פורסם 2012 באוקטובר 913 שנים מחבר פניתי לEKWB עוד לפני חודש וחצי בידיעה שיושק בלוק ללייטנינג אבל לצערי הם סרבו בגלל כמות הפרוייקטים שיש להם כרגע. החלטתי שבכל זאת אני נשאר בינתיים עם הTFIV שיש לכרטיסים. בעוד כמה ימים אני אמור לקבל את החלקים האחרונים של הפרוייקט ואז אתחיל בעדכון רציף עם תמונות של כל התהליך שיסתיים באייטם פה באתר וילווה בסרטון מגניב שכולל קצת גיימפליי של שחקן UT אמיתי
פורסם 2012 באוקטובר 1213 שנים מחבר התחילו להגיע חלקים ואני התחלתי לעבוד! פירוק המארז, ניקוי ניקוי ניקוי הרכבה לצורך בדיקות: חיתוך מקום בגג והשמה של רדיאטור משולש דק המנוע האיימתני שמאחורי זרימת המים סימולציה נוספת אורחים חדשים בחגיגה, פירוט בהמשך התחלה של הסלבה, ערכת היטשרינקים בכמות מוגזמת מהלך ההסלבה, לפני היטשרינקים שאיישם מבלי לפרק את מחברי הפלסטיק לאחר הרכבה, 90% מהתהליך כבר מאחורינו עוד עדכונים בקרוב...
פורסם 2012 באוקטובר 1213 שנים מחבר אמרתי אייבי, והשגתי אייבי. שונא HT ולכן זה משאיר אותי עם 3570K, וזה המעבד שיש כרגע במחשב. אוברקלוקינג? אחרי ה...שיפוץ שלו.
פורסם 2012 באוקטובר 1213 שנים אני רוצה לראות את התוצאות אחרי השיפוץ... השיפוץ נעשה כאן בארץ? (אתה עושה את זה או מעבדה חיצונית?)
פורסם 2012 באוקטובר 1213 שנים מחבר אני חושב שאני יותר מדי מעלה ציפיות. מדובר סה"כ בלאפינג יסודי והחלפת הפתרון הטרמי הפנימי.
פורסם 2012 באוקטובר 1213 שנים אממ נראה נחמד אבל משהו קצת מוזר לי. הקוסמוס 2 מארז ענק עם מלא מקום לרדיאטורים אז למה צריך לחתוך את הגג ? ??? לא חארם ? נראה שהחיתוך יצא לא כל כך טוב. :\
פורסם 2012 באוקטובר 1213 שנים מחבר אממ נראה נחמד אבל משהו קצת מוזר לי. הקוסמוס 2 מארז ענק עם מלא מקום לרדיאטורים אז למה צריך לחתוך את הגג ? ??? לא חארם ? נראה שהחיתוך יצא לא כל כך טוב. :\זה כשמפרקים את הכל, אחרי שמרכיבים את הפלסטיקה החיתוך לא נראה וזה בסדר. החיתוך הוא לצורך זה שפיטינגים יכנסו פנימה, אין ברירה אחרת ואין מקום לרדיאטור משולש. טמפרטורות בינתיים זוועה כרגיל עם האייבי בשילוב קירור מים, סביב 53C במאמץ בסטוק. אחרי לאפינג והחלפת משחה אני מקווה להשיג לדוגמא 70C לעומת 85C במאמץ אחרי אוברקלוק בהשוואה לכרגע.
פורסם 2012 באוקטובר 1313 שנים אגב, מה עם סליבינג? אתה לא רוצה לעשות משהו יותר מושקע? אני כבר לא רואה אף אחד שמסליב שרוול אחד על הכל. זה בעצם כמו השרוול המקורי רק צבע אחר (זה עדיין לא הופך את זה לאסתטי). עם חומרה כזאת וכזה מארז תן בראש, תעשה סליבינג כמו שצריך. גם אם זה לוקח זמן, בסוף זה שווה את זה. מעבר לכך זה מוסיף המון להנאה שבבניית המחשב. עוד דבר קטן לגבי בחירת הצבעים. לדעתי הזהב לא משתלב בכלל עם הצהוב והשחור. הלוח נורא יפה וחבל ״לשבור״ את סכמת הצבעים שלו. אם תצמד לחלקים בשחור בלבד וסליבינג בקומבו של שחור וצהוב אני מבטיח לך שזה יראה הרבה יותר יפה. בקיצור אתה צריך לעשות הפרדה כי זה או זהב ושחור או צהוב ושחור אבל במקרה הזה הלוח והכרטיסים הם מה שמכתיב את הצבעים ולכן בלי לחשוב פעמיים, לך סטריקטלי על שחור וצהוב. מיי טו סנט לגבי זה!
פורסם 2012 באוקטובר 1313 שנים מחבר באופן כללי אין לי זמן לדברים האלה, TBPH, אבל... בכל זאת עשיתי הזמנת אקספרס לשרוולים שחורים וצהובים, זה פשוט נראה רע לדעתי. צריך להגיע עוד שבוע. עד אז אעדכן עם כיתוב על ספק הכח
פורסם 2012 באוקטובר 1313 שנים מחבר מזמין מPPCS. לכל 8PIN חשבתי על סידור אנכי של 2 צהוב 2 שחור 2 צהוב 2 שחורבPPCS יש את ה-TechFlex PET
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.