עבור לתוכן

כרטיס לגיימינג, 1,600 ש"ח

Featured Replies

פורסם

הירוקים מבצעים לא רע בתחום הזה. עדיין לא מושלם.

אם אתה מתעניין בנושא - קח לך שעה וחצי וצפה בזה:

• תגובות 91
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר
הירוקים מבצעים לא רע בתחום הזה. עדיין לא מושלם.

אם אתה מתעניין בנושא - קח לך שעה וחצי וצפה בזה:

אין לי כלכך זמן עכשיו, אולי מחר (:

אתה יכול לספר בקצרה על מה מסבירים שם?

השאלה היא איך אתה מודד ביצועים. FRAPS זה טוב ויפה אך לא תמיד משקף את המציאות.

פקודה במשחק :)

הם לא משיגים כפול ביצועים, נכון שאתה רואה כפול fps אך חלקות המשחק נפגמת ונוצרת תופעת המיקרוסטאטרינג(תקיעות קטנות).

אתה יכול להסביר ולהרחיב? לא כלכך הבנתי (מצטער על הבורות בנושא).

פורסם
פקודה במשחק :)

אותו עיקרון. הכוונה היא לכך שכמו FPS אינה מדד אמין לביצועים.

פורסם

המסך מציג 60 FPS - לא יעזור לך לקבל יותר FPS

אגב, אחלה כרטיס יש לך

פורסם

^ישנם היום משחקים שגם לזה(60 FPS) הוא לא יגיע עם כרטיס יחיד אם הוא ישתמש בשיא ההגדרות+פילטרים וישנו אולי משחק אחד שגם עם שני כרטיסים כדוגמת GTX680 הוא לא יגיע ל-60 FPS.

FPS הוא קצב הפריימים בשניה, כאשר אתה מחבר שני כרטיסים אתה מקבל קצב פריימים כפול, אבל המשחק הופך להיות לא חלק ותופעה כזו נקראת מיקרוסטאטרינג.

התופעה מרגישה כמו תקיעות קטנות, גימגומים של המשחק ותנועה לא חלקה במהלך המשחק.

פורסם
  • מחבר
המסך מציג 60 FPS - לא יעזור לך לקבל יותר FPS

אגב, אחלה כרטיס יש לך

אני רוצה FPS גבוה שכשיהיו נפילות אני לא ארגיש את זה יותר מידי וזה לא ייפול לנגיד 30 או משהו כזה, אם יהיה לי 80 ייפול ל-50-60 אז זה בסדר.

אותו עיקרון. הכוונה היא לכך שכמו FPS אינה מדד אמין לביצועים.

אז איך אני אמור למדוד FPS?

^ישנם היום משחקים שגם לזה(60 FPS) הוא לא יגיע עם כרטיס יחיד אם הוא ישתמש בשיא ההגדרות+פילטרים וישנו אולי משחק אחד שגם עם שני כרטיסים כדוגמת GTX680 הוא לא יגיע ל-60 FPS.

FPS הוא קצב הפריימים בשניה, כאשר אתה מחבר שני כרטיסים אתה מקבל קצב פריימים כפול, אבל המשחק הופך להיות לא חלק ותופעה כזו נקראת מיקרוסטאטרינג.

התופעה מרגישה כמו תקיעות קטנות, גימגומים של המשחק ותנועה לא חלקה במהלך המשחק.

עכשיו הבנתי :)

אבל אני התכוונתי לקנות השנה הזאת כרטיס יחיד (GTX770) ובעוד שנה להוסיף עוד אחד, האם זה לא יהיה חכם? אני פשוט לא רוצה כל כמה זמן לקנות כרטיס מסך ב-2,000 שקל, אני רוצה משהו שיחזיק לי לשנתיים לפחות על הגדרות גבוהות ואחרי שלוש שנים בערך שאני אוכל להוסיף לו כרטיס שישפר את כל הביצועים.

פורסם

הנושא הזה כבר נמרח מדי.

דודאל,

למערכי CF יש בעיות שבולטות לעומת SLI שגם לו יש בעיות, אבל הן פחות בולטות מהבעיות של CF.

לעידן יש שני כרטיסי 7970, הוא באופן אישי מספר הרבה על הבעיות שנוצרו לו. היית מאמין שיש לו 2 כרטיסי מסך ובBF3 הוא נאלץ לכבות כרטיס כדי לשחק נורמלי? זה עד כמה הCF עושה בעיות.

אומרים שביולי AMD יוציאו דרייבר חדש שיפתור את הנושא, אבל אף אחד לא אופטימי.

(גם כן שלעידן יש מערך של שלושה מסכים, לו באמת יש צורך למערך כי לא תמיד כרטיס בודד יצליח לספק את כל העבודה.)

בנקודה זאת אני חושב שהנושא כבר מיותר, בגלל שהדעה החזקה פה היא שכרטיס אחד יהיה עדיף על פני שני כרטיסים, וזה בכלל לא קשור לעוצמה! זה קשור לבעיות הנלוות למערך, ושלא נדבר על העלות, חשמל וחום.

אני מציע לך שתקנה כרטיס GTX 770, כרטיס מצוין שיספק אותך כמו שצריך.

לצערך, אף אחד פה לא יכול להתחייב שהכרטיס יהיה מצוין להגדרות מלאות עוד 3 שנים, אבל עוד 3 שנים כשתראה כשהכרטיס מגמגם, אז תקנה אחד נוסף ותעשה מערך או שתחליף לאחד חדש שיהיה חזק יותר. תמיד יש לך אופציות. :beerchug:

אין לך מה להיות לחוץ לשדרג, תקנה ותהנה מגרפיקה משובחת על מסך 1080P.

אני ממליץ לך להוריד כמה סרטי blu-ray אחרי שתקנה את הכרטיס, גם כן כדאי שתארגן טיפות עיניים למקרה שתשכח איך למצמץ :smiley1:

פורסם

אחרי שדווח על ידי המבקרים שישנו שיפור די מהותי בדרייבר הבטא אני דווקא די אופטימי.

המחדל הזה מדובר בלי סוף בכל רחבי הרשת כבר מספר חודשים וזה משהו ש-AMD כבר לא יכולה להתעלם ממנו או להכחיש יותר.

ברור שבשורה התחתונה זה לא יהיה מושלם. ואם עושים שיכלול של כל הפרמטרים ביחד כרטיס בודד תמיד יהיה אופציה

עדיפה וזה לא משהו שהולך להשתנות בקרוב. במיוחד למישהו שמשתמש במסך בעל רזולוציה שנחשבת סטנדרטית לימינו.

בכל מקרה הרעיון שלקנות עכשיו כרטיס ב-2K ועוד שלוש שנים להוסיף אחד נוסף זה רעיון גרוע מהרבה סיבות, וכמובן שעוד

שלוש דורות קדימה זה ברור שעדיף יהיה כבר לשדרג לכרטיס בודד חדש עדכני וחזק בהרבה לעומת הדור הנוכחי.

פורסם

מצטרף ל roy.t

בבואנו לבחון את אלו שרכשו בשעתו שנת 2010 כרטיס מסך כמו GTX570/580 מתוך מגמה לרכוש היום 2013

כשלוש שנים לאחר מכן כרטיס שני למערך SLI, אנו רואים שבעוד שהביצועים המשולבים לכאורה טובים,

הבעיה היא במגבלה של כמות הזכרון שעומדת על רק 1.25GB או 1.5GB לכל היותר,

מה שמפריע לרוץ כפי שצריך עם הגדרות גראפיות גבוהות בכותרים מודרניים.

המסקנה היא, שלמרות ששלוב כרטיס מסך שני למערך SLI בעתיד ייתן כח חישובי כנראה מספק,

המגבלה תיפול על נפחי הזכרון דווקא.

פורסם

אם אין לך אפשרות להוסיף כרטיס שני בתוך כשנה כדי ליצור מערך, אז אל תחשוב על זה בכלל.

פורסם
  • מחבר
אם אין לך אפשרות להוסיף כרטיס שני בתוך כשנה כדי ליצור מערך, אז אל תחשוב על זה בכלל.

אני בטוח שאוכל, אבל כרגע אני מבין שלא כדאי.

הנושא הזה כבר נמרח מדי.

דודאל,

למערכי CF יש בעיות שבולטות לעומת SLI שגם לו יש בעיות, אבל הן פחות בולטות מהבעיות של CF.

לעידן יש שני כרטיסי 7970, הוא באופן אישי מספר הרבה על הבעיות שנוצרו לו. היית מאמין שיש לו 2 כרטיסי מסך ובBF3 הוא נאלץ לכבות כרטיס כדי לשחק נורמלי? זה עד כמה הCF עושה בעיות.

אומרים שביולי AMD יוציאו דרייבר חדש שיפתור את הנושא, אבל אף אחד לא אופטימי.

(גם כן שלעידן יש מערך של שלושה מסכים, לו באמת יש צורך למערך כי לא תמיד כרטיס בודד יצליח לספק את כל העבודה.)

בנקודה זאת אני חושב שהנושא כבר מיותר, בגלל שהדעה החזקה פה היא שכרטיס אחד יהיה עדיף על פני שני כרטיסים, וזה בכלל לא קשור לעוצמה! זה קשור לבעיות הנלוות למערך, ושלא נדבר על העלות, חשמל וחום.

אני מציע לך שתקנה כרטיס GTX 770, כרטיס מצוין שיספק אותך כמו שצריך.

לצערך, אף אחד פה לא יכול להתחייב שהכרטיס יהיה מצוין להגדרות מלאות עוד 3 שנים, אבל עוד 3 שנים כשתראה כשהכרטיס מגמגם, אז תקנה אחד נוסף ותעשה מערך או שתחליף לאחד חדש שיהיה חזק יותר. תמיד יש לך אופציות. :beerchug:

אין לך מה להיות לחוץ לשדרג, תקנה ותהנה מגרפיקה משובחת על מסך 1080P.

אני ממליץ לך להוריד כמה סרטי blu-ray אחרי שתקנה את הכרטיס, גם כן כדאי שתארגן טיפות עיניים למקרה שתשכח איך למצמץ :smiley1:

תודה רבה על התגובה, עזרת לי מאוד! :)

כרטיס אחד עדיף, כרגע אני פונה לכיוון GTX 780 או 770 :)

מצטרף ל roy.t

בבואנו לבחון את אלו שרכשו בשעתו שנת 2010 כרטיס מסך כמו GTX570/580 מתוך מגמה לרכוש היום 2013

כשלוש שנים לאחר מכן כרטיס שני למערך SLI, אנו רואים שבעוד שהביצועים המשולבים לכאורה טובים,

הבעיה היא במגבלה של כמות הזכרון שעומדת על רק 1.25GB או 1.5GB לכל היותר,

מה שמפריע לרוץ כפי שצריך עם הגדרות גראפיות גבוהות בכותרים מודרניים.

המסקנה היא, שלמרות ששלוב כרטיס מסך שני למערך SLI בעתיד ייתן כח חישובי כנראה מספק,

המגבלה תיפול על נפחי הזכרון דווקא.

נקודה מעניינת, הבנתי. (:

תודה :)

אחרי שדווח על ידי המבקרים שישנו שיפור די מהותי בדרייבר הבטא אני דווקא די אופטימי.

המחדל הזה מדובר בלי סוף בכל רחבי הרשת כבר מספר חודשים וזה משהו ש-AMD כבר לא יכולה להתעלם ממנו או להכחיש יותר.

ברור שבשורה התחתונה זה לא יהיה מושלם. ואם עושים שיכלול של כל הפרמטרים ביחד כרטיס בודד תמיד יהיה אופציה

עדיפה וזה לא משהו שהולך להשתנות בקרוב. במיוחד למישהו שמשתמש במסך בעל רזולוציה שנחשבת סטנדרטית לימינו.

בכל מקרה הרעיון שלקנות עכשיו כרטיס ב-2K ועוד שלוש שנים להוסיף אחד נוסף זה רעיון גרוע מהרבה סיבות, וכמובן שעוד

שלוש דורות קדימה זה ברור שעדיף יהיה כבר לשדרג לכרטיס בודד חדש עדכני וחזק בהרבה לעומת הדור הנוכחי.

הבנתי שיש פה דעה מגובשת שכרטיס יחיד הוא עדיף, טוב לדעת :)

תודה גם לך (:

חברים, כרגע אני פונה ל-GTX 770 יחיד, האם כדאי לי להישאר עם ה-GTX 560TI לבינתיים ולחכות שהסביבה קצת תשתנה ואז להחליט? אמרו לי שאם אני מנקה אותו הוא יוכל לספק אותי ב-BF4 ואני לא ניקיתי שנה.

אשמח לדעה על השאלה ^^

פורסם

מה הקשר לנקיון הכרטיס? אם תנקה אותו אולי תקבל טמפרטורתו נמוכות יותר = אופציית OC גבוהה יותר, אבל לא באופן משמעותי במיוחד.

ה-560TI יחזיק ב-BF4, זה ממש לא כרטיס חלש, לא על מקסימום. על מדיום או high.

אם אתה רוצה אולטרה, ו-FPS חלק (שזה 60, עם כרטיסי סדרת 6XX ומעלה אתה מקבל את פיצ'ר ה-VSYNC האדפטיבי שנועל לך את ה-FPS ל-60 כל עוד הכרטיס מסוגל לכך ואם לא אז הכל רגיל)

פורסם

כרטיס יחיד ? בעקרון אכן הדרך המומלצת.

יתכן ובחודש הקרוב יושק HD8970 (על פי השמועות לא משהו קונקרטי וודאי).

ביצועיו צפויים להיות ברמה של GTX780 / Titan סדר גודל.

מחירו סביבות 2600-2800 ש"ח בארץ.

היה ואינך ממהר עם הרכישה וישנה סבלנות, הייתי שוקל להמתין חודש ימים לראות מה ילד יום.

פורסם
  • מחבר
כרטיס יחיד ? בעקרון אכן הדרך המומלצת.

יתכן ובחודש הקרוב יושק HD8970 (על פי השמועות לא משהו קונקרטי וודאי).

ביצועיו צפויים להיות ברמה של GTX780 / Titan סדר גודל.

מחירו סביבות 2600-2800 ש"ח בארץ.

היה ואינך ממהר עם הרכישה וישנה סבלנות, הייתי שוקל להמתין חודש ימים לראות מה ילד יום.

2600 זה הרבה, 1,000 ממה שהתחלתי איתו, לאט לאט התקציב יותר מידי עולה.

אבל אני מוכן לחכות, אם זה יהיה שינוי משמעותית ויהיה שווה את זה, אקנה אותו.

אבל תקן אותי אם אני טועה, GTX 770 קרוב בביצועיו ל-780, אז למה שאקנה משהו קצת יותר טוב מ-780?

פורסם

למען האמת.. לא ממש.

ה-780 וה-770, חרף שמותיהם הקרובים שונים מאוד.

ה-770 מבוסס על ליבת GK104, שהיא הליבה ששומשה ב-680. אבל הוא בעל זיכרון עם מהירות (אפקטיבית) של 7 גה"צ לעומת 6 גה"צ מה שנותן לו אקסטרה ביצועים (קטן) ברזולוציות גבוהות שצריכות גישה מהירה לזיכרון.

ה-780 מנגד, מבוסס על ליבת GK110 האימתנית. שגדולה מה-104 ומסובכת ממנה בהרבה. אותה הליבה שבטיטאן. ועם 3GB זיכרון לעומת 2GB ב-770.

אם NEC אינו טועה אז ה-8970 במחיר שנאמר הוא דיל לא פחות ממדהים.

אבל, בדרך כלל יש המון הדלפות בנושא כרטיסי המסך. והפעם אין. ואפילו AMD בעצמם אמרו שאין להם שום חידוש ארכיטקטוני משמעותי עד השנה הבאה.

ככה ש-8970 = לא סביר (בעיניי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים