פורסם 2015 באוגוסט 2110 שנים אני די חושב שניתן לומר ששער של 230~ דולר, הוא השער שהולך להיות קבוע בשנים הקרובות.
פורסם 2015 באוגוסט 2210 שנים מחבר יש אומרים ששימוש מוגבר בביטקוין (כמו עם הכספומטים הצפויים ביוון) דווקא מביא לירידת השער. אני חושב שגם אם זה נכון בטווח הקצר (ואני לא בטוח שזה נכון), זה יגרום לעליית ערך בטווח הבינוני ארוך, פשוט בגלל שיש מספר סופי של ביטקוין ויעברו ליחידות קטנות יותר כמו מיליביט (אלפית ביטקוין) נערך 2015 באוגוסט 2210 שנים על-ידי mulderfox
פורסם 2015 בספטמבר 810 שנים מחבר כתבה מעניינת מהיום ב-דהמרקר על כסף דיגיטלי:http://www.themarker.com/technation/1.2726228
פורסם 2015 בספטמבר 1810 שנים האם ארה"ב מצאה דרך להשתלט על שוק הביטקוין (נראה שכן)?http://www.themarker.com/wallstreet/1.2733675
פורסם 2015 בספטמבר 1810 שנים זה רק בגבולות ארה"ב ולהבנתי רק בחברות, לא לאנשים פרטיים.אי אפשר להשתלט על זה.
פורסם 2015 בספטמבר 1910 שנים מחבר זה יותר לנסות להשתלט על נושא התקינה והמיסוי של ביטקוין. זה יעבוד עבור בורסות ביטקוין שנמצאות באיזור שליטה של הממשל הפדרלי האמריקאי, אבל לא עבור אחרות
פורסם 2015 בספטמבר 1910 שנים אחד מיתרונותיו המפתיעים של הביטקוין: Ransomware נהיה הרבה יותר פופולרי והרבה יותר קל למימוש. לא צריך להתחזות למשהו לגיטימי, אפשר פשוט לדרוש כופר בגלוי. איזה כיף שיש יותר דרכים להרוויח כסף.
פורסם 2015 בספטמבר 1910 שנים למיטב הבנתי צריך להיות חברה כדי "לסחור" בביטקוין ולדווח על סחר בו. אני מאמין שעוד ארצות ילכו בעקבות ארה"ב ואז יהיה יותר קשה לסחור בו כמטבע ובאופן אלמוני, לא כך?
פורסם 2015 בספטמבר 2210 שנים מחבר שיוציאו פטנטים.. זה לא ישנה להם, כי הבלוקצ'יין קיים כבר במליוני מחשבים ברחבי העולם. אני חושד שהמהלך הזה עשוי לדחוף את ביטקוין כי הוא שוב מעלה אותו לכותרות. ואם הבנקים משתמשים באותה טכנולוגיה, אז למה לא ללכת למקור, ולשלם (אם בכלל) הרבה פחות?
פורסם 2015 בספטמבר 2610 שנים מחבר יקרוס לאפס? ככל שההיצע קטן, הביקוש גדל. חוק בסיסי בכלכלה. ככל שביטקוין יהפוך נדיר יותר וקשה יותר לייצור, ערכו יעלה. זה בלתי נמנע.
פורסם 2015 בספטמבר 2610 שנים ככל שההיצע קטן הביקוש גדל? חוק חדש בכלכלה?אולי אתה מתכוון ככל שההיצע קטן והביקוש לא קטן, המחיר יעלה?רק מי קבע שהביקוש לא יקטן?
פורסם 2015 בספטמבר 2610 שנים מחבר ככל שמוצר שיש לו ביקוש כלשהו, הופך לנדיר יותר, הביקוש אליו עולה. וכשמדובר במטבע גלובאלי על אחת כמה וכמה. מספיק לראות מי משקיע ורוכש כמויות גדולות של ביטקוין..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.