פורסם 2012 באוקטובר 1713 שנים מחבר DH77DF של אינטל. יש להם רק דגם אחד במיני ITX ובכלל, מכל גודל, רק דגם אחד. ~ http://www.intel.com/content/www/us/en/motherboards/desktop-motherboards/desktop-board-dh77df.html
פורסם 2012 באוקטובר 1713 שנים לוח ממש חמוד! אני מאמין שאתה מתכנן לשים אותו במארז נכון? כרגע את משתמש בו כטסט בד? (test bed) אני רואה ברקע הדיפיין מפורק עד העצם..
פורסם 2012 באוקטובר 1713 שנים ביטפיניקס פרידוג'י? הפוטנציאל.... תעביר לאמצע, הוא חופר אבל מאוד אינפורמטיבי.
פורסם 2012 באוקטובר 1713 שנים מחבר כן הוא נחמדי אבל אני לא אוהב את הידיות האלה שהם שמו שם. גם אין בארץ. אם אתה יכול, תגיב באשכול בפורום מארזים.
פורסם 2012 באוקטובר 1813 שנים דבר ראשון- אני ממש מתרשם מהפרוייקט שלך דבר שני- כשאתה מזמין מmdpc, איך זה מגיע? כמה זמן לוקח? קרה לך שהיו הזמנות בהזמנה? אני פשוט רוצה להזמין מהם סליב, ומעניין אותי איך המשלוחים תודה
פורסם 2012 באוקטובר 1813 שנים מחבר 1. מגיע במעטפת קרטון עם איסוף מסניף הדואר.2. לוקח שבוע וחצי עד שבועיים (יש מעקב אבל צריך לבקש מנילס במייל את המס')3. לא הבנתי ? טעויות ? סיכוי קלוש שהוא יטעה בהזמנה.4. עלות המשלוח נעה בין 8 יורו ל 18 יורו, תלוי כמה אתה מזמין. לא משנה מה אתה מזמין וכמה, הוא רושם ערך כזה שאתה לא משלם מע"מ.
פורסם 2012 באוקטובר 1813 שנים מחבר האמת שהשבוע לא היה לי הרבה זמן לעבוד על הפרוייקט ולא הספקתי להכין את המתאמים שרציתי. בכל אופן, ישבתי וחשבתי איך בדיוק אני הולך לעשות סדר בצבעים, כדי שלא יתחיל לי באלגן וכאב ראש. בקיצור, הכנתי מפת צבעים לכל קונקטור במערכת והקטנתי מעט את המינון של הצהוב: אגב, מי שרוצה, אני מוכן לעלות את ה PSD, אפשר לשחק עם הצבעים איך שרוצים ככה שזה מאד שימושי.
פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים מחבר הסתכלתי היום שוב על בלוקים ונראה לי שאני מזמין את זה: לפי כמה ביקורות שראיתי יש לו ביצועים טובים + אסתטיקה מצויינת. אגב, מצאתי את הטבלה הבאה שמאד עוזרת לדעת איזה מתכות אפשר לשלב ואיזה לא:
פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים שווה לבדוק בCLEARANCE של PPCS - השגתי שם EK LTX קומפלט (עם פלטות, ברגים וכו') בפחות מ 150 ש"ח עם משלוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.