פורסם 2011 ביוני 1114 שנים אני לא מבין איך אפשר לשחק FPS בקונסול בקשר לMW 3 זה אותו MW 2 ואותו שקרן ROBERT BOWLING שוב מספר שקרים ואין סיכוי שאני מתקרב שוב למשחק הזה. היה לי מספיק את MW 2
פורסם 2011 ביוני 1514 שנים מחבר עסקים כרגיל:2 מיליון(?!) הרשמות לביטא של Call of Duty: Elite וזאת בשבועיים בלבדקצת גיימפליי מהמוד הישרדות:Call of Duty: Modern Warfare 3 - Survival Mode Gameplay at Late Night With Jimmy Fallon
פורסם 2011 ביוני 1514 שנים עסקים כרגיל:2 מיליון(?!) הרשמות לביטא של Call of Duty: Elite וזאת בשבועיים בלבדוזו הסיבה שלעולם לא נזכה ליחס של יותר ממדפסת כסף מהמפיצות.
פורסם 2011 ביולי 1314 שנים דיון מוקדם של COD הגיע לעמוד הרביעי חבל שאני הורס דבר כזה... Billy Murray (ידוע גם כ Captain Price) הרביץ לאשתו ולבת שלו (הזכרתי את זה בעבר) ויצא מזה נקי http://kotaku.com/5820720/modern-warfare-actor-wont-go-to-court-for-assault-charge מעניין כמה זה עלה ל ACTIVISION...
פורסם 2011 ביולי 1614 שנים מחבר השאלה הגדולה היא האם בסופו של דבר הם הולכים לוותר גם על סטים כמו שב EA הוחלט עם BF3כמו שזה נראה עכשיו העילית היא בסהכ פלטפורמת מידע לשחקנים ולא תקשורת.
פורסם 2011 ביולי 1714 שנים אכן כך, עיקר התשלום שישולם בELITE הוא הMAP PACKS, הקאטצ' הוא שאני לא סגור (תקנו אותי אם אני טועה) אם תהייה אופציה לרכישת MAP PACKS בנפרד כמו שתמיד היינו רוכשים, או שכדי לקבלם נהייה חייבים להרשם לELITE GOLD...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.