עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

"עובדה" - עוד מילה חזקה מדי בהקשר הזה.

• תגובות 1.3k
  • צפיות 474.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

Most Popular Posts

• הסרט נועד לשכנע את המשוכנעים ועל הדרך להביא רייטינג לערוץ 8 הגוסס. המשפט עלה מיליונים למשלם המיסים. אתם מתעללים במשפחת הקרובן ולא מאפשרים למשפחה להמשיך הלאה.

• כמה גדול המעגל של אלו שיודעים שתפרו פה תיק? יש את הילדים מהבית ספר, החוקרים במשטרה, המדובב, הפרקליטות, בית המשפט המחוזי, בית המשפט העליון. כל השנים האלו, לא היה מישהו שלא הצליח לחיות עם הסוד הנורא ה

• העבודה שבני נוער בעידן הפייסבוק והרשתות החברתיות לא פלטו מילה 8 שנים רק מחזקת אצלי את האמונה שרומן הוא הרוצח.

תמונות מצורפות

פורסם

אה, נכון, כל העובדות בתיק מזוייפות, משטרה משקרת, פרקליטות משקרת, בית המשפט המחוזי משקר, בית המשפט העליון משקר ורק כתבים רודפי רייטינג וכל מיני ליצנים באינטרנט אומרים את האמת. חיילי צבא האמת של רומן זודרוב פאנטים כמו נטורי-קרתא.

יש לי הוכחה שחלילת התרסקה רוזוול

יש לי הוכחות בסרטון! שלכם מוקרן בערוץ 8, שלי מוקרן ב-BBC. 

נערך על-ידי lev-27

פורסם
ציטוט של lev-27

אה, נכון, כל העובדות בתיק מזוייפות, משטרה משקרת, פרקליטות משקרת, בית המשפט המחוזי משקר, בית המשפט העליון משקר

נכון מאוד.

זה דבר אחד לא לדעת את זהות הרוצחת האמיתית (אל דאגה, מחר תגלו. טיזר בהמשך התגובה), אבל זה דבר אחר לגמרי וזה דורש מוח מאוד מעוות וחולני בשביל להאמין שרומן זדורוב הוא הרוצח.... חתיכת דפקט.

12670497_10154024473443908_4652929294138

פורסם

קראתי את כל פסק הדין בזמנו. כל התיק הזה עמד על דבר אחר בלבד: האם מקבלים את הקביעה שאותה תביעת נעל מרכזית שיוחסה לרומן זדורוב היא אכן תביעה של נעל מסוג סלמנדר. אם כן - אז בשל נדירות הנעליים, אין ספק שזה הוא. אם לא - אז כל שאר הראיות וגם ה"ראיות" הן חסרות משמעות לחלוטין.

פורסם

1. יכולת באותה מידה לקרוא עמי ותמי, זאת אגדה מומצאת בדיוק כמו פסק הדין שקראת.

2. טביעות הנעל היחידות שיש בזירה (ובוודאי שטביעות הנעל של מסלול היציאה מהתא) הן במידה קטנה ואינן מתאימות לרומן, כמו כן אף אחד בכלל לא טוען שהן (הטביעות של מסלול היציאה שעובדתית שייכות לרוצח) שייכות לרומן, אפילו לא התביעה.

3. הטביעה שאתה מדבר עליה היא בכלל לא טביעת נעל.

אני באמת לא רואה טעם להמשיך לדון בנושא של האם רומן חף מפשע או לא, זה שהוא חף מפשע זו עובדה.

החלק המשמעותי בסדרה זה פרק 4 (ואחרון) שבו יחשפו כל העדויות והראיות נגד הרוצחת האמיתית. קיבלתם טיזר (שלא תוכלו למצוא בשום מקום אחר ברשת) בתגובה הקודמת.

פורסם

הסרט נועד לשכנע את המשוכנעים ועל הדרך להביא רייטינג לערוץ 8 הגוסס. המשפט עלה מיליונים למשלם המיסים. אתם מתעללים במשפחת הקרובן ולא מאפשרים למשפחה להמשיך הלאה.

פורסם

כמה גדול המעגל של אלו שיודעים שתפרו פה תיק? יש את הילדים מהבית ספר, החוקרים במשטרה, המדובב, הפרקליטות, בית המשפט המחוזי, בית המשפט העליון.

כל השנים האלו, לא היה מישהו שלא הצליח לחיות עם הסוד הנורא הזה וללכת להתוודות? לא מדבר על הרוצח/רוצחת עצמם, אבל מישהו שהיה באחד המעגלים הנ"ל ויודע שזדורוב חף מפשע?

פורסם

העבודה שבני נוער בעידן הפייסבוק והרשתות החברתיות לא פלטו מילה 8 שנים רק מחזקת אצלי את האמונה שרומן הוא הרוצח.

פורסם

העובדה שאתה מאמין שרומן הוא הרוצח רק מחזקת אצלי את האמונה שאתה אידיוט אחושרמוטה.

פורסם
ציטוט של Milford Cubicle

העובדה שאתה מאמין שרומן הוא הרוצח רק מחזקת אצלי את האמונה שאתה אידיוט אחושרמוטה.

חחחחחח בזמן האחרון אתה קורע אותי מצחוק. xD

פורסם
דקסטרית [emoji4]

אבל לא, היא לא באמת הרוצחת. הרוצחים הם ילדים מבית הספר.

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים