עבור לתוכן

** בזק בינלאומי סיימה את פריסת כבל התקשורת האופטי מישראל לאירופה

Featured Replies

פורסם

מה שונה הבדיקה שלי לזו של גיימר?

זו אותה בדיקה ונראה לי שגיימר מתועדפים, לא?

יש לי מודל להשוואה או שאלו הנתונים של כולם? מה הנתונים של גיימר, או שאנשים סתם מחרטטים.

• תגובות 635
  • צפיות 136.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

בזק ביטלו את הפאוור NGN עם כתובת האייפי 31.179 ? אני מדבר עם התמיכה אומרים שיש רק 109 ו 79 גם באייפי וגם ב .

DG

עריכה : כן בסוף השיחה עשיתי בדיקות, ה PNGN זה לכולם או כל מי שמצטרף, והגיימר כבר לא מבדיל בין האייפי, תקבלו כרגע טווחים דומים גם באייפי וגם ב DG 109 או 79. גם אותם טווחים לגיימר ובלי גיימר, הביצועים יהיו שונים מן הסתם גם בפינגים וגם בהורדה, בלי הגיימר הוריד לי מטורנט 15MB וכשהחזיר הוריד על 50MB. והפינגים ל download.com היה 213 בלי גיימר עם גיימר 192-198

פורסם

mishax בבדיקה שלי פינג לאיפי הנ"ל בגרמניה אני מקבל פינג של 75-77MS

פורסם

חחח איך ב TRACERT שלך 212.179.37.1 אתה עובר איזה 11 ניתובים, אצלי זה רק 1. נתב 2. השרת

ומקבל לשם 7-4MS

ודרך אגב איזה אייפי אתם מקבלים בכל הבדיקות של הפינגים שלכם ?

פורסם

היי

אני גם בגיימר 014 חבילה של 30 , אני גם רוצה לבדוק , לאיזה כתובות לעשות פינג?

פורסם

אני בדקתי לאיפי - 213.239.224.33

מקבל - 73-77MS יש לי 30 מגה, תשתית הוט, 014 בלי גיימר.

פורסם

אני מקבל סביב 76

פורסם

מישהו יכול לאמת את הדברים שאמרתי ??

מה האייפי שאתם מקבלים עם PNGN וגיימר ? 109, 79, 31 ? ומה ה DEFAULT GATEWAY IP, (DG)IP

פורסם

כבר טחנו את השאלה הזאת 43532453 פעמים, אולי מספיק ?

תודה רבה מאוד על היחס, וכן מצידי שזה יהיה הפעם ה 43532454, לפחות ההיית עונה על התשובה בזמן ששאלת את השאלה, וכן לפחות אני עניתי לך על השאלה שלך.

פורסם

לפי מחקר עמוק וקודח שעשיתי גם ה GAMER וגם ה NGN נמצאים על POOL-ים של 109 ו 76.השינוי הוא באוקטטה השלישית בלבד.

אני לא מבין איפה הבעיה ב GAMER או ב NGN ואם כן איך אני בודק.?!כל הנתונים שלי פצצות.

פורסם

הנתונים מראים עומס של/מול בזק בינלאומי (ללא קשר לגיימר/לא גיימר) במוקד מסויים בגרמניה. ושגם הגיימר לא עוזר. זה הכל.

אז מה אומרים בתמיכה ?

והפולים זה 109 ו 79,, אין 76

פורסם

אני עם גיימר של בזב"ל ו IP שלי תמיד מתחיל מ 82. עכשיו, למשל, זה 82.80.183 :nixweiss:

פורסם

אני בהוט עם גיימר בזב"ל וה IP שלי מתחיל ב 82.81.9

נ.ב

אהבתי איך הדיון הזה הפך ממשהו ענייני לגוש מידע לא רלוונטי

איך עושים unsubscribe לתגובות חדשות ?

הגיע הזמן להרוג אותו

פורסם

יודע גם יודע

רק שעשיתי את זה כל כך הרבה פעמים בשרשור הזה...

פורסם

האייפי שלי השתנה ל- 82.81.28, מה זה אומר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים