עבור לתוכן

למה רק רע? שירות של Advice ממש אחלה!

Featured Replies

פורסם
צריך לפרוק אותם אחת לכמה זמן כדי להאריך את חייהם?

בגדול לא. כבר בפריקה קטנה של 10% מהסוללה (כך שהיא עדיין 90% טעונה - למשל 20 שניות ב UPS שאמור להחזיק 3 דקות), ההשפעה העיקרית תהיה ניצול (בזבוז) של אורך החיים של הסוללה

פריקה גדולה יותר גורמת לנזק גדול יותר בהתאמה. פריקה מלאה אחת יכולה להספיק כדיי להרוס סוללה (בעיקר לא חדשה) לגמרי

פורסם

כל סוללה?

כי את הסוללה שלי פשוט החלפתי במעבדה לתיקון רגיל, לא של אדויס.

פורסם

והיית יכול להחליף גם בבית לפי מדריך ב Youtube

פורסם

כנ"ל. כאן המקום להזכיר שאל-פסק עובד במתחים גבוהים מאוד ויש צורך בזהירות רבה כאשר מפרקים אותו.

פורסם

זה לא עניין של מזל אלא ש UPS של 650VA אם סוללה אחת (כשמה שלא אומרים זה שהסוללה יכולה להחזיק לפי נתוני היצרן 360VA בלבד), פשוט לא יכול להחזיק מחשב אם מפרט קצת יותר מעל הממוצע. התוצאה שנשרף החלק החלש ביותר במערכת - הסוללה

שירות הלקוחות - טוב, בחירת ה UPS המתאים למחשב - כנראה שלא

להשכלה כללית- על מנת לדעת כמה וואט הוולט אמפר יחזיק -מכפילים ב 0.6

650VA X 0.6=390W

פורסם

אפשרי להחליף בבית אבל המקום שממנו החלפתי הוא מקום שאני מכיר עוד מילדותי.

אדם אמין מאוד, ולכן היה לי שווה להחליף אצלו, היה לו גם את הסוללה עצמה מוכנה אז לא הייתי בלי האל פסק לכמה ימים.

פורסם

אני עכשיו בדילמה

יש לי גם PRD650 ועושה רושם שהסוללה מתה - הוא כבר בן 4 שנים - פעם אחרונה שבדקתי הסוללה והיא בטוח עבדה היה לפני שנה.

הוא מחזיק לו יותר משניה (שזה נחמד בתור הגנה נגד רעשים ברשת החשמל אבל לא כאל פסק)

הדילמה - 200 שח החלפת סוללות עם אחריות לשנה על כל הרכיבים

540 שח - אל פסק כזה חדש עם אחריות 4 שנים (2 על סוללה - שזה בערך הדבר שהכי נהרס באל פסק)

ולא - אני ממש לא מתכוון להחליף את הסוללה בעצמי.

פורסם

ב 540 שקל תמצא לכל היותר PRV אם קצת יותר VA - מה שיכול להיות החלק הקריטי שיאריך את אורך החיים שלו, או לא (כי אאלט גם ב 850 עדיין יש את אותה סוללה). אם אתה רוצה באמת יותר כנראה שתצתרך לקחת UPS שיש לו 2 סוללות

תלוי כמה המחשב מעמיס את ה UPS (כלומר מה הסיכוי שה UPS יהרס מעומס יתר) יתכן שכדאי לך להחליף 2 סוללות ב 2 שנים (400 שקל) ולא UPS כל 2 שנים (540 שקל)

פורסם

תודה,http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=520843

כמו כן אני אשמח אם תסביר לי בקצרה מה ההבדל בין PRV ל-PRD - אם זה רק התצוגה והעיצוב - אני כנראה אלך על הזול יותר

גם ככה האל פסק יושב במקום שלא רואים אותו...

פורסם

לאדוויס יש 3 UPSים מהסדרות הזולות שראיתי. מתוכם אני מכיר מקרוב (פתחתי, בדקתי) את ה PRPC, ה 2 האחרים הם ניחוש

בסיסי - PRPC

אם מסך דיגיטלי - PRD - אני מנחש שהוא זהה ל PRPC חוץ מהתוספת של מעגל מדידת מתח ומסך, שלא משנה בכלום את הביצועים של ה UPS

מבנה שונה ? - PRV - הנתונים שלו לא שונים בהרבה מה PRPC אבל הוא קל יותר ב 2 KG מה PRPC למרות שהסוללה זהה - אם זה לא טעות בנתונים אז (ניחוש) יתכן שהשנאי של ה AVR לא משמש כיציאת מתח של ה UPS אלא שנאי נפרד ושתיהם קטנים יותר

בכללי לכל ה UPSים האלה (וגם ל UPSים של חברות אחרות באותו תחום מחירים/הספקים) יש את אותן מגבלות - העיקרית היא סוללה, השניה היא שנאי היציאה של ה UPS (שאני לא יודע אם ב PRV היא כמו ב PRPC או שונה), השלישית היא צורת גל שהיא לא בדיוק modified sine (לא באותה רמה כמו ב UPSים מתקדמים יותר)

כך שאם אתה מחפש UPS מינימלי מוחלט - יתכן ש PRPC או PRV יצליח להחזיק - במיוחד הגדלים של 1000VA שיש להם 2 סוללות

אם אתה מחפש UPS ברמה גבוהה שנותן גל יציאה נקיו יותר, לא עובד בעומס יתר בהפסקת חשמל וכו - תחפש משהוא ברמת המחירים הבאה

פורסם

הייתי מאוד שמח אם היה לAdvice משהו בגודל ובצורה של הPRPC750 שלי, רק קצת יותר חזק... למרבה הצער, הPRV מעט יותר גדולים ומגושמים, והPRPC1050 הוא כבר עם שתי סוללות, מה שאומר שזה מפלץ בגודל כפול (וגם יקר).

פורסם

הנקודה החלשה ביותר ב UPS שלך היא הסוללה. לכן לא רק שלאדוויס אין, לאף חברה אין UPS חזק יותר (כלומר, שבאמת חזק יותר לא רק אל המדבקה) שיהיה אם סוללה אחת

פורסם

הייתי מאוד שמח אם היה לAdvice משהו בגודל ובצורה של הPRPC750 שלי, רק קצת יותר חזק... למרבה הצער, הPRV מעט יותר גדולים ומגושמים, והPRPC1050 הוא כבר עם שתי סוללות, מה שאומר שזה מפלץ בגודל כפול (וגם יקר).

יש את ה-850 - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=9015

הוא צריך להספיק כמעט ל-500 ואט בצריכה. לא מספיק?

פורסם

סוללה אחת = 360W לפי נתוני היצרן. ניתן למתוח ל 480W אבל ממש אל תצפה ממנה לאורך חיים בעומס יתר כזה

תביא בחשבון מקדמי יעילות וכו.... נניח שיש לך ספק Active PFC 80+, אחריי שמורידים מסך LCD נשאר 320W (בעומס יתר 440W), אחריי ספק של המחשב נשאר 236W (בעומס יתר 350W). עדיין מספיק לך ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים