עבור לתוכן

שרשור התוכנות המעצבנות ביותר

Featured Replies

פורסם

ענן של בזק. תוכנה שלהם לא יודעת מה ומי יש לי בענן. כל בדיקה מראה אחרת.

(הכלב שלי מבינה בזה יותר מתמיכה טכנית של בזק.)

BITDEFENDER לא כל כך מסתדרת עם שפות מימין לשמאל. התמיכה שלהם לא קיימת.

• תגובות 124
  • צפיות 10.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

TeamViewer.

האיטיות, והצורך שלהם להזכיר לך שהם כל כך נהדרים שיש גרסה חינמית,

אבל אם אתה משתמש עסקי (ולא אמרת להם את זה ב14,000 פעמים שהם שאלו) אתה צריך לשלם.

פורסם

חבילת התקנה של 100MB בשביל לקרוא קבצי PDF.... משוגעים!

תיקון... 50MB ו100MB אחרי התקנה.... עדיין משוגעים!

פורסם
חבילת התקנה של 100MB בשביל לקרוא קבצי PDF.... משוגעים!

תיקון... 50MB ו100MB אחרי התקנה.... עדיין משוגעים!

פוקסיט רידר גרסה ישנה = 2.83 מגה. מאז בגרסות חדשות גם הם קצת מגזימים.

פורסם

כלללל השיט שהייתי צריך להתמודד איתו על מחשבים של אחרים (במקומות שבהם עבדתי כ IT), כולל המחשב של ההורים בבית. כמה טוב לי שלפחות אצלי אין תוכנות מעצבנות כאלה

ההתקנה של דרייברים של המדפסת שההורים קנו, על XP - ניסיתי לחפש דרייבר נורמלי וקליל באינטרנט, ניסיתי לחפש את קובץ ה inf מה CD ולהתקין אותו דרך האשף של ה XP ידנית, אין דבר כזה. חייבים להריץ את ה setup מה CD. בפנים הוא נותן 2 אפשרויות התקנה : "700MB with our bloatware home&family to edit and share your photos (RECOMMENDED)" או "400MB with our bloatware express TM software to edit and share photos (EXPERT ONLY)"

מוצרים של ADOBE ללא יוצא דופן - דוחפים כרום, google toolbar וכו כחלק מקובץ ההתקנה, עכשו יותר מזה, אין אפשרות לבטל V-ים בהתקנה עצמה על דברים שאני לא רוצה. הדרך היחידה להתקין את השטויות האלה בלי תוספות היא להוריד מהאתר שלהם את קבצי התקנה בלי הדברים האלה

וינדוס בסביבה ארגונית - לדבר הזה פשוט אין כלי ניהול נורמליים, ברגע שיש משהוא קטן שלא ניתן לעשות דרך group policy, כמו לעדכן מדפסת רשת שהשתנה לה ה subnet. כמה שלא ניסיתי לעשות אתזה בדרך "חכמה", המחשבים של עמדות הקצה כל הזמן "נזכרים" מעצמם בכתובת הישנה והלא נכונה של המדפסת !! - צריך להיכנס לכל אחד בנפרד אם teamviewer ולשחק איתם עד שהם מוכנים לקבל את זה שהיא כבר לא מה שהם הכירו......

solution center - לוקחים מחשב דסקטופ סטנדרטי (מותג) שיש עוד מאות כמוהו בארגון, שמים בו דיסק קשיח ריק, מתקינים עליו אימג'. מעבירים את הדיסק למחשב אחר מאותו דגם, האימג' "מת" (מראה מסך שחור ריק). מה. אני צריך לקחת למשתמשים מחשבים מהעמדות קצה בשביל לעשות עליהם אימג' ? המחשב מאותו דגם בדיוק שעומד ספייר במחלקה, בדיוק לצורך אימג'ים עוד מהימים של ghost, כבר לא מספיק טוב ?

תוכנות תרגום ברוסית - למה שהוא אם אצל אידיוט ביתי ממוצע מוצאים לכל היותר babylon (שהוא malware קטן כשלעצמו), אבל אצל משתמשים רוסים מאותה קבוצה יש גם דברים כמו דפדפן nichrom - גרסה של כרום שמתרגם כל אתר לרוסית תוך כדיי גלישה, ו dicter - כמו בבילון ברוסית, ואז אלה מגיעים ממש אם כל מיטב ה daware/spyware ברוסית, כולל אחד שמתחזה לאנטיוירוס, וכמובן כל היתר כמו yandex שהוא התשובה הרוסית ל sweet im ניתן לאמר.....

סקייפ - התוכנה האת לא מציקה לי כי היא לא מותקנת אצלי, המשתמשים שלה כן. באמת שאין לי שמץ של כוונה להכניס malware למחשב שלי כדיי שתוכלו לדבר איתי, אז תפסיקו להציק לי שאני אתקין. לכו אתם תתקינו VOIP נורמלי

פורסם

בינארי, עם איזה קליינט VOIP אתה עובד ועל אילו (בנוסף אליו אני מעריכה) אתה ממליץ?

פוקסיט רידר גרסה ישנה = 2.83 מגה. מאז בגרסות חדשות גם הם קצת מגזימים.

אמנם היא הרבה מעל 2.83 מגה אבל מאז שעזבתי את פוקסיט (כבר איני זוכרת מדוע, זה היה מזמן) ועברתי ל- PDFXCview אני מרוצה יותר.

אגב, PDFXCview היא פורטבלית ושוקלת 12.2 MB

פורסם

לא מבין מה אתם מתלוננים על PDF - מאז שכרום פותח את זה - לא רואה שום סיבה להוריד שום תוכנה אחרת...

פורסם

Winzip, הגרסה הכי חדשה כיום 17.5, למה? ככה.

Firefox, למרות שאני משתמש בו ורק מצמצתי אבל איך לעזאזל הגיעו לגרסה 21.0?

פורסם

"אמנם היא הרבה מעל 2.83 מגה"

לא אצלי!

פורסם
לא מבין מה אתם מתלוננים על PDF - מאז שכרום פותח את זה - לא רואה שום סיבה להוריד שום תוכנה אחרת...

ה-pdf viewer בכרום מאוד דליל ביכולות - אי אפשר אפילו לראות כמה עמודים יש במסמך.

ואם כבר מדברים על כרום, אחד הפיצ'רים (או מחסור בפיצ'רים, ליתר דיוק) המעצבנים הוא זה שאי אפשר לפתוח קבצים ישירות מהדפדפן וחייבים לשמור אותם קודם לדיסק.

פורסם

אנחנו חלוקים בדעתנו מבחינתי הוא עושה את כל מה שאני צריך בקורא PDF

פורסם

רק אני או ש...

1401547.jpg

פורסם

יש סבה טובה מאוד לזה - הם יוצרים תוכנות מעצבנות ואפילו לא ממש טובות. כיאלו היי, Okular גם קל יותר וגם מרנדר את ה PDFים מהר ונקי יותר מ Adobe reader

וסקייפ - כל תוכנה שעובדת על פרוטוקול SIP סטנדרטי

פורסם

אני לא כזה מבין מה הבעיה עם סקייפ. היא לא מציקה יותר מדי (או בכלל). אם כי אני משתמש בה פעם ב... אז אולי יש משהו שפיספסתי.

Acrobat Reader זה בהחלט זבל. אני משתמש ב PDF xChange Viewer. תוכנה מעולה. קלילה וזריזה. אפשר לסמן טקסט. אפשר ליצא לפורמט רסטרי (TIF וכו) שזו אפשרות מעולה.

WINRAR על הפנים, אני שונא אנשים שמשתמשים בזה. אין על 7ZIP.

יש גם את Winamp שבכל פעם שמתקינים אותה צריך להקפיד לא לסמן את כל השטויות שיש שם בהתקנה.

פורסם

הבעיה שלי אם סקייפ מסתכמת בזה : סקייפ הוא malware לכן אין מצב שהוא יותקן על המחשב שלי. מי שמציק לי זה לא סקייפ אלא משתמשי סקייפ שמציקים שאני אתקין סקייפ כדיי שיוכלו לדבר איתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים