פורסם 2012 במרץ 813 שנים לפעמים אם אתה נוגע עם המברג בעוד משהו חוץ מהפלוס והמינוס הוא לא נדלקיש מצב גם שפיספסת עם המברג...
פורסם 2012 במרץ 913 שנים אמרת biostar לא?!?! נו אז מה הפלא. לוחות זבל ממוחזר. שהדבר היחיד שאפשר לעשות איתם זה לזרוק לפח.
פורסם 2012 במרץ 913 שנים מחבר BIOSTAR הם לוחות טובים, עבדתי עם כמה כאלו ולא היו לי בעיות (גם לא בטוח שהבעיה בלוח).
פורסם 2012 במרץ 913 שנים לסיכום: בסוף אחרי כול המאמץ הזה, זה הסתדר מעצמו??? חח that's fucked up. מחשבים הם יצורים כאלה מעצבנים גררר... אני חושב שהיה לך איזה קצר שם בין הלוח למשהו אחר, אבל כנראה זה ישאר בגדר מסתורין לוט בערפל.
פורסם 2012 במרץ 913 שנים BIOSTAR הם לוחות טובים, עבדתי עם כמה כאלו ולא היו לי בעיות (גם לא בטוח שהבעיה בלוח).תאמת שהניסיון שלי איתם היה מלפני כמה שנים אך הטעם עדיין מר בפה. אתה אומר שמשהו השתנה בשנים האחרונות ?
פורסם 2012 במרץ 913 שנים מחבר כן. היום הלוחות האלו מאפשרים להגיע ל-OC של 5.0GHz יציב. יש עליהם לא מעט ביקורות טובות, רק תחפש.
פורסם 2012 במרץ 913 שנים קרה לי אותו דבר עם לקוח (עובד אצלי, מחבר אצלו לחשמל ולא עובד). שברתי את הראש שעות עד שהתייאשתי ופשוט שלפתי את הלוח מהמארז. בלי לפרט על כל מה שניסיתי בסוף גיליתי שפשוט בורג אחד (בורג מניאק!ת יותר נכון חור הברגה ז!נה), שמחבר בן הלוח למארז בא במגע עם הלוח בצורה שגרמה לקצר. יכול להיות שזה מה שקרה אצלך. מהרגע שויתרתי על החור הזה וחיזקתי בחזרה את כל השאר המחשב עובד. מתסכל ממש. הסיפור של פותח הדיון נגע לליבי אחרי שחוויתי חוויה דומה כל כך. נאלצתי להגיע ללקוח פעמיים ללא תשלום אחרי שאצלי עבד ללא בעיה וברגע שהגעתי אליו המחשב סירב לעלות .
פורסם 2012 במרץ 1013 שנים מחבר קרה לי אותו דבר עם לקוח (עובד אצלי, מחבר אצלו לחשמל ולא עובד). שברתי את הראש שעות עד שהתייאשתי ופשוט שלפתי את הלוח מהמארז. בלי לפרט על כל מה שניסיתי בסוף גיליתי שפשוט בורג אחד (בורג מניאק!ת יותר נכון חור הברגה ז!נה), שמחבר בן הלוח למארז בא במגע עם הלוח בצורה שגרמה לקצר. יכול להיות שזה מה שקרה אצלך. מהרגע שויתרתי על החור הזה וחיזקתי בחזרה את כל השאר המחשב עובד. מתסכל ממש. הסיפור של פותח הדיון נגע לליבי אחרי שחוויתי חוויה דומה כל כך. נאלצתי להגיע ללקוח פעמיים ללא תשלום אחרי שאצלי עבד ללא בעיה וברגע שהגעתי אליו המחשב סירב לעלות . אני לא יתחיל לבדוק עוד פעם אם זו הייתה הבעיה, אבל אם זה יחזור אז אני ינסה.
פורסם 2012 במרץ 1013 שנים זה מ- office space. לא ראית? חובה לראות!זה על קבוצה מתוסכלת של אנשי IT חח. סרט מאוד מצחיק. קאלט.Office Space Printer Scene
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.