פורסם 2012 ביוני 2513 שנים ניסיתי גם אוטומטי וגם את שני הוט מובייל שמופיעים. הכל אותו דבר....את שאר הרשתות כולל גולן אני רואה רק את פלאפון לאכשהמכשיר מחובר לאנטנה של פלאפון, הוא רואה אותה בתור הוט. שהוא על אנטנה של הוט, הוא רואה את פלאפון בתור פלאפון.אותו דבר קורה גם עם גולן - שאין אנטנה של גולן זמינה, הוא רואה את סלקום בתור גולן.
פורסם 2012 ביוני 2513 שנים כלומר אני כל הזמן בכלל מחובר לפלאפון? אין לי שום חיווי על זהובסטטוס מופיע לי not roaming
פורסם 2012 ביוני 2613 שנים קצת אוף טופיק אבל בהקשר למה שאתם מדברים עליו, סתם ניסיתי לעשות בחירה ידנית של בבחירה של על איזה רשת לעבוד וקיבלתי 5 רשתותGOLAN TISR 07IL ORANGEIL PELEPHONEWMמה זה השתיים הלא ברורות?היות ואני אמור לעבוד על רשת סלקום או גולן למה זה מוצא לי את כל הרשתות?
פורסם 2012 ביוני 2613 שנים אני עברתי לגולן טלקום היום.קבלת הסים הייתה אחרי יומיים מהרגע שהזמנתי.הניוד הובטח להיות לאחר 3 שעות מרגע הפעלת הסים באתר - חייבת לציין שהניוד היה בדיוק (!!!) על הדקה שהם אמרו!כרגע אני מרוצה, שיחות עובדות לכל היעדים ומכל היעדים וכולל SMS לכולם ומכולם.בנוסף, הגלישה עובדת והכל תקין ומהיר כרגיל כמו שהיה לי בסלקום.אני מרוצה עד עכשיו!
פורסם 2012 ביוני 2613 שנים בשעה טובה נויידתי לגולן. השיחות עובדות מצויין אך האינטרנט לוקה בחסר.מבדיקות בעירי ( ירושלים) מהירות הגלישה נעה בין 0.3 ל2.5 מגה כאשר יש מקומות שאין בהן בכלל אינטרנט ולפני כן בסלקום האינטרנט עבד נהדר.קצת מאוכזב.
פורסם 2012 ביוני 2613 שנים קצת אוף טופיק אבל בהקשר למה שאתם מדברים עליו, סתם ניסיתי לעשות בחירה ידנית של בבחירה של על איזה רשת לעבוד וקיבלתי 5 רשתות GOLAN T ISR 07 IL ORANGE IL PELEPHONE WM מה זה השתיים הלא ברורות? היות ואני אמור לעבוד על רשת סלקום או גולן למה זה מוצא לי את כל הרשתות? אתה רואה שאין לך סלקום ויש לך גולן, כלומר הוא רואה את סלקום בתור גולן (זה יותר סביר מאשר אין קליטה של סלקום). ISR07 = הוט אורנג' זה אורנג' ופלאפון זה פלאפון WM - אני מניח שאתה גר לא מאוד רחוק מהשטחים, זה כנראה ווטניה מובייל, חברה פלסטינית
פורסם 2012 ביוני 2713 שנים עומרי נסה את זה, אמור לעבוד גם אצלך - http://www.androidforums.com/samsung-galaxy-s/258859-how-enable-850mhz-3g-network-frequency-your-samsung-i9000-galaxy-s.html
פורסם 2012 ביוני 2713 שנים אולי כי זה מדריך לS1... תנסה דרך המדריך של פיילוטXhttp://www.pilotx.co.il/content.php?r=235-%E4%E2%E3%F8%E5%FA-%FA%E3%F8-%EC%EE%F0%E5%E9%E9%ED-%F4%EC%E0%F4%E5%EF-%F2%E1%E5%F8-S2-%E1%EC%E1%E3
פורסם 2012 ביוני 2713 שנים כןמצאתי תפריט שבו אפשר לבחור תדרהאפשרויות הם AUTOMATIC (ברירת המחדל מן הסתם)EURO BANDUSA BANDJAPAN BANDAUS BANDAUS2 BANDבחרתי ידנית את התדר של אוסטרליה כי הם עובדים ב850/2100נראה אם יהיה שיפוראני פשוט לא יודע אם המכשיר בכלל נודד לפלאפון או לא (למרות שאם מה שיואב טוען נכון אז אני בעצם כל הזמן בפלאפון)מישהו מכיר תוכנה שיודעת לזהות באיזה תדר מחובר המכשיר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.