עבור לתוכן

אפליקציות מומלצות לאנדרואיד

Featured Replies

פורסם
קצת חוצפנים. מי שקנה את הגירסה הקודמת צריך לקנות שוב.

בדיוק מה ש-igo עשו עם גירסת 2006 וגירסת 2008 .... אבל tapatalk הם לא ישראלים חראות אז אצלהם זה קצת יותר מפתיע..

• תגובות 1.7k
  • צפיות 444.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^ לא ברור לי גם למה הם עדיין מציעים למכירה בגוגל פליי את הגרסה הקודמת.

פורסם

כנראה כדי שמי שקנה את הגירסה הקודמת יוכל להמשיך להוריד אותה אם הוא לא מתכוון לשדרג לגירסה החדשה.

פורסם

התחלתי להשתמש ב-HALO לא מזמן ונתקלתי בבעיה מעצבנת.

אני לא מצליח להעלים נוטיפיקציות קבועות מה-HALO

לדוגמא: Automateit, Sidebar וכו'

פורסם

אתה מתכוןן בHALO של PA? אם כן, שים לב שאתה יכול להפעיל את הHALO במצב WHITELIST מההגדרות, ואז לבחור באופן פרטני מה יהיה שם. זה מה שאני עושה.

פורסם

זה מה שעשיתי ועדיין הוא מופיע לי. גם בהתראות וגם ב-HALO

נערך על-ידי Gekass

פורסם

לפי העובדה שיש לך שם PRIVACY GUARD אני מסיק שאתה משתמש בגרסה ישנה יחסית של PA. תנסה להשתמש באחד מהגרסאות של אנדרואיד 4.3, היו המון המון שינויים לHALO מאז.

פורסם
לפי העובדה שיש לך שם PRIVACY GUARD אני מסיק שאתה משתמש בגרסה ישנה יחסית של PA. תנסה להשתמש באחד מהגרסאות של אנדרואיד 4.3, היו המון המון שינויים לHALO מאז.

לא בדיוק,

זה רום מקוסטם למכשיר שלי (אטריקס 2) שמשלב בתוכו אלמנטים מפראנויד.

כנראה שזה מה שגורם לבעיות.

פורסם

מחפש תוכנה TO DO LIST שמסתנכרנת בין מכשירים וחשבונות. אני רוצה אפשרות לכתיבת מטלות אצלי בפלאפון שיסונכרנו אצל מישהו אחר. כשהוא ישלים אותן הוא יוכל לסמן ואני אראה זאת אצלי. עדיף עם וידג'ט.

פורסם

אני מניח שהכי נוח זה לנהל את ה-tasks דרך חשבון הגוגל (ה-tasks ב-calendar), אבל גוגל עדיין לא הוסיפו אופציה לשתף tasks למרות שהם הבטיחו את זה לפני יותר משנתיים.

אז יש לזה פיתרונות צד-3, כמו זה:

http://www.isynctasks.de/

או זה:

http://gmailsharedtasks.com/

פורסם

אני משתמש בTASKS לצרכים אחרים.

פורסם

אצלנו התחילו לעבוד עם asana. לא בדיוק מה שביקשת כן מאפשרת סנכרון ושיתוף בין אנשים אז אולי תוכל להתאים.

עדיין אין לי חוות דעת, ובכל מקרה הטלפון שלי לא בדיוק רלוונטי כרגע לכלום (ואפילו אין לי זמן לטפל בו :( )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים