עבור לתוכן

MSI and HWzone Israel Official BF:BC2 Server

Featured Replies

פורסם

מהפוסט הראשי:

אדמיניסטרציה פעילה: Nickless09

ם:

• תגובות 385
  • צפיות 102k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לא אמרתי שהיו קמפרים בשרת, רק שאלתי למה אין KILL CAM.

כשרת שמעודד משחק קבוצתי ו"אי-התקמפרות" אני לא מבין למה לא לשים KILL CAM. רע לא יכול לצאת מזה, רק טוב :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

יש KILL CAM.

פורסם

אתמול בערב קרה לי משהו מוזר בשרת שלא קרה לי מעולם בשום שרת.

נגמר סיבוב אני מחכה שיתחיל הסיבוב הבא, איך שמופיע לי הJoin Game אני לוחץ עליו ובדיוק באותו רגע אחד משחקני הקבוצה השנייה מפעיל את הפצצה בM-COM, נראה לי חשוד שהוא עשה את זה כל כך מהר.

פורסם

גם לי יצא ליראות כאלה, צ'יטרים :P

פורסם
  • מחבר

החל מעכשיו הסרבר עושה סטרים לGGC-Stream, ז"א ששחקן שיתפס מרמה יקבל באן מבערך 80% מהשרתים שקיימים במשחק :yelclap:

ויותר מזה נשלחה בקשה ל PBBans, אחרי שהם יאשרו סטרימינג לשרת שלנו, שחקן שיתפס מרמה יקבל באן לכול החיים מהמשחק :yelclap:

נראה את האמיצים האלה עכשיו :gguyz:

פורסם

:xyxthumbs:

לא לשכוח לעדכן אחת לכמה זמן את ה MD5 List בשרת (ייתאפשר אחרי שיתקבל אישור מ PBBans לביצוע הסטרימינג).

פורסם

אני לא יודע עד כמה אתם מעודכנים פה, אבל צורך בעוד שרת Public - ממש אין. אם MSI יכולים, יהיה נחמד לקבל גם שרת קלאב למען כל הקלאנים שהורחקו מויגיימס שלא בצדק. אם זה בלתי אפשרי, עדיין יהיה עדיף להחליף את שרת הפאבליק בשרת קלאב ולהתחיל לארגן גאטרים בצורה רצינית.

פורסם

מה זה קלאב ?

פורסם

מה רע עכשיו ?

למה לנעול את השרת לקלאנים בלבד ? לי אין קלאן אני נכנס ומשחק עם הקבוצה של 4 שחקנים ששם

זה לא כול כך משנה

פורסם

אתם צוחקים, נכון? מלבד ויגיימס, יש ארבע שרתי פאבליק בישראל, אבל שום שרת לקלאנים שחטפו באן מויגיימס ורוצים לעשות PCW או גאטרים.

פורסם

מה זה PCW או גאטרים ?

פורסם

גאטרים - ההפך מפאבליק. משחקים מאורגנים, עם חוקים ומחויבויות - והכי חשוב, אתה נמצא עם כל הקבוצה שלך בטימספיק ויכול לשוחח איתם.

PCW - זה Practice Clan War. מלחמת קלאנים, קרב.

קלאב - מועדון, שרת שמשמש לכל הדברים האלה.

פורסם

הוא רוצה שרת שישמש למשחק של קבוצות מסודרות במקום שרת שפתוח לכולם. אין בזה צורך, תמיד אפשר לארגן משחק, להוסיף סיסמה לשרת ורק מי שיש לו את הסיסמה יוכל להיכנס (השחקנים של הפורום והשחקנים של ה CLAN השני).

פורסם

אני בטוח שלא תהיה בעיה לסגור את השרת לכמה שעות באמצע היום (כשאין תנועה) לקלאנים שיבקשו. תנסו לתאם עם מנהל השרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים