עבור לתוכן

ביטקוין - הדיון הראשי והרשמי

Featured Replies

פורסם

האמת שלא ממש. רק חוסר הבנה של החוק

• תגובות 1.9k
  • צפיות 875.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
  • 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הגיע הזמן..

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני די חושב שניתן לומר ששער של 230~ דולר, הוא השער שהולך להיות קבוע בשנים הקרובות.

פורסם
  • מחבר

יש אומרים ששימוש מוגבר בביטקוין (כמו עם הכספומטים הצפויים ביוון) דווקא מביא לירידת השער. אני חושב שגם אם זה נכון בטווח הקצר (ואני לא בטוח שזה נכון), זה יגרום לעליית ערך בטווח הבינוני ארוך, פשוט בגלל שיש מספר סופי של ביטקוין ויעברו ליחידות קטנות יותר כמו מיליביט (אלפית ביטקוין)

• 3 שבועות מאוחר יותר...
  • 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

זה רק בגבולות ארה"ב ולהבנתי רק בחברות, לא לאנשים פרטיים.

אי אפשר להשתלט על זה.

פורסם
  • מחבר

זה יותר לנסות להשתלט על נושא התקינה והמיסוי של ביטקוין. זה יעבוד עבור בורסות ביטקוין שנמצאות באיזור שליטה של הממשל הפדרלי האמריקאי, אבל לא עבור אחרות

פורסם

אחד מיתרונותיו המפתיעים של הביטקוין: Ransomware נהיה הרבה יותר פופולרי והרבה יותר קל למימוש. לא צריך להתחזות למשהו לגיטימי, אפשר פשוט לדרוש כופר בגלוי. איזה כיף שיש יותר דרכים להרוויח כסף. :)

פורסם

למיטב הבנתי צריך להיות חברה כדי "לסחור" בביטקוין ולדווח על סחר בו. אני מאמין שעוד ארצות ילכו בעקבות ארה"ב ואז יהיה יותר קשה לסחור בו כמטבע ובאופן אלמוני, לא כך?

פורסם
  • מחבר

שיוציאו פטנטים.. זה לא ישנה להם, כי הבלוקצ'יין קיים כבר במליוני מחשבים ברחבי העולם. אני חושד שהמהלך הזה עשוי לדחוף את ביטקוין כי הוא שוב מעלה אותו לכותרות. ואם הבנקים משתמשים באותה טכנולוגיה, אז למה לא ללכת למקור, ולשלם (אם בכלל) הרבה פחות?

פורסם
  • מחבר

יקרוס לאפס? ככל שההיצע קטן, הביקוש גדל. חוק בסיסי בכלכלה. ככל שביטקוין יהפוך נדיר יותר וקשה יותר לייצור, ערכו יעלה. זה בלתי נמנע.

פורסם

ככל שההיצע קטן הביקוש גדל? חוק חדש בכלכלה?

אולי אתה מתכוון ככל שההיצע קטן והביקוש לא קטן, המחיר יעלה?

רק מי קבע שהביקוש לא יקטן?

פורסם
  • מחבר

ככל שמוצר שיש לו ביקוש כלשהו, הופך לנדיר יותר, הביקוש אליו עולה. וכשמדובר במטבע גלובאלי על אחת כמה וכמה. מספיק לראות מי משקיע ורוכש כמויות גדולות של ביטקוין..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים