עבור לתוכן

חרדים עובדים בשחור

Featured Replies

פורסם

בכלליות כל אדם נמדד על פי מעשיו ולא משנה מה הוא מוגדר ולכולם יש שכר.

אז שאלוהים ישלם לכם שכר על לימוד תורה.

וחוץ מזה, מה זאת האפליה הזאת?

אנחנו חייבים לשלם לכם שכר במזומן, אבל לאלוהים אתם נותנים אשראי פתוח ללא ריבית והצמדה?

האלוהים שלכם מתחמק מאחריות חופשי, ואנחנו משלמים את המחיר.

אני מתחיל לחשוב שאתם עובדים עלינו.

• תגובות 470
  • צפיות 25k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה יודע ארט שאתה רוצה ויכול אתה כותב לפעמיים ענייני כמו באשכול 'כועסים על רומני שאמר שירושלים היא בירת ישראל' משום מה בכל הקשור לדת אתה מוריד את רמתך .חבל.

המדינה היא לא רק שלך וכן הכסף. אתה רוצה שכל אחד יקבל רק מהמסים שלו -בבקשה תציע זאת בכנסת.

פורסם

באופן טבעי בכל מקום בו הדת נמצאת הרמה יורדת.

רמת ההכנסה.

רמת ההשכלה.

רמת המעורבות בהגנה על ביטחון המדינה.

הכל חוץ מרמת הילודה.

רגע, במחשבה שניה, זאת תוצאה של ירידה ברמת אמצעי המניעה, המורידה את איכות החיים, וכמות הזמן המושקע בכל אחד מהילדים.

פורסם

המדינה היא לא רק שלך וכן הכסף. אתה רוצה שכל אחד יקבל רק מהמסים שלו -בבקשה תציע זאת בכנסת.

הכנסת? אתה יכול בבקשה להציג אירוניה גדולה יותר מזו?

יש בכנסת ממש "מאפיה" חרדית שכזו, שעל כל הצעת חוק שעלולה לקדם את הציבור החרדי לשוויון במקום לעמדת עליונות צועקים "גזענות", "אפליה" ומאיימים להפיל את הממשלה עם הצבעות אי אמון או מה לא. איך בדיוק אמורים לגעת בנושא אז בכלל?

זו אחת המגבלות של דמוקרטיה כמו שהיא בארץ....

בנוסף, אני ממש לא רואה איך למיעוט שמתלבש בצורה חזקה על כספי הרוב יש זכות להגיד מילה בנושא, זה כמו לקבל מתנה ממישהו שלא חייב לך כלום למרות שזה לא היום הולדת שלך או משהו ולהעז להתלונן שזה לא מה שרצית.

בקשר ל

Lev0

הוא אינו יהודי והידע שלו ביהדות ובחרדים קלוש מאוד.הוא אפילו יגיד לך שיהודים (שומרי מצוות ) מכינים מצות מדם של גוים. מדובר באדם מאוד קיצוני .

אישית, אני לא יודע איך הוא נשאר כ"כ רגוע.

רק על המשפט הזה, אם הייתי במקומו- הייתי נכנס בך עם כזו תביעה (והפוסט הזה הוא אמא של עילה לתביעת הוצאת דיבה) שהמושג החדש שלך ל "רוח הקודש" יהיה הצליל של הרוח המנשבת בחשבון הבנק שלך שהתרוקן.

חוצפה ממדרגה ראשונה.

פורסם

:lol:

רגע,הוא אכן לא יהודי. רגע,הוא כותב דברים גרועים לא פחות על חרדים . האימרה הזאת מוכרת בעולם ובאה רק להדגיש את חוסר הידע הגדול ביהודים/יהדות.

"הגמל לעולם לא רואה את דבשתו", "אלא רואה רק את הדבשת של זולתו" . רק יוסיף זולתו במחלוקת. יש כאן עשרות משתמשים שיכלת לציין זאת עליהם אבל בחרת במי שמפריע לך בעיניים.

רואים מה קורה? שמגיבים לחברה האלה? תראו מה ארט מגיב וכן האלה... תודה שסיכמתם לנו את הדף.

פורסם

כמה שנים שאני רואה את כתביך והם לרוב אינם מדיוקים גם ביהדות. הרי התכתבנו .היה זילזול גדול גם בי אפילו באשכול כאן והכללות בצורה הקיצונית ביותר-לכן לא מתייחס .

ציטוט:

צריך להיות כל כך הזוי בשביל לכתוב ככה ועוד לקבץ אותי.

עכשיו אתן רק כמה פרטים.

אם אני זוכר נכון אבא שלך יהודי ואמך לא. על פי היהדות אתה לא יהודי ומעולם לא היית מחלוקות בזה -זה דבר ברור בכל מהלך ההיסטוריה.אבל אפשר גיור... אם היה באמת איכפת לך להיות יהודי. וזה לא חוק גיזעי מהסיבה שכל אחד יכול להצטרף.. חוק גזעי זה כמו של הנאצים שנאמר אתם (היהודים) נחותים מהשורש לכן לא יכולים בשום אופן להצטרף להעם הגרמני המשובח מטבעו.

אכן אתה עדיין סובל כמו שסודני סובל-- מה נעשה זאת בעיה שורשית של כל בני האדם - לקבל את "השונה" .

המדינה הזאת יהודית ורובה חופשית ויש דברים שנראו כחושבים לשימור היהודים, וכך נקבעו בכנסת. אם אתה לא יהודי על פי הדת אין מצב שצריך לחייב אותך. מישהו מחייב אותך כאן בארץ להתחתן ברבנות? ההפך . כל העניין שלא התערבבו יהודים וגוים ובסוף העם היהודי יצומק. אוסרים עלייך לאכול חזיר ?(אגב יש בשפע וחופשי) זה בכלל דברים שלא שייכים למי שאינו יהודי-מותר לו על פי היהדות.

א. אכילת חזיר בצורה חופשית, וואו. תודה רבה באמת. זה ממש לא מראה על זילזול שאתה פשוט מניח שכל מה שיש לגוי שכמותי בראש

זה אכילת חזיר.

ב. לא כופים עליי רבנות? הדרך היחידה היום שאני יכול להתחתן עם חברה שלי בישראל, זה להצטרף לדת שלך ולערוך את טקס החיתון של הדת שלך,

או, להתחתן בחו"ל. אחרת, אני פסול. לא נראה לך כפייה שמבוססת על קביעה גזענית?

ג. "לא יתערבבו יהודים וגויים" - גזעני. מי אתה שתחליט מי יתערבב עם מי?

בקיצור, זה דיון עקר. אתה חושב שהגזענות שלך מוצדקת, כי זה מבוסס על ספר עתיק ולא רלוונטי, שרובו מיתולוגי.

אישית, אני לא יודע איך הוא נשאר כ"כ רגוע.

רק על המשפט הזה, אם הייתי במקומו- הייתי נכנס בך עם כזו תביעה (והפוסט הזה הוא אמא של עילה לתביעת הוצאת דיבה) שהמושג החדש שלך ל "רוח הקודש" יהיה הצליל של הרוח המנשבת בחשבון הבנק שלך שהתרוקן.

חוצפה ממדרגה ראשונה.

אני רגוע כי ההצהרה הזאת שלו, מעידה על כך שהוא הפסיד בויכוח :)

אם הוא עובר לפסים אישיים, כנראה שהדם עלה לו לראש.

פורסם

לב, זה לא משנה מי "הפסיד בוויכוח". משנה רק מי קובע את הכללים, בין השאר הכלל לפיו אתה לא יכול להתחתן בישראל עם חברתך. לא יעזור שאתה, אני או רוב העם בישראל יבין שזה בולשיט.

פורסם

אכן הפסדתי... :biggthumpup: .. לאדם שאפילו גזענות לא יודע מהי.חבל שאתה לוקח את זה כמלחמה.

לי אישית אין בעיה ...לגבי מי שרוצה להתחתן גם עם חתול (קרה בעולם לא :D ?). אבל איאפשר לבקש מרבנות המתנהלת על פי הדת היהדות לעשות דברים לא כדינה.

לפסול חיתון של יהודי לגויה זה מונע התבוללות .החזיר היה רק דוגמא.. הארץ 95 אחוז חופשית מדת... בקיצר דברים פשוטים ..אבל הפסדתי :P

מתי תבין שאתאיסט קיצוני כמוך (כן כל אלה ב'יוטיוב' וFXP' וכדו'.. ) ברשת עם כל השנאה ועם כל הזילזול ועם כל הרעש... הוא בור ועם הספר.

פורסם

זה שLEV0 לא יכול להתחתן זו רק אשמה שלו.

הרי הוא יכול להתחתן בחו"ל.

הוא יכול לעבור גיור.

להתנצר.

להתאסלם.

בדיוק כמו משה סילמן, רק הוא אשם במצב שלו.

ובדיוק כמו הגברת בכתבה הזאת:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4257405,00.html

רק אימא שלו אשמה שהוא אשם באשמה שלו.

שאימא שלו תתגייר בזמן, ושילמד לנהל את עצמו טוב יותר בכלכלת הדת הקיימת בארץ.

פורסם

רוני, אנשים כמו לב (וכמוני, לצורך העניין) אשמים בעצמם במצבם רק מהבחינה שהם עוד לא שברו את השיניים לכל אדם כמוך שמדבר אליהם ועליהם בפטרונות שכזו.

פורסם

ידעתי שתגיב בכזאת הצורה למילה 'בור' (חוסר ידע אבל מתיימר שיודע הכל). משום מה אם לא שמת לב רק לך מותר ..וכמובן גרוע יותר אלימות בפועל. :screwy:

אתה יודע אין לי שום בעיה עם מי שאינו יהודי אלא רק לתגובות שלו.

ויק אז אנא לך לשמור על איזה בר בכניסה והורד מאתנו את כעסך- חבל על הלב.

אין אסור לי לקחת חופש מהעבודה... אבל לפחות יש צחוקים. כל דבר אתם לוקחים ללב.. הכמה דתים כאן כל כך מוותרים על האמירות המרושעות שלכם.

פורסם

לב, זה לא משנה מי "הפסיד בוויכוח". משנה רק מי קובע את הכללים, בין השאר הכלל לפיו אתה לא יכול להתחתן בישראל עם חברתך. לא יעזור שאתה, אני או רוב העם בישראל יבין שזה בולשיט.

צודק ועל זה אני מוחה.

אכן הפסדתי... :biggthumpup: .. לאדם שאפילו גזענות לא יודע מהי.

לי אישית אין בעיה ...לגבי מי שרוצה להתחתן גם עם חתול (קרה בעולם לא :D ?). אבל איאפשר לבקש מרבנות המתנהלת על פי הדת היהדות לעשות דברים לא כדינה.

לפסול חיתון של יהודי לגויה זה מונע התבוללות .החזיר היה רק דוגמא.. הארץ 95 אחוז חופשית מדת... בקיצר דברים פשוטים ..אבל הפסדתי :P

מתי תבין שאתאיסט קיצוני כמוך (כן כל אלה ב'יוטיוב' וFXP' וכדו'.. ) ברשת עם כל השנאה ועם כל הזילזול ועם כל הרעש... הוא בור ועם הספר.

אז מבחינתך גוי ויהודיה שמתחתנים אחד עם השנייה, זה מגוחך בערך כמו חתונה בין אדם לחתול.

יפה, ממש מראה כמה אתה נאור, אינטלגנטי ו"מקבל את השונה".

ומה בדיוק אותה בורות שאתה ממשיך למלמל לגביה? מה בדיוק אתה חושב שאני לא יודע לגבי ההלכה?

בכל מקרה, אני לא מצפה שהרבנות תתיר חתונה שלא לפי דיניה. אני מצפה שתהיה לי אלטרנטיבה ראויה,

בדמות של נישואים אזרחיים, זה הכל.

למעשה, אני רוצה שרבנות ודת, לא יהיה ממסד ממשלתי אלא משהו שהוא פרטי לחלוטין ושאין לו שום קשר לפוליטיקה וסדר היום המדיני בישראל.

פורסם

אתה בכוח רוצה.. ממש חושב שכל יהודי או דתי יש בעיה עם גוי :nixweiss: .דע שאני מכבד כל אדם באשר הוא.אני מגיב לך רק על פי מה שאתה כותב.

אין לי בעיה שאיזה אדם בחר לו להתחתן עם חתול אפילו מקק.. זה בא לתת דגש שבאמת אותי זה לא מעניין. אבל משום מה כל דבר דתי במדינה מפילים אותו על כל הדתים.

בסדר,אכן כאן דייקת לא הרבנות צריכה לעשות חיתון שלא משורשה. לכן אמרתי אתה וכמותך תלכו לכנסת ותנסו לשנות.. זאת הדמוקרטיה .

גם אני חושב דת ומדינה לחוד. אולי במצב היום (לא בעבר) זה יהיה טוב לדת. אבל משום מה אם לא יהיו דתים בכנסת אז אנשים כמוך יעשו מה שרוצים. נו אתה מבין.

פורסם

אבל משום מה אם לא יהיו דתים בכנסת אז אנשים כמוך יעשו מה שרוצים. נו אתה מבין.

יפה יפה. לדידו של רוני צריך דתיים שיגידו לחילונים מה לעשות, כי דמוקרטיה זה אמנם טוב ויפה, אך רק כל עוד יש מחוקקים דתיים שלא יתנו לחילונים "להגזים".

יום אחד, רוני. יום אחד, תאכלו את כל מה שבישלתם. יום אחד כל אלה המתעקשים להמליך את עצמם על העם שלנו יקבלו את הכתר הראוי להם.

GOT: Daenerys,Drogo & Viserys || "A Crown for a King" #19

פורסם

:lol: החבר'ה כאן באתר כבר מפחדים ממך . מציע להסתיר את מגורם.

אז אתה רוצה שהחילונים יקבעו הכל לדתים :screwy: . עוד פעם? אתה לא חילוני ממוצע אתה אנטי קיצוני חולה נפש. רק טיפה יתנו לך כוח וללא בעיה אתה אף תשפוף סוג של חומצה כבר על מי שלא כדעתך .חבר'ה חילונים כאן כבר כינו אותך -אישפוז.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים