עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם

נכון

אבל לאורנג' יש כבר פריסה רחבה

• תגובות 2k
  • צפיות 430.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לא משנה באיזה מכשירים זה קורה או לא קורה, מה שמשנה זה שהמכשיר מעביר אותך כל הזמן לרשת אחרת ולא נשאר מקובע לרשת שאתה בחרת לו.

ולא אמרתי שלהיות לקוח של סלקום זה תענוג גדול, אבל אם יש בעיה ברשת של סלקום אז זאת בעיה של סלקום, לא של גולן.

אז נגיד שהמכשירים שלי דפוקים

הפתרון הוא להמשיך לסבול? אולי לקנות סלולרי חדש?

או לעבור לרשת שתקח אותו מחיר ותתן לי פתרון מושלם לבעיה?

פורסם

תעבור רשת, יהיה טוב.

פורסם

אני כבר העברתי את 2 המכשירים ל012 מזמן

עם כל הסנטימנטים לגולן, אני ממליץ בלב שלם לכל מי שיש לו בעיות לעבור.

פורסם

עדיין לא הבנתי איך זאת יכולה להיות בעיה ברשת ולא בעיה במכשיר אם **על אותה רשת בדיוק אבל עם מכשיר שונה** לא היתה לך בעיה.

זה לא מדליק אצלך שום נורה? ברצינות?

זה דווקא כן הדליק לי נורת אזהרה.

אבל לדעתי יש 2 סיבות הגיוניות.

1. מה שציינתי למעלה, עומס על הרשת.

2. בגלל שהמכשיר החדש הוא מכשיר עם רזולוציה גבוהה יותר באופן אוטומטי נבחר סרטון ברזולוציה גבוהה ולכן יותר מידע צריך לעבור.

עכשיו בגלל הדיון איתך בדקתי ואני רואה שסיבה 2 היא הנכונה. ב WIFI אין בעיות. בגלישה סלולרית יש תקיעות באופן רגיל, אם אני מוריד את סימון ה HQ אז אין תקיעות.

יש גם סיבות אחרות שחשבתי עליהן אבל פסלתי כי אני חושב שלא נכונות או לא סבירות

1. המכשיר לא חזק מספיק להרצת סרטונים. לא נכון כי כאשר אני גולש ב WIFI אין בעיה, כך שבבירור הבעיה בגלישה.

2. האנטנה לא קולטת טוב שרותי מידע (גלישה באינטרנט). לדעתי לא סביר כי אז הייתי מרגיש בעיות גם בדברים אחרים.

פורסם

אז כל עוד אתה עם גולן אתה צריך לראות סרטונים באיכות נמוכה?

פורסם

לא יודע, אצלי גם אותם אי אפשר לראות. :lol:

פורסם

גם אני הייתי מתומכי החברות החדשות, אבל הקליטה והניתוקים בגולן אילצו אותי לעבור ל012, מה שמצחיק הוא שהנציגה של גולן היתקשרה אלי לברר את סיבת העזיבה- לא היית צריך להיתאמץ כי 3 פעמים נותקה השיחה והיא היתנצלה ואמרה שתעביר להנדסה את האיזור שלי כנקודה בעייתית.

אין כמו תשתית אורנג' - 0 ניתוקים ! הייתי גם בגולן וגם ברמי לוי(פלאפון) בשניהם היו רק ניתוקים ומנוי לא זמין!.

פורסם

אנשים יעברו לחברות הישנות עד שגולן יפשטו רגל, ונקבל חזרה חשבונות של 300 ש"ח.

פורסם

כשגולן יסיימו לפרוס, הכל אמור להסתדר... עד אז מי שחווה בעיות קליטה, רצוי שיחליף מפעילה.

פורסם

אם אני לא טועה, גולן פורסים רק 3G. כשגולן יסיימו לפרוס, אם הם ייפטרו מהרשת של סלקום הם יצטרכו לספר את זה לכל האנשים שהצטרפו אליהם בגלל התמיכה ב2G (יחסית להוט), ואם הם יישארו עם הרשת של סלקום, אולי לא הרווחת כלום.

פורסם

אם אני לא טועה, גולן פורסים רק 3G. כשגולן יסיימו לפרוס, אם הם ייפטרו מהרשת של סלקום הם יצטרכו לספר את זה לכל האנשים שהצטרפו אליהם בגלל התמיכה ב2G (יחסית להוט), ואם הם יישארו עם הרשת של סלקום, אולי לא הרווחת כלום.

מי שבעוד 7 שנים (אני חושב שזה היה הדד ליין) עדיין ישתמש בתשתית דור 2, מגיע לו לסבול.

פורסם

זה היה בתגובה למי שאמר שכשגולן יסיימו לפרוס כל הבעיות יסתדרו. אם באמת זה יקח 7 שנים, אז זו תשובה אפילו יותר טובה.

פורסם

אתה דביל או שאתה עושה את עצמך? גולן פורסת את הרשת שלה בשיא הקצב ולו בגלל שזה משתלם לה הרבה יותר מהעלויות שהיא צריכה לשלם לסלקום על הנדידה של הלקוחות שלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים