עבור לתוכן

Borderlands 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

בכל מקרה ראיתי את הכלי (צד שלישי) הזה שמתיימר לתקן בעיות במשחק: Borderlands 2 Fixer

ניסיתי להוריד את הקובץ, הלינק מבקש ממני למלא "סקר" כלשהו, בחרתי אחד מהם ומלאתי אותו ולא ממש ירד הקובץ. אני כרגע מחפש בגוגל לינק חלופי להורדה, אם מישה מוצא שיפרסם.

• תגובות 154
  • צפיות 29.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

התייאשתי. אני אנסה שוב בפאטץ' הבא או בדרייבר הבא שיצא, פשוט אי אפשר לשחק כך יותר :-X

פורסם

יש לי HD5850 מומהר,ויש מקומות שיש לי בהם 40FPS,בד"כ בקרבות נגד הרבה אויבים או בנופים רחבים,יש דרך לעלות FPS מלבד להוריד הגדרות?

פקודות מסוימות או משהוא...

פורסם

יש לי HD5850 מומהר,ויש מקומות שיש לי בהם 40FPS,בד"כ בקרבות נגד הרבה אויבים או בנופים רחבים,יש דרך לעלות FPS מלבד להוריד הגדרות?

פקודות מסוימות או משהוא...

יכול להיות שהגדרת לו שימוש ב-PhysX?

בכרטיסי nvidia זה מבוצע ע"י כרטיס המסך, ואם יש לך ATI אז העומס נופל על המעבד (שלא בנוי לחישובים מהסוג הזה).

אם זה המקרה, תעביר אותו ל-Low וזה ייפתר.

לא המקרה/לא עוזר? בטל Ambient Occlusion והרווחת 10FPS תמורת פילטר חביב אך כמעט לא מורגש.

אפשר גם לבטל את ה-Outline (הוסבר מוקדם יותר באשכול) ולהקפיץ את ה-FPS פי 2-3, אבל זה לא בשביל כולם.

פורסם

^תודה אנסה את זה.

ביטלתי כבר את הoutlines ואם להגיד את האמת נירא לי שזה ביטל את הFXAA אוטומטית(למרות שהFXAA מופעל)

המשחק ניראה מעט בהיר יותר אחרי ביטול הoutines,ניראה לי שאני אחזיר את זה לקדמותו כי זה מעט פעם באיכות התמונה לדעתי.

פורסם

שמעתי שהפחתת ה-FOV יכולה לשפר ביצועים בנופים רחבים למשל, אם אתה לא מעוניין להתפשר בהגדרות גראפיות אך מוכן לוותר על זווית צפייה.

לצורך העניין בקונסולות זה מקובע ל-70.

פורסם

זה דיי התסדר(ביטלתי את הoutlines,הורדתי AO והורדתי physx לLOW)

יש דרך לעלות את הFOV?הוא דיי נמוך...

פורסם

main menu / options / video / field of view

עומד על 90 בברירת מחדל ל-PC.

פורסם

תודה,יש מקרים שהFPS יורד מעט,בכל מקרה אני הולך לקנות GTX660 TI בזמן הקרוב.

פורסם
  • מחבר

העלתי שמירה קודם והתחלתי לשחק ופתאום אני קולט שהתחמושת לא מוגבלת ???

פורסם

מה עשית? חחח :facepalm:

פורסם

ואו, הם לא צחקו שהם אמרו שהmechromancer עבור שחקנים מתחילים ומתקדמים כאחד.

כל העץ הימני (ordered chaos) הזוי לחלוטין. קשה להתרגל לרוץ עם נשק לא טעון כל הזמן אבל מצד שני, הנזק הוא מטורף!

עדיין לא החלטתי איזה נשק עדיף לה. shotguns מטווח אפס זה תמיד כיף אבל אני מת יותר מידי וכל נשק אחר נדפק בגלל ה accuracy.

פורסם

שלום לכולם.

אתמול סוף סוף הגיע לי cd key של המשחק.

השמח אם יש פה מישהו שירצה לצרף אותי לעניינים. RoMaN_$aH

פורסם

^^

אתה מוזמן להוסיף אותי, פרטים בחתימה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים