עבור לתוכן

אף אחד לא מעדכן בקשר למהירויות החדשות של הוט ?

Featured Replies

פורסם

בדיקה על אותם שרתים (rapidshare, megaupload):

בלי חייגן - מוריד על 10 KB לשניה

עם חייגן - מוריד על 1500 KB לשניה

• תגובות 119
  • צפיות 14.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

איזה מהירויות אם אני מתקשר אליהם היום ושואל למה האינטרנט שלי על 3 מגה כשאמור להיות 12 כבר חודש ימים, ועונים לי שיש להם תקלה. אני שואל אותם כמה זמן אמורה להיות תקלה, הוא אומר לי מקסימום שבוע, אני אומר לו שאצלי זה כבר יותר מחודש, הוא חוזר על עצמו שוב שיש תקלה, אני שוב פעם שואל אם זה יתכן שהתקלה תימשך חודש ימים, והוא בשלו - יש תקלה, וזהו.

ואתם רוצים 20-30 מגה? קיי לול.

שמע אם אתה מכיר VERIZON גם הם בדיוק כמו הוט, אני לא רואה את עצמנו בדיוק כמוהם כי הם משלמים פחות ומקבלים מהירויות של 50+ בסכום כל כך נמוך שזה כמעט 70+ שקל על הכל וטלויזיה שלא נדבר על המחירים של הנמיכות שקיימת שם.

אבל יש להם בעיות שלוקח קרוב ל 4 חודשים להיפתר כי יש להם מערכת פורום שהם יכולים לדבר עם נציגים תמיד בשעות מסויימות כמובן אבל יש להם גישה לתשובות תמיד ללא צורך לחכות למענה טלפוני וגם אפשר לרשום לה שיצרו קשר ויצרו איתך קשר, יותר טוב מ FACEBOOK העילג שהנציג שם לוקח לו 5-10 דקות אחרי כל שאלה.

בעיקרון זה לא שאני רוצה להצטרף ל 20-30MB סתם, זה בגלל שזה יותר זול ממה שאני משלם עכשיו גם בתשתית וגם בספק, למה, לא ידוע, אבל מה שאני כן יודע זה שעדיף. בעיות תמיד יהיו, לא משנה איפה ומתי, והוט מעולים בזה, בליצור בעיות ולפתור אותם אחרי שנים. אז בוא נקווה ש DOCSIS 3 סוף סוף יביא את הטעם המר של מהירות באינטרנט, המודם שלהם מספק עד 400MBPS טכנולוגית שמשתמש בטכנולוגית

Fiber to the x FTTH שאומר שזה מגיע מפייבר מארון תקשורת אלינו, לא נותן הרבה אבל עדיין עדיף ממשהו מעפן שהיה לפני 5 שנים.

אז בקיצור ביטלו לי את דמי ההתקנה רק עלות מודם 9.90 לחודש יהיה כלול, שעדיין זה יותר זול ממה ששילמתי עד עכשיו 16MB 149 ישלם 30MB 109+9.90 , נראה לי עיסקה משתלמת לא משנה מה הסיבות

פורסם

מה זה עלות מודם ?

אני עשיתי איתם עיסקה כזו אבל אין שום עלות מודם.

פורסם
  • מחבר

אם אני לא טועה, אז היתה טבלה באתר של הוט (עכשיו לא מוצא אותה) שהיה רשום בה שחיבור במהירות מעל ל16MB דורש חיבור ללא חייגן. חיבור ללא חייגן - חיבור ללא גיימר. חיבור ללא גיימר - איטיות נוראית.

איך אתם מחוברים? עם חייגן או בלי?

כעיקרון זה מעל 32MB באתר שלהם אני אתן לינק

http://www.hot.net.il/heb/channelsandprices/internetoffers/

לישה במהירות 32Mb/1000Kb ומעלה תתאפשר רק ללקוח שאינו גולש באמצעות חייגן. באחריותך לפנות לספק האינטרנט לשם שינוי הגדרות השירות

לפי מה שאני רואה זה מ 32MB ומעלה, הוט נותנת רק 30MB כנראה מהסיבה הזאת שהם ידעו שיתלוננו 10,000 לקוחות שיתחברו ל 64MB ולא יבינו למה מוריד להם כמו התחת של הירח. בשנת 2010 חיבור MPLS היה אדיר , הוריד על 1.94MB והעלאה 36KB באותו הזמן ביוטורנט עם פינגים מצויינים ועוד הייתי יכול לשלוט מרחוק בזמן ההורדה כאילו אני לא מוריד, מאז סוף 2010 . 9.10.2010 , הכל התחרבש עם ה QOS שלהם ב MPLS וגם בעית ה SNR המעפנה שלהם. ומהבדיקה שעשית

JupitersCock זה היה עם מודם DOCSIS 3 שלהם HOTBOX MPLS או בחיבור 12MB MPLS ? אנא תציין כי יכול להיות שזה השתנה

פורסם
  • מחבר

מה זה עלות מודם ?

אני עשיתי איתם עיסקה כזו אבל אין שום עלות מודם.

אתה ב TRIPLE ? אם כן אז לא תשלם כלום, זה בהתאם לחבילה שלך אם זה שיחות טלפון אינטרנט טלויזיה או הפוך, אינטרנט טלפון , ככה שהם ירוויחו ממך בתמורה למודם שעולה להם כמות מסויימת כמו באורנג' שלקחו ממך על המודם בעלות שלו, כמו ה TPLINK שלהם שגם לקחו מחיר 9.90, זה ציוד

דיברתי עם הנציג ב FACEBOOK אמר שעידכן לי את החבילה ואומר שרק עלות על הנתב וללא דמי התקנה בהתאם לחבילה שאני נמצא בה.

פורסם

נראה לי כל נציג עושה עסקה אחרת

אני לא בטריפל ולא בדאבל, רק אינטרנט נטו ולא לקחו לי כלום על המודם

פורסם

כעיקרון זה מעל 32MB באתר שלהם אני אתן לינק

http://www.hot.net.il/heb/channelsandprices/internetoffers/

לישה במהירות 32Mb/1000Kb ומעלה תתאפשר רק ללקוח שאינו גולש באמצעות חייגן. באחריותך לפנות לספק האינטרנט לשם שינוי הגדרות השירות

לפי מה שאני רואה זה מ 32MB ומעלה, הוט נותנת רק 30MB כנראה מהסיבה הזאת שהם ידעו שיתלוננו 10,000 לקוחות שיתחברו ל 64MB ולא יבינו למה מוריד להם כמו התחת של הירח. בשנת 2010 חיבור MPLS היה אדיר , הוריד על 1.94MB והעלאה 36KB באותו הזמן ביוטורנט עם פינגים מצויינים ועוד הייתי יכול לשלוט מרחוק בזמן ההורדה כאילו אני לא מוריד, מאז סוף 2010 . 9.10.2010 , הכל התחרבש עם ה QOS שלהם ב MPLS וגם בעית ה SNR המעפנה שלהם. ומהבדיקה שעשית

JupitersCock זה היה עם מודם DOCSIS 3 שלהם HOTBOX MPLS או בחיבור 12MB MPLS ? אנא תציין כי יכול להיות שזה השתנה

אז אתה עם חייגן?

פורסם
  • מחבר

אז אתה עם חייגן?

\

כן אבל עדיין לא שידרגו לי, אני מחכה לטכנאי ב 16.10 שיגיע, אני אנסה להתקשר מחר לראות אם יצליחו להקדים, ראבאק, אני מחכה לזה כבר

יכול להיות אני בעסקי ואתה בפרטי, לא יודע למה דווקא בעסקי יקחו עלות

פורסם

ספר אחר כך איזה מהירות אתה מקבל :) מה אכנאי אמור לעשות? להחליף לך מודם?

פורסם
בחבילות UFI עד 12Mbps: כרטיס רשת פנימי (על לוח האם) או PCI (נפרד מלוח האם) במהירות 10/100Mbps. בחבילות UFI מ-12Mbps ומעלה: רק כרטיס רשת נפרד מלוח האם (PCI)** במהירות 10/100/1000Mbps (גיגה).

***בחבילות UFI בקצב העולה מ-32MBit/s הדרישה לכרטיס רשת מסוג PCI חשובה ובסיסית. שירותי UFI בקצבים הנ"ל לא יינתנו בלא כרטיס רשת מסוג PCI.

הטענה הזאת רצינית? יש לה הסבר טכני אמיתי?

זה נשמע לי כמו קישקוש. מה הקשר אם כרטיס הרשת מובנה בלוח או PCI, אם הם באותה מהירות?

מי בכלל קונה בימינו כרטיס רשת נפרד?!

פורסם
  • מחבר

ספר אחר כך איזה מהירות אתה מקבל :) מה אכנאי אמור לעשות? להחליף לך מודם?

כן צריך לשים לי את המודם של Seagcom או משהו, למרות שיש לי כבר נתב Linksys E3000 עם TOMATO אני צריך רק מודם DOCSIS 3, אבל כפי שנראה המודם הזה טכנולוגית יותר מהיר מ-ה MOTOROLA 6120-6121 אז נראה לי שלא יפריע לשלם עליו 9.90 נחבר אותו פשוט לנתב שלי ונגדיר אותו כ DYNAMIC IP והנתב שלי יבצע את החייגן. וכנראה עשו את זה בשביל שיהיה להם יותר שליטה או בקרה, לפחות זה ימנע 1000000000000 טכנאים שיגיעו אלינו לחינם בגלל בעיה איזורית, לא כמו לחכות לטכנאי של בזק שבוע שלהם, שירות כזה מעפן

הטענה הזאת רצינית? יש לה הסבר טכני אמיתי?

זה נשמע לי כמו קישקוש. מה הקשר אם כרטיס הרשת מובנה בלוח או PCI, אם הם באותה מהירות?

מי בכלל קונה בימינו כרטיס רשת נפרד?!

זה גיבוי לתחת שלהם, יש מחשבים עילגים של פנטיום 3 עם מהירות 10/100 שבקושי מסוגל להגיע למהירות מינימלית או לפחות מהמחשב עצמו, כמו טכנאי מחשבים שמכסה את התחת או חברת מחשבים, כמו כל דבר שבעולם

פורסם

גם לי יש נתב חזק יותר ממה שהם נותנים

מעניין איך אפשר לנטרל אותו ולהעביר את הניתוב לנתב שלי

ה-E3000 שלך עובד היום עם L2TP בכבלים ?

אני ניסיתי הרבה זמן להפעיל E2000 ולא הצלחתי באופן מלא וחבל כי יש לי כרטיסי רשת שתומכים ב- 2.4 ו-5.0

פורסם

זה גיבוי לתחת שלהם, יש מחשבים עילגים של פנטיום 3 עם מהירות 10/100 שבקושי מסוגל להגיע למהירות מינימלית או לפחות מהמחשב עצמו, כמו טכנאי מחשבים שמכסה את התחת או חברת מחשבים, כמו כל דבר שבעולם

סבבה גיבוי תחת, אבל הם אשכרה מצהירים שהם לא יהיו מוכנים לספק את השירות למישהו שאין לו את המוצר הדינוזאורי הזה בשם "כרטיס רשת PCI"..

פורסם
  • מחבר

גם לי יש נתב חזק יותר ממה שהם נותנים

מעניין איך אפשר לנטרל אותו ולהעביר את הניתוב לנתב שלי

ה-E3000 שלך עובד היום עם L2TP בכבלים ?

אני ניסיתי הרבה זמן להפעיל E2000 ולא הצלחתי באופן מלא וחבל כי יש לי כרטיסי רשת שתומכים ב- 2.4 ו-5.0

חח בטח עובד, עבד גם בלי גירסת ה TOMATO עם הגירסה המקורית שהוא מגיע, אם זה לא עובד לך תנסה לרשום את השרת במספרים ולא ב HOST. כגון 82.102.55.44 נגיד במקום cablelns.012.net.il או cable.orange.net.il

פורסם

סבבה גיבוי תחת, אבל הם אשכרה מצהירים שהם לא יהיו מוכנים לספק את השירות למישהו שאין לו את המוצר הדינוזאורי הזה בשם "כרטיס רשת PCI"..

אז תגיד להם שיש לך. לא נראה לי שהם הולכים לפתוח למישהו את המחשב כדי לבדוק..

ואיך בדיוק כרטיס רשת PCI יעזור לפנטיום 3 ה"עילג"? הם ציינו דרישה לכרטיס רשת 10/100/1000, מה יצא להם מההתעקשות על PCI, זה לא נותן כלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים