עבור לתוכן

The Define Project - בחסות TMS מחשבים - תמונות מתעדכנות גם בעמ' 1

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לוח יפהפה.. אתה מתכנן לקרר אותו במים?

האמת שבדקתי ובינתיים לא מצאתי בלוקים ללוח הזה.

• תגובות 898
  • צפיות 176.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בובה של לוח, תתחדש!

אשמח לכמה תמונות של הבאנדל שלו

למיטב זכרוני, יש לך רדיאטור של 280, מעבד וכרטיס מסך זה דיי הגבול שלו

כל רכיב מעבר לזה לדעתי ידרוש שטח רדיאטור נוסף, או מאווררים שיעבדו חזק כדי לנדף את החום. כמו כן רכיבים כמו בלוקים ללוח יגרעו במעט מביצועי המשאבה שתאבד גובה ראש כדי להתמודד עם תוספת הרכיבים

עד כמה שאני זוכר הלוחות הללו לא רותחים, אולי חבל על ההשקעה

פורסם

סחטיין על החסות ועל הלוח !

בהצלחה בפרויקט !

פורסם

בובה של לוח, תתחדש!

אשמח לכמה תמונות של הבאנדל שלו

למיטב זכרוני, יש לך רדיאטור של 280, מעבד וכרטיס מסך זה דיי הגבול שלו

כל רכיב מעבר לזה לדעתי ידרוש שטח רדיאטור נוסף, או מאווררים שיעבדו חזק כדי לנדף את החום. כמו כן רכיבים כמו בלוקים ללוח יגרעו במעט מביצועי המשאבה שתאבד גובה ראש כדי להתמודד עם תוספת הרכיבים

עד כמה שאני זוכר הלוחות הללו לא רותחים, אולי חבל על ההשקעה

אני חושב שהוא מתכנן על מערך של שניים, אחד 280 ואחד 240 (גג וקידמה)

הוא ציין שהוא הולך לקרר את הלוח במים???! :screwy: זה די מיותר לטעמי (אולי לוחות X79 חמימים, וגם זה רק את המוספטים)

פורסם

עדיין, כמו שארקדור ציין, הבלוקים האלו לא מועילים ב-OC (גם הכבד ביותר, זה קירור מים לא LN2) והורגים את הזרימה עם ירידות לחץ דרמטיות.

וכל זאת בלי לציין שהם עולים בערך 600 ש"ח ליפים (140 דולר, ללא מיסים או משלוח) :screwy:

אבל.....אם זה מה שעושה אותך מאושר :silly:

פורסם
  • מחבר

בגלל דפק בייצור של ה 280 שהם שלחו לי (PPC) הרדיאטור הולך להתחלף, אבל כנראה ב 360 הפעם אני גם אתקשר אליהם להכריח אותם לבדוק שהרדיאטור לא עקום לפני שהם שמים בחבילה ושולחים. אגב, אני ממליץ לכולם לעשות ככה, יש מוצרים שחייבים לבדוק אותם לדפקטים בייצור לפני המשלוח. זה חוסך כאב ראש גם לחנות וגם ללקוח הסופי שנמצא מעבר לים. בכל מקרה, כרגע אני ככל הנראה מזמין GTS 360 (שאגב, עולה פחות מה 280) + שלושה מאווררי ELOOP של ניוזבלוקר, 1900 סל"ד. זה + עוד דברים (בעיקר פיטינגס) אמורים להיות ההזמנה האחרונה שלי מהם לעת עתה. לשים במארז הזה שני רדיאטורים ייצור תקלה אסתטית רצינית שהמשמעות שלה המון צינורות שחוצים אחד את השני. מכיוון שיש לי את כל המקום מקדימה, חבל לא לנצל את זה עם רדיאטור 360.

פורסם
  • מחבר

הוצאתי את הסטיקרים מהזכרונות... ;D

qwSj1Yz.jpg

פורסם

נראים מעולה, הצלחת להוציא את המדבקות שלמות?

פורסם
  • מחבר

כן, זה די קל. :)

פורסם

איפה אתה הולך להתקין את ה360? בחזית או בגג? מדוע דווקא הבחירה בGTS?

פורסם
  • מחבר

ותגידו שלום ל FC-680 ;D

0xaSfqk.jpg

אגב, היום ככה לקחתי מבט עמוק על ה mpower ופשוט לא להאמין איזה בורד מדהים! הוא בנוי כמו טנק. כשמסתכלים על הפרופילים שלו, ה PCB כמעט ישר לחלוטין (!) בדר"כ בלוחות יש "בטן" כזאת. בהחלט לוח יוצא מן הכלל. :o

אגב, הכנתי וידאו אנבוקסינג\פירסט-לוק שלו עם הסברים אבל אני צריך לצלם כמה קטעים מחדש. ;D

פורסם
  • מחבר

היי, תודה על ההצעה אבל הצהוב יורד מהפרק. ;D

הג'י-סקיל נראים מדהים ללא הסטיקרים... תוך זמן קצר יחסית אני אעלה תמונה של הבורד ללא החלקים הצהובים. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים