזציה" של הקסנופוביה המסורתית דרך שנים של תעמולה דתית (עד המאה העשרים על כל פנים).

פורסם
אהה. עכשיו הבנתי. דעתי היא כבר אינה דעה אפילו, שכן היא לא כלולה במניין "כל הדעות" שלך. דעתי היא שלאלו שמשתינים על הדמוקרטיה ורוצים לפגוע במי שעליו אותה דמוקרטיה אמורה להגן (רמז: אלו לא הסודנים), דינם צריך להיות לכל הפחות הפשטה מהגנותיה של אותה הדמוקרטיה.

אבל אתה חורג הרבה מעבר לזה. אתה רוצה ממש לבטל את הדמוקרטיה ולהשליט חברה שמבוססת על ספר מדע בדיוני(starship troopers).

אז אני שואל, האם הדמוקרטיה לא אמורה להתגונן מפני אנשים כמוך?

פורסם
לפי הליברליות בה הרבה מאוד אנשים משתמשים במושג "אנטישמיות" (כולל על גבי הפורום הזה), זה ממש לא נראה ככה.

?

פורסם

לא פעם ראיתי משתמשים בפורום במושג אנטישמי כדי לכנות משתמשים אחרים או אנשי ציבור ישראלים שלא דוגלים בערכים פשיסטיים, או חס וחלילה גוי העז לבקר את מעשי ממשלת ביבי, אם אותם אנשים אכן אנטישמים אז כל המושג הזה הוא לא יותר מבדיחה.

כמובן שגם יש ארגונים ישראלים ויהודים המשתמשים בקלף האנטישמיות כדי להשתיק כל ביקורת כלפי ממשלת ישראלת, בין אם היא מוצדקת או לא.

פורסם

גם אם מה שאתה מתאר נכון זה לא משנה את מהות האנטישמיות האמיתית.

פורסם
שאני אבין - יש כאן אנשים שחושבים שהשנאה של הערבים ושל הנאצים ליהודים מבוססת על רציונל כלשהו? באמת?

שאני אבין- הצלחת לחשוב על כל קשרי שנאה בעולם מלבד זו שהתכוונתי אליה יהודים->ערבים

ואם אתה אומר שאין שנאת יהודים->ערבים (מוצדקת או לא) אני ממליץ לך לקרוא את כל הדיון הזה מחדש כי בוודאות פספסת משהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים