עבור לתוכן

איטיות בלתי נסבלת לאתרים מחו"ל עם בזק בינ"ל

Featured Replies

פורסם

ביומיים האחרונים יש לי בעייה בטעינת דפים של HWzone , מידי פעם לוקח 15שניות עד דקה לטעון דף ולפעמים אין תגובה בכלל.

האם זו בעייה בשרתים של האתר או, יותר סביר , בעייה אצל הספק בזק בינלאומי?

• תגובות 170
  • צפיות 54.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

בעיה של האתר.

פורסם

רציתי לדעת האם אלו מכם שמחוברים לבזק בינלאומי ב-10 מגה חווים את אותה ההאטה ופינגים גבוהים?

פורסם

גם בחבילות 10 מגה, וגיימרים, שזה לדעתי הנפצה מוחלטת, אין שום הבדל בפינגים ולא כלום עם הבדיקה שאני עשיתי... הם גם לא יודעים בעצמם להגיד לך מה ההבדל

בזק זה ספק פשוט גרוע. לחץ ציבורי על המששל רק יניב תוצאות.

מצב הרוחב פס כבר טוב יותר במצריים, איפה מובארק :yelclap: :yelclap:

פורסם

סרטים ב YOUTUBE שוב לא זזים, אפילו ב 360P

:pissed:

פורסם

סרטים ב YOUTUBE שוב לא זזים, אפילו ב 360P

:pissed:

הבנתי שיוטיוב מלבד הסרטים שהם לא הכי פופולרים סרטים פשוט לא זזים שמה באופן כללי, בזק חוגגים על הדבר ומאטים את מה שהיה אמור לעבוד, לבכלל לא לעבוד.

פורסם

גם בחבילות 10 מגה, וגיימרים, שזה לדעתי הנפצה מוחלטת, אין שום הבדל בפינגים ולא כלום עם הבדיקה שאני עשיתי... הם גם לא יודעים בעצמם להגיד לך מה ההבדל

בזק זה ספק פשוט גרוע. לחץ ציבורי על המששל רק יניב תוצאות.

מצב הרוחב פס כבר טוב יותר במצריים, איפה מובארק :yelclap: :yelclap:

אני דווקא כן מבחין בהבדלים בין משתמש גיימר לבין משתמש רגיל, למרות שההבדלים הם לא נורא נורא משמעותיים, אבל הם קיימים: פינג נמוך יותר (10ms ובמקרים מסויימים אפילו 20ms ויותר), יציבות הפינג ופאקט לוס.

פורסם

האינטרנט שלי לא זז כבר איזה 4 שעות..

הורדה מ-FileFlyer עם 5 מגה - 60 KBPS.

פינגים שאני רגיל ל-100-120 עכשיו קבוע על 200.

WTF?

כמובן שאני מדבר על בזק, ופינגים במשחקי רשת.

פורסם

רק ליישר קו :

לפני כ 10 ימים שדרגתי ממהירות 2.5 ל 10 מגה, תשתית בזק ספק בזק בינלאומי (התחיבות לשנה).

היום הראשון היה סבאבה, מהיר והורדתי עם jdownloader ב1.2מב/ש.

אחר כך זה התחיל לקרטע : אומנם את המהירויות האלו קיבלתי פחות או יותר, אבל רק בשעות הקטנות של הלילה, בהורדות, וככה גלישה איטית, ואם בערב אני רוצה להאזין לרדיו מצרפת, פשוט מקוטע, לא יאומן !

אז היום לא רק שבערב זה מגמם, אלא שמקסימום המהירות שאני מקבל עכשיו זה 600, כשלפני שעה, כלומר ב 3 לפנות בוקר, זה עמד על כ 200. יותר איטי משמעותית ממה שהיה לי קודם, ואני משלם 30 אחוזים יותר.

נשבר לי מהם, אם זה ממשיך ככה, התחיבות לא התחיבות, אזוז לחברה אחרת. השאלה לאיזו...

פורסם

לא מזמן כתבתי (אולי בדיון אחר בנושא) שחבר שלי עשה בדיוק אותו דבר כמוך.

שידרג ממסלול של 2.5 ל12Mb.

גם הוא בבזב"ל לפני ואחרי השידרוג.

כל השבוע שאחרי אני שומע תלונות שהמהירות יותר גרועה מקודם.

פורסם

ומה עשה החבר שלך ?

התקשרתי לשירות הטכני, נפלתי על בחור אדיב, רוצה לעזור, שאמר שהוא ידווח לאיזו מחלקה רלוונטית שתבדוק למה ההתחברות שלי ככה, אולי יקח קצת זמן, אבל יסדרו את זה...

אההמ.

פורסם

לא נראה לי שהוא עשה דבר בעניין חוץ מכמה טלפונים זועמים אליהם.

בכל מקרה הוא מחויב לתקופה ארוכה.

חוזים כובלים משעבדים ומנצלים - מבזים ומשפילים.

פורסם

עכשיו למשל זה טס, אפילו לבירמינגהם, פשוט תענוג.

נו, מה כבר אנחנו מבקשים ??

1171605208.png]1171605208.png

(לא יודע למה זה מופיע בכפול.)

פורסם
  • מחבר

גלשתי היום ב-7 בבוקר. איזה תענוג. אתרים מחו"ל עולים במהירות, סרטים ביוטיוב נטענים מהר. חוויה, באמת.

אז מה, יש איזה מישהו שממליץ על הספק שלו? או שהכל אותו זבל?

פורסם

אותה גברת בשינוי אדרת :silly:

נסה את 018 אקספון או CCC,שהן היחידות שמציעות אינטרנט סביר במחיר עוד יותר סביר,והדובדבן שבקצפת - ללא התחייבות! (או עם,אם תתעקש :D)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים