פורסם 2012 ביולי 613 שנים מישהו עם מכשיר דור 2 בלבד ברשת גולן יכול לכתוב איך הקליטה בד"כ ואם הוא חוווה נפילות קליטה?
פורסם 2012 ביולי 613 שנים הקליטה היא כמו של סלקום.על הנייר כן,השאלה בשימוש יום יום האם באמת מקבלים את אותה קליטה כי זה נדידה לסלקום הרי.....לא יודע נבדוק!
פורסם 2012 ביולי 613 שנים מישהו עם מכשיר דור 2 בלבד ברשת גולן יכול לכתוב איך הקליטה בד"כ ואם הוא חוווה נפילות קליטה?שום בעיות.
פורסם 2012 ביולי 813 שנים קיבלתי חשבונית מהוט מובייל. אבל יצא קטע ממש מוזר: שלחו לי חשבונית על סך 0₪ על חודש לפני ההצטרפות (13/5-12/6). (אני בחבילה של הכל כלול- לידיעתכם)
פורסם 2012 ביולי 813 שנים אני עברתי להוט מובייל לפני יותר משבוע, נרשמתי דרך האתר, הבטיחו סים תוך ארבעה ימים. עד עכשיו אף אחד בכלל לא חזר אלי, אני עדיין באורנג', הכל כרגיל.
פורסם 2012 ביולי 813 שנים עברתי לפני כשבוע. שני מספרים מסלקום לגולן.סימים הגיעו אחרי שבוע.הכל הלך חלק. הקו נקי ואין בעיות באיכות.הבעיה היחידה הייתה אצל סלקום כי המכשיר שברשותי היה חסום.ניגשתי אליהם והם פתחו אותו.
פורסם 2012 ביולי 813 שנים קיבלתי חשבונית מהוט מובייל. אבל יצא קטע ממש מוזר: שלחו לי חשבונית על סך 0₪ על חודש לפני ההצטרפות (13/5-12/6). (אני בחבילה של הכל כלול- לידיעתכם) נשמע מוזר אבל נראה לי שגם לי יש אותו עניין... עברתי להוט לפני חודש - אפילו חיוב על 4 סימים שהעברתי (3 ניוד ואחד חדש) לא ראיתי בפירוט כ.א.לא שאני מתלונן אבל מעניין לדעת מה הסיפור מאחורי זה
פורסם 2012 ביולי 813 שנים יכול להיות שיש להם בעיה עם הרישום במערכת, לכן הם "מכניסים" לקוחות חודש לפני על סכום של 0₪ כדי שאחרי זה המערכת תתאפס...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.