פורסם 2012 באוקטובר 1113 שנים http://www.techbuy.com.au/p/134395/SPEAKERS_2-SPEAKER_SYSTEMS/Microlab/SOLO7C.asphttp://www.techbuy.com.au/p/134394/SPEAKERS_2-SPEAKER_SYSTEMS/Microlab/SOLO6C.aspאומנם אוסטרליה, אבל מחיר הכי זול שמצאתי.
פורסם 2012 באוקטובר 1113 שנים מחבר בכל מקרה, המטרה של הדיון היא לא להתעסק במחירים (אני יודע שזה קשה, אך צריך להתאזר בסבלנות ). כל מי שמעוניין להשתתף במידה ומחיר המטרה יושג, שיגיב בהתאם וישתתף בסקר. יותר משתתפים = סיכוי גבוה יותר להשגת היעד.
פורסם 2012 באוקטובר 1213 שנים הנושא בטיפול כרגע ונראה שיש סיבה להיות אופטימיים ולהתאזר בסבלנות . התבקשתי לא לפרסם מידע אודות החנויות/יבואנים שמעוניינים לקחת חלק. כמובן שריבוי משתתפים יעזור להגיע ליעד (היעד שנכתב בהודעה שפותחת את הדיון הוא היעד הרשמי). לא חייבים לפרסם מידע אודות המשתתפים ב"מכרז". אבל אני מניח שאם הם רציניים, יש דרישה למינימום קונים (גם אם למחיר גבוה יותר). יש לפחות הערכה לכמה אנשים צריך להגיע? אם בקופונים זה עובד, אין סיבה שזה לא יעבוד פה.
פורסם 2012 באוקטובר 1313 שנים מחבר בינתיים לא הייתה דרישה לכמות מינימלית של משתתפים.הנושא בטיפול.כמו שביקשתי, צריך להתאזר בסבלנות.אתם רואים שאף אחד לא מנהל את הקנייה הזאת, זה לא יגיע לשום מקום.חבל סתם להוציא את הרוח מהמפרשים.בקושי שבועיים עברו מאז הרעיון לקניה עלה, תסכים איתי שזה מוקדם לקביעות מהסוג הזה.
פורסם 2012 באוקטובר 1313 שנים אתם רואים שאף אחד לא מנהל את הקנייה הזאת, זה לא יגיע לשום מקום.אף אחד לא זקוק לתגובות שלךאם אין לך משהו חכם להגיד אז אל תגיד.
פורסם 2012 באוקטובר 1313 שנים אני צוחק על מחיר היעד שלכם, מכיוון שאתם מנסים להוריד את המחיר בצורה חדה מאוד דבר שלא ילך לכם...בהצלחה.
פורסם 2012 באוקטובר 1313 שנים מי שלא דורש בטוח שלא יקבל.. אין כל סיבה ללכת עם הראש למטה. יש מחיר מטרה והוא השאיפה אם לא מגיעים אליו לא קרה כלום מקסימום אין קניה אבל לפחות ניסו..אין כל סיבה להתפשר על ההתחלה.. ובאמת שאתה לא תורם כלום עם הגישה שלך למי שרוצה לקנות אלא רק לבעלי החניות שרואים שתמיד יהייה פראייר שיקנה במחיר גבוהה ובגלל זה לא יורידו מחירים..בקיצור אם אין לך משהו רלוונטי שתורם אל תגיב - אני אישית לא משתתף כאן, אבל זה צורם לי שבכל קניה קבוצתית אתה פסימי וזה הורס למי שכן רוצה להשתתף.
פורסם 2012 באוקטובר 1313 שנים חזרתי לא מזמן מתאילנד, ראיתי את ה C7 שם , אם אני לא טועה באזור ה 6200 באט (מטבע תאילנדי 1ש"ח = קצת מעל 8 באט) אפילו אם תקנה שם, אתה לא קרוב אבל אם תביא אותם ב 550ש"ח כמו שנאמר לפני, אני השני עם שווארמה וטרופית בהצלחה!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.