פורסם 2013 באוגוסט 2812 שנים אצלנו התחילו לעבוד עם asana. לא בדיוק מה שביקשת כן מאפשרת סנכרון ושיתוף בין אנשים אז אולי תוכל להתאים.עדיין אין לי חוות דעת, ובכל מקרה הטלפון שלי לא בדיוק רלוונטי כרגע לכלום (ואפילו אין לי זמן לטפל בו ) בדיוק מה שחיפשתי. זמן התגובה שלה קצת בעייתי.
פורסם 2013 באוגוסט 2912 שנים מישהו נתקל בבעיות עם Go Backup & Restore על אנדרואיד 4.3?ובנימה זאת אשמח להמלצה על תוכנת גיבוי חינמית שיודעת לגבות גם App Data וגם System Data כמו ססמאות WiFi ושעון מעורר. תודה.
פורסם 2013 באוגוסט 2912 שנים מכירים את Robin העוזרת האישית?https://play.google.com/store/apps/details?id=com.magnifis.parkingהיא לא סירי , אבל קרובה יותר אל סירי מאשר אל s voice מבחינת איכות.
פורסם 2013 באוגוסט 2912 שנים מישהו נתקל בבעיות עם Go Backup & Restore על אנדרואיד 4.3?ובנימה זאת אשמח להמלצה על תוכנת גיבוי חינמית שיודעת לגבות גם App Data וגם System Data כמו ססמאות WiFi ושעון מעורר. תודה.http://hwzone.co.il/gadgets/reviews/apps/android_backup_apps_review
פורסם 2013 באוגוסט 2912 שנים אני צריך אפליקציה לשליטה על המזגן שמשתמשת בחיישן של ה-S4, יש כזו מובנת לממיר והטלוויזיה, אבל למזגן לא מצאתי
פורסם 2013 באוגוסט 3112 שנים מי שמעוניין שהצגת ההתראות שלו מתרדמת תהיה דומה ל moto x יש אפליקציה בשם DynamicNotifications שמאפשרת את זה. (הגרסה הבסיסית בחינם)קישור פה
פורסם 2013 באוגוסט 3112 שנים מי שמעוניין שהצגת ההתראות שלו מתרדמת תהיה דומה ל moto x יש אפליקציה בשם DynamicNotifications שמאפשרת את זה. (הגרסה הבסיסית בחינם)קישור פהבמסך שהוא לא AMOLED ההשפעה של זה על הסוללה תהיה משמעותית
פורסם 2013 בספטמבר 112 שנים ולמה שזה לא ישחוט את הסוללה? במסך AMOLED זה עוד סביר לא כל המסך דולק, רק קטע קטן שמציג את ההודעה. במכשיר עם LCD לסוגיו זה לא מומלץ
פורסם 2013 בספטמבר 312 שנים בוקרבינתיים אני עם רום 4.1.1 של הסטוק של SGS3 (עם רוט - לא מתעדכן)מעוניינת להקליט ישיבות במשרד כך שאוכל אחר להקשיב להן ולשמוע שוב פרטים שלא שמתי לב אליהם לב-חשוב הרצות לאחור וכאלה, חשוב גם שמירה על כרטיס זכרון וכיוב. ישיבות יכולות לקחת גם מעל שעה. עיתים הרבה מעל שעה.אשמח לאיזו אפליקציה איכותית מומלצת, רצוי חינמית שתדע לעשות דברים אלו, אולי אפילו תצוייד בפיצ'רים רלוונטים חביבים נוספים.- כמובן אם במקרה המכשיר מסוגל לעשות זאת (אפילו אם ברמה היותר בסיסית אבל העדיין מספקת) גם ללא צורך באפליקציה נוספת, אשמח לדעת זאת - וכמובן כיצד.- הערה, אמנם כרגע אני על הסטוק, אבל אם במקרה ברום האומגה, או באחד הרומים המומלצים הדבר מובנה אשמח לדעת זאת גם. בלי קשר לאפליקציה. תודה נערך 2013 בספטמבר 312 שנים על-ידי ssib
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.