פורסם 2011 בינואר 2814 שנים לא אמרתי שהיו קמפרים בשרת, רק שאלתי למה אין KILL CAM. כשרת שמעודד משחק קבוצתי ו"אי-התקמפרות" אני לא מבין למה לא לשים KILL CAM. רע לא יכול לצאת מזה, רק טוב
פורסם 2011 בינואר 2914 שנים אתמול בערב קרה לי משהו מוזר בשרת שלא קרה לי מעולם בשום שרת.נגמר סיבוב אני מחכה שיתחיל הסיבוב הבא, איך שמופיע לי הJoin Game אני לוחץ עליו ובדיוק באותו רגע אחד משחקני הקבוצה השנייה מפעיל את הפצצה בM-COM, נראה לי חשוד שהוא עשה את זה כל כך מהר.
פורסם 2011 בינואר 2914 שנים מחבר החל מעכשיו הסרבר עושה סטרים לGGC-Stream, ז"א ששחקן שיתפס מרמה יקבל באן מבערך 80% מהשרתים שקיימים במשחק ויותר מזה נשלחה בקשה ל PBBans, אחרי שהם יאשרו סטרימינג לשרת שלנו, שחקן שיתפס מרמה יקבל באן לכול החיים מהמשחק נראה את האמיצים האלה עכשיו
פורסם 2011 בינואר 2914 שנים לא לשכוח לעדכן אחת לכמה זמן את ה MD5 List בשרת (ייתאפשר אחרי שיתקבל אישור מ PBBans לביצוע הסטרימינג).
פורסם 2011 בינואר 2914 שנים אני לא יודע עד כמה אתם מעודכנים פה, אבל צורך בעוד שרת Public - ממש אין. אם MSI יכולים, יהיה נחמד לקבל גם שרת קלאב למען כל הקלאנים שהורחקו מויגיימס שלא בצדק. אם זה בלתי אפשרי, עדיין יהיה עדיף להחליף את שרת הפאבליק בשרת קלאב ולהתחיל לארגן גאטרים בצורה רצינית.
פורסם 2011 בינואר 2914 שנים מה רע עכשיו ? למה לנעול את השרת לקלאנים בלבד ? לי אין קלאן אני נכנס ומשחק עם הקבוצה של 4 שחקנים ששם זה לא כול כך משנה
פורסם 2011 בינואר 2914 שנים אתם צוחקים, נכון? מלבד ויגיימס, יש ארבע שרתי פאבליק בישראל, אבל שום שרת לקלאנים שחטפו באן מויגיימס ורוצים לעשות PCW או גאטרים.
פורסם 2011 בינואר 2914 שנים גאטרים - ההפך מפאבליק. משחקים מאורגנים, עם חוקים ומחויבויות - והכי חשוב, אתה נמצא עם כל הקבוצה שלך בטימספיק ויכול לשוחח איתם.PCW - זה Practice Clan War. מלחמת קלאנים, קרב.קלאב - מועדון, שרת שמשמש לכל הדברים האלה.
פורסם 2011 בינואר 2914 שנים הוא רוצה שרת שישמש למשחק של קבוצות מסודרות במקום שרת שפתוח לכולם. אין בזה צורך, תמיד אפשר לארגן משחק, להוסיף סיסמה לשרת ורק מי שיש לו את הסיסמה יוכל להיכנס (השחקנים של הפורום והשחקנים של ה CLAN השני).
פורסם 2011 בינואר 2914 שנים אני בטוח שלא תהיה בעיה לסגור את השרת לכמה שעות באמצע היום (כשאין תנועה) לקלאנים שיבקשו. תנסו לתאם עם מנהל השרת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.