פורסם 2012 באוקטובר 1513 שנים אני צוחק על מחיר היעד שלכם, מכיוון שאתם מנסים להוריד את המחיר בצורה חדה מאוד דבר שלא ילך לכם...בהצלחה.מסתבר שבכל קניה קבוצתית יש זבלים שרק באים לקלקל, להפריע ולשמוח לאיד, אה OR2OOO ? ואתה אפילו לא מעוניין במוצר, פשוט גועל נפש. מה דעתך לחזור לחור שלך?אני אישית מאחל לכל אחד מהמלגלגים, וכל אחד מאלה ששם עצמו לסניגורם של החנויות, שהחל מהיום כל בעל חנות יפנק אותו במחיר מופקע וחזירי.אה כן - "בהצלחה".
פורסם 2012 באוקטובר 1513 שנים דבר אחד בטוח, אתם חולמים על מחיר נמוך מאוד, חבל שלא תצליחו לקבל אותו. נתחיל מזה שב-R4 אני ידעתי שאפשר להוריד יותר, אבל הם הלכו איך שהם רצו, ב-SSD חשבתי שאפשר להוריד עוד ואכן זה קרה (ויש לי כונן מהקנייה). למה בעצם אני חושב שכן זה חסר טעם?... מכיוון שאתם מדברים על יותר מ-30% הנחה, מההצעה הכי זולה בשוק (נכון לכתיבת שורות אלו ואני מדבר על ה-SOLO7). תתחילו להבין שזה לא ילך לכם, 550 ש"ח על SOLO7... זה יותר מבארצות הברית.
פורסם 2012 באוקטובר 1613 שנים לא מאמין למחיר, אם כן יהיה מעוניין בSOLO6.אגב למה לא להגדיל את היקף הקבוצתית גם לרמקולים כמו B77 שיכולים להתאים למי שאין הרבה מקום?בעיקרון אפשר לנסות לדבר עם CDLOG הם היבואנים עד כמה שאני יודע. בעצם אם CDLOG אז לדבר עם קיריל מTMS אולי גם אופציה.
פורסם 2012 באוקטובר 1613 שנים מה שאפר לעשות - זה לארגן כמה דגמים של מיקרולאב ביחד. מחיר יהיה מושפע מכמות הכללית של אנשים
פורסם 2012 באוקטובר 1613 שנים מחבר יותר מדי דגמים וחוסר החלטיות יגרמו לפיזור, ואי השגת היעד.מה גם שמחיר הדגמים הקטנים נמוך יותר גם ככה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.