עבור לתוכן

תוך כמה זמן אפשר לסגור את כל הסיפור של ניתוח עיניים?

Featured Replies

פורסם

הניתוח נעשה בהרדמה מקומית לעיניים באמצעות טיפות. אתה לא מרגיש כלום בזמן הניתוח. בPRK יש 3 ימי החלמה שבהם העיניים מאוד מגרדות ואתה רגיש לאור. בלאסיק אתה אמור לקום בבוקר למחרת בלי כאבים.

• תגובות 81
  • צפיות 20.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

^

הרופא הסביר לי הפוך. ב-PRK זה לא כואב ולוקח לעין יותר זמן להחלים

בלאסיק כאבים בימים הראשונים שעוברים לאחר 3 ימים

פורסם

^

הרופא הסביר לי הפוך. ב-PRK זה לא כואב ולוקח לעין יותר זמן להחלים

בלאסיק כאבים בימים הראשונים שעוברים לאחר 3 ימים

אז או שלא הבנת או שהוא התבלבל, בימים הראשונים לאחר PRK כואב לך ואתה רגיש לאור.

פורסם

כמה זמן הניתוח?

פורסם

מהרגע שאתה נשכב עד הרגע שאתה קם - סביבות הרבע שעה.

פורסם

במקום לפתוח דיון חדש על עיניים, אנצל את הדיון הקיים אני חושב שפותח האשכול קיבל תשובות לשאלותיו. (אלא אם כן יש לך התנגדות אערוך את ההודעה בהתאם)

מהו פרק הזמן המומלץ לבדיקת ראייה? בפעם האחרונה שהייתי אצל רופא עיניים זה היה לפני יותר מ- 5 שנים.

הרופא משפחה שלי אמר לי שלדעתו, אין לי צורך ללכת לבדיקה. אני לא רואה 6/6 אבל אני מצליח להסתדר מצוין בלי עדשות/משקפיים.

אתם הולכים לבדיקה שגרתית אחת לשנה או לפי תחושה והרגשה אישית?

פורסם
  • מחבר

טכנית לפי הספרות הקיימת. הרכבת משקפיים או אי הרכבת משקפיים לא תורמת ולא מפחיתה מהמספר. ואין דרך לגרום למספר לגדול (לא ישיבה מול מחשב ולא קריאה) בינינו הייתי לוקח את הדברים הללו בעירבון מוגבל.

כל עוד אין מאמץ בראייה ואתה יכול להסתדר (חשוב שלא יהיה מאמץ, לגמור את היום עם כאבי ראש ועיניים בטח לא יתרום למצב) אז תוותר על המשקפיים

פורסם

אם אתה לא מרגיש ירידה ניכרת בראיה ואתה מסתדר,לא הייתי מטריח את עצמי לבדיקה סתם ככה.

פורסם

תלוי גם בן כמה אתה. בד"כ המספר מתייצב בשלב מסוים, ככה שכמו שנאמר מעליי, צריך לעשות בדיקה רק כשאתה מרגיש שינוי, או כשיש לך הזדמנות לעשות את זה (לדוגמה אם אתה קונה משקפיים חדשים אז על הדרך תעשה בדיקה בחינם).

פורסם

אז ככה, עשיתי ניתוח PRK בשנת 2007 לזמנו זה היה הניתוח הכי בטוח שיש לספורטאים(מתאגרף כבר כמה שנים)

במרפאת ראשון לציון CARE VISION במכשיר ALIGATOR או משהו בתקופה אז היה הכי טוב

עלה לי כ6 וחצי אלף. כמובן שאתה חייב שהמינוס שלך ישאר ללא שינוי בשנה האחרונה!

שמו לי טיפות לעיניים,בניתוח עצמו היה מקפיא(נראה לי מהפחד), לקח בדיוק כ10 דקות שבזמן הזה העיניים שלך נצבעות בלבן כנראה בגלל הלייזר ואתה מריח ריח של בשר שרוף.

אחרי הניתוח התסובבתי 3 ימים בבית עם משקפיים מיוחדות כי כאב לי נורא,רציתי לבכות אך עיניי היו יבשות ולא הצלחתי להזיל דמעה,והתריסים בבית היו סגורים כי כל אור היה גומר אותי.

בחצי השנה הראשונה הייתה לי ראייה מהסרטים הרופא אמר שבשילוב של שתי העיניים יש לי 5/6? אנערף יותר טוב מ6/6

ובאמת השוויתי עם חברים שיש לי ראייה 6/6 וראיתי יותר טוב מהם

לאחר שנה הראייה התחילה להדרדר, בהתחלה 6/6 לאחר מכן 7/6 ועכשיו יש לי הפרדה בין שני העיניים האחד 8/6 והשנייה 7/6, בכל מקרה זה נחשב לראייה תפקודית כי רק לאחר 12/6 אתה חייב משקפיים בנהיגה, אבל זאת אשמתי אני המשכתי לשבת כל היום במחשב+ בשילוב מסך טליויזיה מהדור הישן מטר ממני,וכמובן גם בעבודה כל היום עם המחשב. ועד עצם היום הזה יש לי רגישות מסוימת לפלאשים במועדונים או לאורות חזקים בלילה

פורסם
  • מחבר

אין לך ניתוח תיקון במצב כזה? חוץ מזה זה באמת מפריע לך?

ובן כמה היית כשעשית את הניתוח?

ואיזה מינוס הורדת ואיזה צילנדר הורדת?

תודה =]

פורסם
  • מחבר

טוב אנשים. אני שלושה ימים לאחר הניתוח. עשיתי ב-PRK. ואני חייב לציין שלכל מי שיש משקפיים וחושש זה הדבר לעשות ברגע שהמספר מתייצב. זאת איכות חיים שקשה לתאר. לטעמי הגיל המתאים לעשות זה 25-30. אני עשיתי כאשר אני בן 24 (אני חוגג שבוע הבא 24).

הניתוח עצמו לא כואב אך היום הראשון שאחרי כאב. בתור אדם שעבר דבר או שניים בחיים זה אחד הדברים שיותר כאבו לי. ובמשך היומיים הראשונים הייתי עסוק בדחיסת כדורי שינה וכדורי הרגעה ושינה מתוקה.

הראיה שלי עדיין לא התייצבה ואני לא יכול ללמוד ואני מאמין שעד שבוע הבא אני גם לא אוכל ללמוד.שמש זה זונה וכל קרן אור שורפץת את האמא ורק לחשוב על זה גורם לי לדמוע. לעומת זאת אור פלורסנטי הרבה יותר נחמד. בגדול אני מאמין שצריך שבוע בשביל לחזור לתפוקד כמעט מלא ותקופה ארוכה יותר בשביל שהניתוח יהייה באמת מאחור

תודה לכל מי שהגיב בדיון ובהודעות לפרטי, עזרתם להרגיע אותי במקצת!

פורסם

מזל טוב על הניתוח!

למרות שעבור מחיר כזה היו יכולים להכניס אותך להרדמה מלאה ליומיים-שלושה כדי לחסוך ממך את הכאב.

פורסם

אתה לא רציני נכון?

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ לצורך שאלה למי שביצע אינטראלאסיק, כמה זמן ומה כולל תהליך ההחלמה המיידי?

האם לדוגמא יש צורך להשאר עם עיניים עצומות ואם כן, לכמה זמן?

תוך כמה זמן אפשר לחזור לפעילות רגילה כמו נהיגה?

אני יודע את התשובות לשאלות האלו בשיטת הלאסיק (והן לא מעודדות), מעניין אותי איך זה עובד עם אינטראלאסיק שאמור להיות עם תהליך החלמה זריז יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים