עבור לתוכן

The Define Project - בחסות TMS מחשבים - תמונות מתעדכנות גם בעמ' 1

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אתה גורם להם להתאים... חחח :)

WoEz5.jpg

הבנתי שעכשיו הם באים בגרסה מעט משופרת (מישהו העיר על כך כמה דפים אחורה, נדמה לי שארקדור) עם חריץ ו O RING (גומייה עגולה) סביב הגלגל.

האמת שיש מישהו שמוכר אותם באיביי האמריקאי, במחיר סביר של 39$ אבל הוא רוצה לנקנק אותי במשלוח 18$ לא מוצדקים. זה עוד אחרי "הנחה" כי הערתי לו המשלוח מופרז. הוא גובה 39$ שזה מכסה לו את עמלה באיביי שזה די והותר. המוצר עולה 35$. >:(

עריכה: אני אנסה להוציא ממנו שניים אבל עם עלות משלוח הגיונית, אם מישהו רוצה הוא מוזמן להצטרף להזמנה ולקבל זוג גלגלים.

• תגובות 898
  • צפיות 176.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הגרסא הקודמת די מוזרה, היא פשוט גלגלים כמו בתמונה שפירסמת אבל בצבע כרום-כסף פשוט חלקים עם גומייה רחה שמתלבשת עליהם. לא נראה משהו עם הגומייה.

התמונה שהצגת היא הגרסה החדשה, נכון? אני רואה חריצים

כן, באיביי יש לפעמים מוכרים מעצבנים שיוצאים מנקודת הנחה שהקונה הפוטנציאלי הוא אדיוט גמור (שבעיקר בתחום הזהף היא הנחה מאוד שגויה) וחושבים לעשות כמה דולרים עליהם. :nono:

פורסם
  • מחבר

זה בא בכסף או בשחור. ה"חסרון" היחידי של הגלגלים האלה זה שהם לא נעים לצדדים אבל מצד שני זה גם מוסיף ל"בלינג" פקטור שלהם. D:

פורסם

כן, זה בדיוק מה שחשבתי עליהם שראיתי אותם. בין הדברים שאהבתי ב-HAF שלי היה הגלגלים שאפשר להחליף ברגליות. הם כל כך שימושיים שעכשיו אני עדיין מושך קדימה את הפרקטל ונוכח לעשנותו לעמוד במקום (בגלל הרגליות גומי) אני נאלץ להרימו. והם לא מגזימים, זה באמת טנק!

וכן, ליאן לי זה הכל על "בלינג"

פורסם

הם ממש לא פונקציונליים מבחינתי....

אני צריך גלגלים מאסיביים שיאפשרו תנועה לצדדים....

יש אפשרות לעשות את זה לבד? כלומר לקנות גלגלים רגילים של רהיטים ולחבר אותם איכשהו לרגליות בצורה בטוחה?

תודה רבה!

פורסם

אין סיבהשלא יהיה אפשר לקנות את הגלגלים הפשוטים, כמו של ה-HAF, או כסאות מחשב או כל דבר מודרני על גלגלים. בטוח ניתן להשיג בכל רשת עשה זאת בעצמך. קצת מודינג, צביעה, הוספת גומי בשביל אחיזה והופ! ויש לך גלגלים "הום מייד" שאולי לא יראו כמו הליאן לי, אבל יהיו שימושיים יותר וחזקים יותר ופחות עדינים. והכי חשוב, זולים!

חיבור לא אמור להיות מסובך.

אבל למה לחבר לרגליות? לדעתי הן ניתנות להסרה (לא בטוח, לא הסתכלתי) ואפשר להשתמש בחורים הקיימים לרגליות בשביל גלגלים, ואם רוצים יותר אפשר לקדוח עוד.

פורסם
  • מחבר

אם מישהו מעוניין בגלגלים של ליאן לי שירשום לי בפרטי ואני אזמין שניים. מותנה בתשלום מראש עם פייפל.

פורסם

איך הרגליות הקיימות של המארז מתברגות לתחתית? (הרכיבו לי את המחשב ואני ממש לא בקיא בתחום הטכני...)

יש איזה קוטר של בורג שאוכל להשיג עם הרגליות שאקנה ואז תהיה תאימות מלאה??

תודה רבה! :xyxthumbs:

פורסם

דאבל פוסט בטעות - לא להתייחס....

פורסם
  • מחבר

לא חייב דאבל פוסט, אפשר לערוך. הרגליות של המארז מתחברות כל רגלית עם בורג בודד. הבעיה הראשונה עם הגלגלים תהיה בחלק האחורי איפה שיש פילטר, צריך יהיה לחבר אותם עם מעט הגבהה. תעשה חיפוש קצר בגוגל יש מדריך איך להרכיב את הגלגלים בכל מארז.

פורסם

ואווו איזה דאבל פוסט מוזר...

הייתה בעיה בריפרש של הדפדפן וזה גרם לי לכתוב את אותה הודעה מחדש 30 פעם...

הבעיה הראשונה עם הגלגלים תהיה בחלק האחורי איפה שיש פילטר, צריך יהיה לחבר אותם עם מעט הגבהה. תעשה חיפוש קצר בגוגל יש מדריך איך להרכיב את הגלגלים בכל מארז.

בכל מקרה תהיה הגבהה... אני מתכוון לקנות גלגלים של רהיטים, הגלגלים האלו נותנים איזה 5 ס"מ...

לגבי החיפוש, אתה מתכוון לגלגלי LIAN LI שהראית קודם?

פורסם

איך הרגליות הקיימות של המארז מתברגות לתחתית? (הרכיבו לי את המחשב ואני ממש לא בקיא בתחום הטכני...)

יש איזה קוטר של בורג שאוכל להשיג עם הרגליות שאקנה ואז תהיה תאימות מלאה??

תודה רבה! :xyxthumbs:

[/quote

קודם כל תקנה גלגלים שמתאימים לך ולפי המידה של החורים תקנה ברגים בהתאם.

בד"כ הגלגלים באים עם 4 חורים להברגה, אבל ניתן להשתמש רק ב- 2 ,מיותר לקדוח 4 חורים לכל גלגל(עושים 2 באלכסון).אצלי למשל באנטק300

שמתי גלגלים מחנות למוצרי בניין ( 4 ב- 15ש"ח ).כמו אלו שבתמונה שהבאת.

יש לי תמונות אבל לא רואים את הגלגלים כמו שצריך:

IMG_1997.JPG

IMG_1989.JPG

IMG_1996.JPG

פורסם
  • מחבר

ואווו איזה דאבל פוסט מוזר...

הייתה בעיה בריפרש של הדפדפן וזה גרם לי לכתוב את אותה הודעה מחדש 30 פעם...

בכל מקרה תהיה הגבהה... אני מתכוון לקנות גלגלים של רהיטים, הגלגלים האלו נותנים איזה 5 ס"מ...

לגבי החיפוש, אתה מתכוון לגלגלי LIAN LI שהראית קודם?

כן.

פורסם

אני נגד גלגלים, זה סתם מעמיס ולא יפה בעיין (אל תתחילו להגיד שלא רואים את זה, כל דבר חיצונים אפשר לראות...).

על איזה מאוורר הלכת בסוף?

סוף סוף שולחים לי GTX680 אחרי בדיקות מחמירות, הייתי בטוח שאני אף פעם לא יקבל אותו בחזרה... :)

אני רק רוצה שזה באמת יהיה חדש, עוד לא ענו לי אם זה מתוקן או חדש (שלחתי מייל).

פורסם
  • מחבר

לא חושב שיכל להיות מצב שלא היית מקבל אותו חזרה. עוד לא החלטתי על המאוורר סופית, בודק עוד כמה לפני שאני מזמין.

אפרופו, היום עברתי מהנטבוק ששימש אותי בשבועיים האחרונים ל H77 חדש דנדש:

g44hW.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים