עבור לתוכן

Call of Duty- Modern Warfare 3 - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

תבורך :xyxthumbs::yelclap:

בכיף! שימו לב שיש שם המון דברים "מועתקים" מ MW 2: ההילוך האיטי בפריצה לחדרים, המרדף של הסירות וכו'. אני אמנם לא מצפה שהם ימציאו את הגלגל מחדש בכל משחק, אבל לפחות להדגמה הייתי מצפה שהם יציגו משהו שלא ראינו אף פעם.

• תגובות 973
  • צפיות 99.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

זה מה שמפריע לך, אפילו את הסמלים של הנשקים והכיתוב של ההרמה נשאר אותו דבר בדיוק :screwy:

פורסם

זה מה שמפריע לך, אפילו את הסמלים של הנשקים והכיתוב של ההרמה נשאר אותו דבר בדיוק :screwy:

ציינתי רק כמה דוגמאות, ברור שגם כל השאר נראה ממש מועתק ולא ממש מחדש שום דבר. ושוב, אני לא מצפה לראות משהו שונה לגמרי מהמשחקים הקודמים, אבל הייתי מצפה לפחות לכמה דברים חדשים. בינתיים זה נראה בדיוק כמו אחד מהשלבים ב MW 2.

פורסם

כאן רץ יותר טוב

פורסם

עוד מעט משדרים עוד שלב מהסינגל.

פורסם

עכשיו מראים עוד שלב מהמשחק, אבל האינטרנט שלי התפגר :pissed:

פורסם

לי רץ טוב. הקטע עם הכוונות נחמד מאוד.

פורסם

עכשיו רץ סביר אבל ניראה גרוע, אורנג' ממש גרועים כשזה מגיע לסטרימינג...

חוץ מהכוונת הכל ניראה בדיוק אותו דבר, רק אישרו הרבה דברים שאף אחד לא רוצה כמו נשקים מגעילים ו LS/SC.

פורסם

ממוצע, טיפוסי.... (משעמם?)

1+

פורסם

המשחק נראה מעולה, מפתיע כל פעם מחדש כמה IW מצליחים לסחוט מאותו המנוע כל פעם מחדש... ;D

אחרי צפיה בסרטון השני המשחק נראה לא פחות טוב מקרייסיס 2, אפילו יותר טוב לטעמי..

פורסם

MW2 2

אני רוצה דבר אחד :P

S6 חוזרים להיות מה שהיו פעם :xyxthumbs:

פורסם

כרגיל הם השקיעו באיך וכמה למכור את המשחק להמונים, משחק ממוצע ואין שום דבר חדש.

פורסם

משחק ממוצע ואין שום דבר חדש.

דווקא אני חושב שלפחות במה שנוגע ל COD לא צריך להמציא את הגלגל מחדש, צריך עוד ועוד מאותו דבר טוב

עם קצת חידושים, נשקים חדשים, מפות חדשות, גרפיקה קצת משופרת ואותו גיימפליי מהיר קצבי וכיפי.

הכוונת המשולבת הזאת מגניבה... אתה נתקל במישהו בטווח ארוך יורד מאחורי איזה ארגז, מחליף לאקוג עולה ובום הדשוט.

ות'מפר עם טלסקופ, :kopfpatsch: איך לא חשבו על זה קודם.... להקל קצת על הנובטיוברים המסכנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים