עבור לתוכן

Sim City 5

Featured Replies

פורסם

הצלחתי

מקווה שלא שEA לא יהיו קקות ולא יחסמו בגלל זה

אתה יכול להסביר בספציפיות בבקשה? כי ניסיתי מה שהבחור הקודם אמר וקיבלתי הודעת שגיאה מפיירפוקס שאומרת:

השרת המתווך דחה את ההתחברות

-Firefox מוגדר להשתמש בשרת מתווך המסרב לחיבורים.

-בדוק כי הגדרות השרת המתווך שלך נכונות.

צור קשר עם מנהל הרשת שלך וודא כי השרת המתווך מתפקד

אשמח לקצת עזרה בעניין, תודה =]

• תגובות 142
  • צפיות 32k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה כנראה משתמש בשרת פרוקסי שכבר לא פעיל. בד"כ אורך החיים של שרתי פרוקסי ציבוריים הוא די קצר - כמה שעות עד כמה ימים בודדים.

פשוט תשלוף פרוקסי חדש. דיברנו בדיון הזה על 2 אתרים שונים שנותנים לך שרתי פרוקסי עדכיים לפי מיון של מדינה.

פורסם

אוקיי הצלחתי להיכנס לאוריג'ין דרך פרוקסי india..

אבל עכשיו אין באתר בכלל simcity..

כאילו WTFF

מישו יודע למה?

פורסם

יכול להיות שהם עלו על זה והורידו זמנית את המשחק מהגירסה ההודית של האתר.

לא פעם ראשונה שהם עושים זאת ממה שהבנתי.

גם בתקופת הPRE-ORDER הם עשו זאת.

אולי מאותה סיבה בדיוק.

פורסם

אני ניסיתי לעשות הזמנה מוקדמת דרך פרוקסי מקסיקני. אבל במקום לשלם 60 דולר המחיר קפץ ל600 דולר. גם שאמרתי לעצמי אולי זה בפזות או דולר מקסיקני (למרות שהסימן של הדולר האמריקאי היה בולט) וניסיתי להמשיך עם ההזמנה לא הצלחתי. בסוף הזמנתי דרך אתר בריטי.

אוקיי הצלחתי להיכנס לאוריג'ין דרך פרוקסי india..

אבל עכשיו אין באתר בכלל simcity..

כאילו WTFF

מישו יודע למה?

EA הפסיקו בנתיים את המכירות של המשחק באינטרנט.

אני חולה על סימסיטי אבל המשחק הזה לא מלהיב יותר מדי. שיחקתי כמה שעות ברציפות, סיימתי לבנות את העיר דיי מהר, ועכשיו מה? עוד פעם לבנות עיר פצפונת מהתחלה? גםלא בדיוק הבנתי איך עובדת האינטרקציה בין ערים ב REGION. אם אני שולח ניידת משטרה לעיר אחרת, העיר הזו לא צריכה לבנות תחנת משטרה?

הדבר הכי נוח הוא שברגע שבונים כביש, אפשר לשדרג אותו מבלי להרוס אותו ואת הבתים באיזור.

פורסם

הורידו מהחנות ההודית. :pissed:

בארופאית זה עדיין קיים.

כרגיל אני תמיד מפספס את הרכבת אבל אולי הפעם זה לטובה.

פורסם

מישהו חייב להסביר לי מה מקסיס חשבו לעצמם שבמסך של הצטרפות למשחק ברשת אין אפשרות לסנן אזורים שאין להם מקומות פנויים

אני צריך לעבור על טונות אזורים בכלל לא רלוונטים כי אין איפה לשים את העיר שלי

פורסם

לדעתי, יש 2 סיבות לכשלון של מקסיס/EA:

1. הם לא חשבו שכמות שכזו תקנה את המשחק (או שיכול להיות ואני טועה, כי אין לי נתונים של preorders)

2. EA לא הורידו מספיק שרתים של "משחקים ישנים" ולא צירפו אותם לשורת שרתים שאמורים היו לעזור לsimcity. :lol:

פורסם

לדעתי, יש 2 סיבות לכשלון של מקסיס/EA:

1. הם לא חשבו שכמות שכזו תקנה את המשחק (או שיכול להיות ואני טועה, כי אין לי נתונים של preorders)

2. EA לא הורידו מספיק שרתים של "משחקים ישנים" ולא צירפו אותם לשורת שרתים שאמורים היו לעזור לsimcity. :lol:

כל הרעיון של משחק שמחייב חיבור לאינטרנט גם אם בא לי לשחק לבד עם עצמי זה רעיון גרוע.

מישהו שם במקסיס / EA בטח משלם על זה עכשיו...

פורסם

אני יכול להבין מה היתרונות של זה בשבילם.

הגנות חזקות מאוד על המשחק נגד פיראטיות.

חוויה רבת משתתפים ממכרת.

מספר רב של חבילות DLC למשחק, שאחרים במשחק יוכלו לראות אצל אחרים וגם לרצות.

מבחינה כספית של טובתם בלבד, הכל טוב ויפה.

הבעיה היא שהם לא מתחשבים בטובתם של הלקוחות, ומערימים להם קשיים ומגבלות מיותרות וחסרות טעם.

דרך אגב המומחים הגדולים אומרים שאת ההגנות של המשחק פרצו תוך יומיים, כי הם זהות להגנות של FIFA האחרון אאל"ט, שהיה לא פשוט לפרוץ ולקח שבועיים.

הבעיה שחלק מהפעילות מתרחשת על השרתים בלבד.

וצריך לעשות להם או REVERSE ENGINEERING, או לפרוץ לשרתים ולהשיג את הקוד ואז לשלב עם המשחק בדרך כלשהיא.

ואת זה הם בטוחים(כך הם טוענים) שיצליחו לעשות תוך כמה שבועות.

כך שאחרי כל המאמצים של EA להילחם בפיראטיות, בסופו של דבר הם רק ידפקו את הלקוחות שמשלמים.

אולי אחרי שתהיה גרסה פיראטית עובדת, EA יחליטו לרכך את רוע הגזרה.

באופן אירוני משהו, הפיראטים יהיו אלו שיכריחו את EA לפעול לטובת הלקוחות המשלמים, ולא הלקוחות או EA עצמם.

פורסם

על ההגנות האלה רק פוגעות בלקוחות שמשלמים , כי נדירים המשחקים שלא הצליחו לפרוץ.

wow קשור לשרת באופן מלא , זה משחק רשת , אבל בכל זאת אפשר לשחק במשחק הזה בעזרת שרתים אחרים.

משחק כמו סים סיטי , שזה לא משחק ארדקור (כמו כל או רוב המשחקים של maxis ) זה משחק שיש אנשים שפשוט רוצים לתכנן עיר , בלי להיות קשורים לכל מיני אנשים אחרים , רק במחשב שלהם.

לחייב שחקנים להיות קשורים לאנשים אחרים ,בלי לתת לאנשים אפשרות בחירה , זה פשוט מגוחך.

פורסם

^^^

יש לך תמיד את האפשרות להגדיר את המשחק כפרטי ואתה יכול לשחק לבד כמה שאתה רוצא. :kopfpatsch:

פורסם

עד שיש בעיה בשרתים או בחיבור אינטרנט :facepalm:

MAXIS אמרו שזה היה רעיון שלהם ושהם אשמים בזה ולא EA, כנראה ש EA רק אשרו את זה והקצו שרתים (ואז הם אשמים רק בהקצאת שרתים עלובה ובאישור של רעיון מפגר). לא מבין מה עבר להם בראש כשהם עשו את זה, כאילו הם חיים בבועה ולא ראו מה קרה לחברות האחרות שניסו לעשות משהו דומה :screwy:

פורסם

למישהו יש עוד בעיה למצוא Slot ריק לבניית עיר?

כל Region שאני נכנס אליו בכל שרת שניסיתי מלא.

מישהו פה פתח Region משלו ויש לו מקום פנוי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים