פורסם 2011 בינואר 2714 שנים מחבר היה לי לאגים בכול הסרברים היום חוץ מהישראלים.נ.ב, לשחקנים שהיום עשו לקבוצה שלי בית ספר כול הכבוד, אבל איך שהתחלנו לנצח אותכם קיפלתם את הזנב וברחתם מהשרת, מה הקטע?
פורסם 2011 בינואר 2814 שנים מחבר אחרי שאתה נכנס תחכה כמה דקות בד"כ נכנסים עוד שחקנים ואז השרת מתמלא...
פורסם 2011 בינואר 2814 שנים נכנס... דרך אגב, למה שרת הקול תמיד ריק? וואלה אני בTS של רמבו רוב הזמן אני נכנס לשרת הקול של HWZ כמה פעמים ביום תמיד ריק... כנסו!
פורסם 2011 בינואר 2814 שנים ^^ למה אתה סתם אומר?? אין קמפרים בשרת - יש חוק נגד זה... :lol: העיקר הם שיחקו קבוצתי??
פורסם 2011 בינואר 2814 שנים הם התקמפרו כולם ביחד באופן קבוצתי ?החייו את הסנייפר, נתנו לו תחמושת ותיקנו את הטנק המתקמפר ?
פורסם 2011 בינואר 2814 שנים ברור , אל תשכח שיש גם הגבלה על 4 סנייפרים בקבוצה אחת (ההגבלה היא על 4 בקבוצה או על אחד בכל סקוואד??)
פורסם 2011 בינואר 2814 שנים מתן רשם שהיו קמפרים בשרת וטרומפלדור ואני ניסינו להסביר לו שזה כנראה לא יכול להיות....לגבי ההגבלה של הRECON , יש אפשרות שההגבלה תהיה RECON אחד בכל סקוואד במקום 4 סה"כ בקבוצה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.