עבור לתוכן

אז למי אתם מצביעים?

Featured Replies

פורסם

צ'אק נוריס? זהו, הבחירות סגורות. 121 מנדטים לליכוד.

ItachiSan, קבל טיפ: ככל שמפלגת השלטון קטנה יותר, כך היא זקוקה יותר למפלגות אחרות כדי ליצור קואליציה וזה מאפשר להן לסחוט אותה יותר. כשצריך להכניס לקואליציה מפלגות עם אג'נדות שמתנגשות ישירות כמו הבית היהודי, ש"ס, יש עתיד ואולי קדימה או התנועה, המחירים רק גדלים, כי כדי לשכנע מפלגה לוותר על יעד חשוב עבורה צריך להבטיח לה יעד חשוב אחר. תסיק מסקנות ותצביע בהתאם.

גילוי נאות: אני מצביע ליכוד.

• תגובות 371
  • צפיות 26.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קראתי עכשיו את עיקרי המצע של "עוצמה לישראל" הרוב הגדול לא נורא כ"כ אבל היו שם כמה סעיפים שלא הצלחתי להבין באופן חד-משמעי.

• סיעת עוצמה לישראל תובעת החלת החוק והמשפט הישראלי על כל שטחי הארץ מהירדן ועד הים התיכון, ותחוקק בכנסת הבאה חוק כזה.

• סיעת עוצמה לישראל תפעל להמשך גאולת אדמת ארץ ישראל כולה ולשימורה למען הדורות הבאים.

סיעת עוצמה לישראל שוללת מכל וכל הקמת ישות מדינית או פוליטית נוספת לצד מדינת ישראל ממערב לירדן.
  • מובן....

פורסם

לא נורא ממילא אף מפלגה לא מתכוונת לממש את המצע שלה.

פורסם

קראתי עכשיו את עיקרי המצע של "עוצמה לישראל" הרוב הגדול לא נורא כ"כ אבל היו שם כמה סעיפים שלא הצלחתי להבין באופן חד-משמעי.

מה לא הבנת?

החוק הישראלי יוחל על כל שטחי ארץ ישראל, בניגוד למצב הנוכחי (עזה, חלקים מסויימות ביו"ש וירושליים וכו').

שום מדינה נוספת לא תקום על שטח ארץ ישראל. מדינת פלסטין היא ירדן.

פורסם

מתלבט בין יאיר לפיד , אמסלם וקדימה ..

כנראה קדימה..

פורסם

אתה יכול פשוט להישאר בבית... או לשים פתק לבן...

פורסם

למה?

יש להם סיכוי טוב לעבור את אחוז החסימה

פורסם

עזוב רגע את אחוז החסימה. מה היתרונות של כל אחד מאלה לדעתך ?

פורסם

הם לא ביבי? :P

פורסם

רק ה 3 האלה ? מה אם ליברמן ? :nixweiss:

פורסם

למה?

יש להם סיכוי טוב לעבור את אחוז החסימה

דיברתי על קדימה

גם אם היא תעבור את אחוז החסימה בפועל אתה מצביע רק בשביל להבטיח למופז משכורת נאה לעוד כמה שנים כי עם 3 מנדטים הוא לא יעשה כלום (גם עם יותר אבל לא משנה)

יאיר לפיד זה משהו אחר..

פורסם

גם ללבני רקורד מרשים של אי עשייה.

פורסם

דיברתי על קדימה

גם אם היא תעבור את אחוז החסימה בפועל אתה מצביע רק בשביל להבטיח למופז משכורת נאה לעוד כמה שנים כי עם 3 מנדטים הוא לא יעשה כלום (גם עם יותר אבל לא משנה)

יאיר לפיד זה משהו אחר..

אתה יכול להגיד את זה על כל מפלגה שהולכת להיות באופוזיציה. אז בשביל מה דמוקרטיה בכלל?

פורסם

אני יכול להגיד את זה, אבל לא אמרתי. דיברתי ספציפית על קדימה ועל שאול מופז שלפי ההכרות המוקדמת שלי איתו בכנסות קודמות הוא לא יותר מדי מועיל. אז על אחת כמה וכמה עם 3 מנדטים.

דעתי דומה לגבי לבני, שלא עשתה כלום עם 28 מנדטים, אז מה היא תעשה עכשיו עם 6? :/ פשוט לזרוק קול לפח. אני בעד לתת הזדמנות לכוחות חדשים ונקיים משחיתות, שנראים בעלי רצון אמיתי לשנות ובמיוחד את הדברים שמציקים לי (כמו שאני משרת בצבא ומשלם מיסים כשיש ציבור נרחב שלא עושה את זה ולא את זה, ואז עוד מעלים לי את המיסים).

במיוחד אני רוצה לתת את הכוח לקואליציה שתקום להווצר בלי מחויבות מתמטית להכניס את החרדים. אם ליש עתיד לדוגמא יהיו מספיק מנדטים אולי נוכל ליצור ממשלה שלא חייבת את החרדים בשביל לשרוד. וככה נפטר מהסחטנות המגעילה הזאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים