כל המזון הנימכר בסופרמרקטים בארץ-אינו ראוי למאכל אדם (בעקבות תוכנית כולבוטק) - עמוד 3 - אקטואליה ותרבות - HWzone פורומים
עבור לתוכן
  • צור חשבון

כל המזון הנימכר בסופרמרקטים בארץ-אינו ראוי למאכל אדם (בעקבות תוכנית כולבוטק)


dan79

Recommended Posts

ובכל זאת תוחלת החיים ארוכה יותר מאי פעם.

אתה מתאר מצב שקיים זמן קצר מאוד - 100 - 150 שנים אחרונות. זה בדיוק התקופה שבה כמות האנשים התחילה לעלות מכמות קבועה לאקספוננט

יש שינוי בצורה שבה אנשים מתים

לפניי 150 שנים - מוות מהיר מסיבות פתאומיות - מחלה, טריפה, דו קרב וכו

היום - מוות איטי מסיבות רפואיות צפויות - סרטן כזה, סרטן אחר, הרעלה מרמדיה וכו

אבל זה לא מכסה את הכול - אנחנו לא יודעים את ההשפעות של הרבה דברים בעוד כמה דורות : קרינה מפלאפון, אוכל מהונדס גנטית וכו. להקל ראש בזה יכול לגרום למחיר כבד בעוד כמה דורות (ולא שלמישהוא אכפת - כל הדור שלנו יהיה מת עד אז). וגם יהיה מסובך לשייך את התמותה לסיבה ספציפית

המצב שאליו הגענו אינו מצב טוב לאנושות : פיצוץ אוכלוסיה. הטבע פתר את הבעיה אל ידיי כך שמי שצריך למות מת ונשמרת כמות סבירה של יצורים מאותו מין. ברגע שהאדם הוציא את עצמו מכלל זה הוא ביטל את ההגנה הזאת והכניס את עצמו לצרות הרבה יותר גדולות. שוב, בני אדם רואים רק את הטוב של הטווח הקצר (בני אדם נשארים חיים תודות ל XYZ) ולא הרע מאוד של הטווח הארוך (התפוצצות אוכלוסיה) כי זה יקרה מתישהוא מעבר לאורך החיים שלהם עצמם

והערה אל : נעשית חיונית כשמנסים להאכיל כמות עצומה (לא טבעית) של בני אדם, כשעוד יש להם דרישות לאכול בשר שהוא מקור אוכל בעל נצילות _מאוד_ נמוכה (צריך להשקיע כמות עצומה של משאבים לגדל חיות שנאכלות אחריי זה בארוכה אחת, אבל רוב מה שהם אוכלות במהלך החיים שלהן הופך בכלל לחרא של החיות עצמן). מעבר המוני לאוכל צמחי יאפשר ניצול יעיל של משאבים ולא יהיה צורך לייצר צמחים או חיות חדשים כדיי לקיים את בני האדם, ניתן יהיה להשתמש באוכל צמחי בריא וטעים יותר מהשיט שמוכרים היום בחנויות בתור עלק ירקות

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

  • תגובות 186
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

אתה מדבר על טביעת רגל אקולוגית .

זה מצחיק אותי שאנשים "מזלזלים" בנושא רק בגלל שהם יכולים ו / או רוצים להיות ה"חכמולוגים" , נו שויין , אספסוף תמיד היה ויהיה :)

החשיבות של אוכל אורגני דווקא עולה ככול שהחברה והסביבה נהיית יותר ויותר מתועשת , הרי הגוף שלנו לא השתנה עד כדי כך יקח לנו כמה אלפי שנים להשתנות פיזית כדי להתאים את עצמנו , אנחנו למעשה ממש מצויים בתוך תוכנית מחשב שמריצה את עצמה על חשבון האנושות ( כמובן שאני מדבר בצורה מטאפורית ) גזע האדם פועל לפי מה שטבוע בו ובכל יצור חי קרי לנסות ולהתרבות ככול האפשר בכלים שלו , הטבע יצא את החיים כדי להתגבר על הטבע ( חח , צר לי על הפילוסופיה ) בעזרת הכלים שטבע בנו , למרות שאנחנו צריכים כאן ליישם כלי שיש לנו והוא התובנה ההרמונית , ידוע לנו שקיום בכדור הזה צריך הרמוניה ולצערי אנחנו עדיין לא ממש מיישמים זאת במידה הראויה ( כל זאת בגלל תאוות בצע , טיפשות של חלקים מסויימים באוכלוסיה ) , אורגני במידה מסויימת הוא איזון לחיים הטכנולוגים ולחברה המתועשת , זאת לפחות על פי הבנתי הנוכחית .

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

יש סיבה לכך שהנדסה גנטית, Cross-Breeding של זנים, שימוש בדשן מלאכותי ושימוש

בכימיקלים לריסוס המזון הם כורח המציאות - כי אחרת יגדלו הרבה פחות גידולים פר יחידת שטח,

ויהיה צריך לגדל על פני הרבה הרבה יותר שטח את אותה כמות אוכל.

ואלא אם כן האוכלוסיה תצטמצם בקרוב, ככה זה חייב להיות.

:hizuk:

אני רק מציע לשכלל את השיטה שלך כדי להשיג נצילות מקסימלית כדלהלן:.

1.כשמישהו ילך לעולמו אז קודם כול לקצור מיידית את אבריו הראויים להשתלה .

2.לגזום את שערות ראשו (אחלה חומר למילוי כריות ושמיכות פוך ,כמעט כמו נוצות ברווזים).

3.לשלוח את הגופה ,או ליתר דיוק מה שנישאר ממנה אחרי קצירת האיברים ,למפעל מזרע

כתחליף לבשר חזיר שהרי זה ידוע היטב שטעמו וריחו של בשר אנושי זהה כמעט לזה של

בשר חזיר משובח ואפילו אניני טעם מתקשים להבדיל בין שני סוגי הבשר ,במיוחד אחרי טחינתו ותיבולו .

4.את כל הבררה שנשארת ,אחרי פירוק הבשר ושלא ראוייה אפילו לקציצות והמבורגרים,

לשלוח לספארי ולגני חיות בארץ ובעולם וכמובן לחוות גידול תנינים כמו זאת בחמת גדר .

5.את העצמות הנותרות ניתן לשלוח למפעל לייצור דבק משובח במקום העצמות שמשתמשים

בהם כיום ושמקורם בסוסים.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

ובכל זאת תוחלת החיים ארוכה יותר מאי פעם.

ומהירות המעבדים יותר מהירה מאי פעם, אבל מה זה קשור.

יש סיבה לכך שהנדסה גנטית, Cross-Breeding של זנים, שימוש בדשן מלאכותי ושימוש

בכימיקלים לריסוס המזון הם כורח המציאות - כי אחרת יגדלו הרבה פחות גידולים פר יחידת שטח,

ויהיה צריך לגדל על פני הרבה הרבה יותר שטח את אותה כמות אוכל.

ואלא אם כן האוכלוסיה תצטמצם בקרוב, ככה זה חייב להיות.

הסיבה היא כי זה קל וזה כלכלי.

זה לא חייב להיות ככה.

יש הרבה דברים שאפשר לשנות ולעשות אחרת ובצורה יותר יעילה וטובה לחברה.

יש הרבה דרכים לשפר שרידות ואיכות התוצר גם בלי להשתמש בחומרי הדברה רעילים.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

פירות וירקות כדוגמא נוספת, מכילים שאריות של חומרי הדברה אסורים (בעיקר תות שדה,ענבים וחסה)

ובנוסף לכך 30 אחוז סוכר מאשר אותם פירות לפני 20 שנה ,לפני שהתחילו עם ההנדסה הגנטית הארורה.

א. אין שום בעיה עם . תפסיקו עם הפרנויה.

ב. לפני 20 שנה לא הינדסו שום גן. GMC זה עסק חדש.

ג. הסיבה העיקרית לכל שיש פחות סוכרים בפירות היום (ואני לא יודע אם זה 30% או מספר אחר) היא שקוטפים אותם מוקדם יותר. למה? כדי לקבל חיי מדף ארוכים יותר, מה שמאפשר למכור אותם בזול. רוצה פירות עם אותה כמות סוכר כפי שהיתה לפני 20 שנה? תיקח את הזרעים מהפירות שאתה קונה ותזרע אותם. חכה עד שהעצים יצמחו ויניבו פירות אבל אל תקטוף אותם לפני שיבשילו לגמרי.

אתם בטח תשאלו איפה הרשויות המפקחות ?

התשובה :

גם משרד הבריאות גם משרד התעשיה והמיסחר וגם משרד החקלאות

שמיתקיימים מכספי המיסים שלנו ,מכרו אותנו מזמן ליצרני המזון והיבואנים והחקלאים

והם משרתים את האינטרסים שלהם ולא את האזרחים.

אם זאת לא מעילה באמון ,אז אני לא יודע מה כן !

השיטה פשוטה:

היבואנים ,החקלאים ויצרני המזון מעבירים לפקידים המושחתים שעובדים במשרדים

הממשלתיים ,מעטפות שמנות על מנת שהם יוכלו להמשיך לדחוף את הרעל שלהם למזון הקלוקל שהם מוכרים לנו.

יש לך ראיות? פנה למשטרה. זה לא שהמשטרה והפרקליטות לא נוגעות במושחתים, הרי לא מזמן הרשיעו כאן שר אוצר ועכשיו עומדים למשפט נשיא לשעבר וראש ממשלה לשעבר.

אין לך ראיות? אז זו סתם תיאורית קונספירציה, אחת מיני רבות. למה החיים לא מתנהלים כפי שאני בטוח שהם צריכים להתנהל? כי יש קנוניה![br]פורסם בתאריך: 24.11.2010 בשעה 23:30:30


אומנם תוחלת החיים ארכה עכשיו רצוי האיכות שלהם

אל תדאג, גם איכות החיים השתפרה משמעותית.

דרך אגב האם ידעתם שכ - 80% מהתוצאת האורגנית בישראל מיועדת ליצוא ? בקיצור , חקלאי מוכרים את התוצרת הטובה ב$ ויורו ואת הבררה משאירים כאן .

יודע למה? כי בחו"ל משלמים הרבה יותר! תבוא לחקלאי עם מזוודה של יורו (כי הדולר כבר לא שווה הרבה) וגם לך הוא ימכור.

[br]פורסם בתאריך: 24.11.2010 בשעה 23:35:03


לא בטוח אם אתה אוכל יותר כמו שאתה אוכל פחות בריא.

בנוסף, אם אתה באמת עני יש לך פחות זמן לפעילות פנאי (כי אתה צריך לעבוד יותר) מה שיכול

לגרום לחוסר זמן לביצוע פעילות גופנית, אכילת יותר ג'אנק פוד (כי אין לך זמן לבשל) וכד'.

וגם יש לך פחות מודעות לנושא.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

^^^

נכון. אבל הטענה אינה שבפירות מהונדסים גנטית יש פחות סוכר (באלו שהינדסו בהם את כמות הסוכר זה היה כדי להגדיל אותה ולא כדי להקטין אותה), הטענה היתה שבפירות שקונים היום יש פחות סוכר בגלל . וזה פשוט לא נכון.

אתה הולך להאמין לתוכנית טלוויזיה שמוממנת בעזרת כספי תעשיינים ???

נכון, כי לא יתכן שיש מישהו שבאמת מאמין במשהו שלדעתך אינו נכון. חייב להיות איזה אינטרסנט שמשלם לו כדי לומר את מה שהוא אומר.

וכמובן שלאף אחד אין אינטרס לדחוף מזון אורגני.

היתרון של אוכל אורגני הוא ביכולות האורתומולוקלריות שלו מחד

נשמע כמו בולשיט ניו-אייג'י טהור. יש לך ראיות?

[br]פורסם בתאריך: 24.11.2010 בשעה 23:46:02


אבל זה לא מכסה את הכול - אנחנו לא יודעים את ההשפעות של הרבה דברים בעוד כמה דורות : קרינה מפלאפון, אוכל מהונדס גנטית וכו.

אין שום דבר מסתורי בקרינה סלולארית או בהנדסה גנטית. "קרינה" סלולארית היא בסה"כ גלי רדיו, אנחנו משתמשים בהם כבר עשרות רבות של שנים. ההבדל הוא שבמקום מספר קטן של משדרים מאוד חזקים שנועדו לכסות שטח רב ככל האפשר, יש מספר רב של משדרים חלשים. הנדסה גנטית? בסה"כ מכניסים גן שקיים במין X לתוך מין Y. אז לוקחים ירק בעל עמידות למזיקים, מוצאים את הגן שאחראי לכך ומחדירים אותו לירק אחר. ביג פאקינג דיל. למה הגן הזה בכלל לא מזיק כשאוכלים אותו בירק המקורי אבל יגרום לאסונות נוראיים אם נאכל אותו בירק המהונדס?

קח למשל אינסולין לחולי סכרת. במקום ליצר אותו ממוחות של חזירים (או כבשים, לא זוכר), מיצרים אותו היום מחיידיקים שעברו . אז מה? האינסולין הוא בדיוק אותו אינסולין.

המצב שאליו הגענו אינו מצב טוב לאנושות : פיצוץ אוכלוסיה. הטבע פתר את הבעיה אל ידיי כך שמי שצריך למות מת ונשמרת כמות סבירה של יצורים מאותו מין. ברגע שהאדם הוציא את עצמו מכלל זה הוא ביטל את ההגנה הזאת והכניס את עצמו לצרות הרבה יותר גדולות. שוב, בני אדם רואים רק את הטוב של הטווח הקצר (בני אדם נשארים חיים תודות ל XYZ) ולא הרע מאוד של הטווח הארוך (התפוצצות אוכלוסיה) כי זה יקרה מתישהוא מעבר לאורך החיים שלהם עצמם

תוחלת החיים של בני האדם ללא המדע המודרני היא בסביבות ה- 40 שנים. אז אתה הולך להתאבד ביום הולדתך ה- 40?

והערה אל : נעשית חיונית כשמנסים להאכיל כמות עצומה (לא טבעית) של בני אדם, כשעוד יש להם דרישות לאכול בשר שהוא מקור אוכל בעל נצילות _מאוד_ נמוכה (צריך להשקיע כמות עצומה של משאבים לגדל חיות שנאכלות אחריי זה בארוכה אחת, אבל רוב מה שהם אוכלות במהלך החיים שלהן הופך בכלל לחרא של החיות עצמן). מעבר המוני לאוכל צמחי יאפשר ניצול יעיל של משאבים ולא יהיה צורך לייצר צמחים או חיות חדשים כדיי לקיים את בני האדם, ניתן יהיה להשתמש באוכל צמחי בריא וטעים יותר מהשיט שמוכרים היום בחנויות בתור עלק ירקות

אם נוותר על צריכת בשר, הצמחים לא יהפכו פתאום ליותר בריאים וטעימים. למה שזה יקרה? אם כבר, GMC יותר טעימה ובריאה מירקות "רגילים".

ועובדים על גידול בשר תעשייתי, ללא המעבר דרך גופו של בעל חיים. התוצאה זהה לחלוטין, רק שאתה מקבל את הסטייק בלי לגדל את כל הפרה.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

רק ראיות זה מה שיש לי .

ברור שיש אינטרס לדחוף מזון אורגני , הבעיה היא כמובן שהוא קטן ולא נשמע וביחס לאינטרס העצום של התעשיינים הוא פשוט נעלם . ממש כמו הרפואה המשלימה שאין הוכחות שהיא עובדת רק בגלל שאין אף אחד שיממן מחקר על הנושא .

לגבי הסוכר בפרי זה נקרא "חיי מדף" ותהליך ההבשלה של הפרי נקרא "הבחלה" וכמובן שגם בזה אתה טועה מפני שאת הפירות עתירי הסוכר מוכרים לחו"ל

יש היום מכונה שמודדת את אחוז הסוכר בפרי ולפי כך נקבע המחיר שלו . זאת יחד עם הרצון בחיי מדף ארוכים יותר ( ודאי שמתם לב לאבוקדו ולעגבניות שמגיעים בכלל בוסר לסופרמרקט ) כמובן שאלו רק מעט מהשיטות בהם משתמשים להארכת חיי המדף .

לסיכום איסתרא מצידי אתה יכול להמשיך לאכול מה שאתה רוצה ואני לא מרגיש צורך ו/או חובה להסביר מעבר למה שהסברתי , אולי אתה תעשה קצת ותלמד לבד , אני יודע שאתה יכול לעשות זאת , תבלה .

אבל אל תהיה כמו הטרולרוני רשמתי גם בקשר לריסוסים .

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

הדברים היחידים שמציקים לי בפירות וירקות זה:

1) חומרי הדברה רעילים (שהרבה פעמים חורגים מהתקן המותר, שגם הוא לא מחמיר מספיק לדעתי).2

2) יצור מסיבי של זנים לא טעימים, מה שהופך את הזנים הטעימים לנדירים ויקרים.

זן שהוא טעים הוא גם בריא.

ולא מעניין אותי אם זה שונה גנטית או לא.

אין לי בעיה עם השבחה של זנים כל עוד לא מסרסים אותם מכל דבר טוב.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

אני רק מציע לשכלל את השיטה שלך כדי להשיג נצילות מקסימלית כדלהלן:.

1.כשמישהו ילך לעולמו אז קודם כול לקצור מיידית את אבריו הראויים להשתלה .

כן! רעיון מצויין.

2.לגזום את שערות ראשו (אחלה חומר למילוי כריות ושמיכות פוך ,כמעט כמו נוצות ברווזים).

אם אתה אומר שזה חומר בידוד כ"כ יעיל, למה לא? הרי המת לא צריך את השערות (שממילא לא שורדות הרבה זמן בקבר). מוזר שלא משתמשים היום בפסולת של המספרות.

3.לשלוח את הגופה ,או ליתר דיוק מה שנישאר ממנה אחרי קצירת האיברים ,למפעל מזרע

כתחליף לבשר חזיר שהרי זה ידוע היטב שטעמו וריחו של בשר אנושי זהה כמעט לזה של

בשר חזיר משובח ואפילו אניני טעם מתקשים להבדיל בין שני סוגי הבשר ,במיוחד אחרי טחינתו ותיבולו .

איכס. אבל זו רק התניה תרבותית. ישנם המון דברים שאני אומר עליהם "איכס", אבל אנשים אחרים יראו בהם מעדן (מישו אמר שבלולים ורגלי צפרדעים?). מצד שני, יש דברים שאני רואה בהם מעדן ואנשים אחרים חושבים שהם אינם ראויים למאכל (למשל לבבות עוף).

4.את כל הבררה שנשארת ,אחרי פירוק הבשר ושלא ראוייה אפילו לקציצות והמבורגרים,

לשלוח לספארי ולגני חיות בארץ ובעולם וכמובן לחוות גידול תנינים כמו זאת בחמת גדר .

5.את העצמות הנותרות ניתן לשלוח למפעל לייצור דבק משובח במקום העצמות שמשתמשים

בהם כיום ושמקורם בסוסים.

אני די בטוח שלא מיצרים היום דבק מעצמות סוסים (אין מספיק סוסים). אבל אם אנחנו כבר אוכלים בני אדם, למה לא?

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

האמת שבמקום להאכיל בני אדם בבשר אדם, פשוט תאכיל את החזירים בבשר אדם.

אין להם שום בעיה לאכול או לעכל את זה, ואז גם אין את הבעיה שאתה לא רוצה לאכול בשר אדם.

כלומר, כל עוד אין לך בעיה לאכול חזירים שאכלו בשר אדם...

ובנוגע לכל ה"רעילות של חומרי הדברה" - יש למישהו נתונים או מחקר רציני כלשהו

שמאשש את כל מה שאתם אומרים? או שסתם נראה לכם הגיוני שזה רעיל?

או שסתם שמעתם את זה איפשהו?

האם למישהו יש נתונים מחקריים אמיתיים על הנזק שכביכול נגרם מאכילת פירות/ירקות שרוססו קודם לכן?

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

רק ראיות זה מה שיש לי .

Put your money where your mouth is. לומר שיש לך ראיות ולהציג את הראיות אלו שני דברים שונים. יש לי הוכחה מצויינת שאתה טועה, רק שהשוליים של פורום לא מספיקים כדי לכתוב אותה... ;)

ברור שיש אינטרס לדחוף אורגני , הבעיה היא כמובן שהוא קטן ולא נשמע וביחס לאינטרס העצום של התעשיינים הוא פשוט נעלם .

מה פתאום. שלוש מילים "עדן טבע מרקט".

הרי אורגני נמכר במחיר יקר יותר ממזון רגיל. זה לא רק בגלל שיקר יותר ליצר אותו, זה גם בגלל שאנשים מוכנים לשלם עליו יותר. מי שמגדל אורגני מרוויח יותר. תאמין לי שאם היתה יכולת טכנית ליצר כמויות של אורגני ששוות לרגיל, כל היצרנים היו ממהרים לזה כדי לגרוף יותר רווחים.

ממש כמו הרפואה המשלימה שאין הוכחות שהיא עובדת רק בגלל שאין אף אחד שיממן מחקר על הנושא .

וזה פשוט בולשיט. יש המון מחקרים על אלטרנטיבית וכולם מראים את אותו הדבר בדיוק: היא לא עובדת יותר מאשר אפקט הפלסיבו. הומאופטיה לא עושה כלום, דיקור לא עושה כלום, קריסטלים לא עושים כלום, ביומגנטים לא עשים כלום, פרחי באך לא עושים כלום - להמשיך? כל מה שנמצא כמועיל הופך מיד לחלק מהרפואה הקונבנציונאלית.

לגבי הסוכר בפרי זה נקרא "חיי מדף" ותהליך ההבשלה של הפרי נקרא "הבחלה"

באמת? וואלה. אני מוכן להישבע שכתבתי "חיי מדף". תן לי רגע לבדוק... כן, זה בדיוק מה שכתבתי. ואני גם יודע מה זו הבחלה (הפיכת העמילן לסוכרים). פשוט אין סיבה להיכנס ליותר מידי מונחים טכניים כאן.

וכמובן שגם בזה אתה טועה מפני שאת הפירות עתירי הסוכר מוכרים לחו"ל

א. נו, כי שם משלמים יותר.

ב. הוכחות?

יש היום מכונה שמודדת את אחוז הסוכר בפרי ולפי כך נקבע המחיר שלו . זאת יחד עם הרצון בחיי מדף ארוכים יותר ( ודאי שמתם לב לאבוקדו ולעגבניות שמגיעים בכלל בוסר לסופרמרקט ) כמובן שאלו רק מעט מהשיטות בהם משתמשים להארכת חיי המדף .

נו, כתבתי שיש בפרי פחות סוכר כי קוטפים אותו מוקדם יותר במטרה להאריך את חיי המדף שלו. אתה כותב בדיוק את מה שאני כתבתי ומנסה להתווכח איתי?

לסיכום איסתרא מצידי אתה יכול להמשיך לאכול מה שאתה רוצה ואני לא מרגיש צורך ו/או חובה להסביר מעבר למה שהסברתי , אולי אתה תעשה קצת ותלמד לבד , אני יודע שאתה יכול לעשות זאת , תבלה .

אבל אל תהיה כמו הטרולרוני רשמתי גם בקשר לריסוסים .

או, כתוב באינטרנט! אז זה חייב להיות נכון! ודווקא בקשר לריסוס הסכמתי איתך. אבל מי שגובל כאן בטרוליות הוא אתה - כשמבקשים ממך אסמכתאות לטענות שלך, אתה שולח את המבקשים לחפש אותן בעצמם.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

וזה פשוט בולשיט. יש המון מחקרים על אלטרנטיבית וכולם מראים את אותו הדבר בדיוק: היא לא עובדת יותר מאשר אפקט הפלסיבו. הומאופטיה לא עושה כלום, דיקור לא עושה כלום, קריסטלים לא עושים כלום, ביומגנטים לא עשים כלום, פרחי באך לא עושים כלום - להמשיך? כל מה שנמצא כמועיל הופך מיד לחלק מהרפואה הקונבנציונאלית.

וכוסות רוח? מה עם הכוסות רוח שלי...? :o

מה גם זה לא? אוי איזה אכזבה...

אהה כן, מישהו קרא פעם קצת על הומיאופתיה? אני חייב לציין שזה אחד הדברים המבדרים שיש.

ניקח רעל כלשהו, נדלל אותו בריכוז של בערך 1 למיליארד (מה שבממוצע משאיר מולקולה אחת או שתיים ממנו בתוצר הסופי)

ואז המים שהוא דולל איתם "זוכרים" את האפקט הרעיל של החומר ומחסנים את הגוף כנגד הרעל הזה (או משהו בסגנון הזה)

כאילו, אתם מקשיבים לעצמכם?!

באמת שמי שהולך למרפאים בשנקל כאלה פשוט מגיע לו שידפקו אותו ויגנבו לו את הכסף שלו...

דווקא דיקור סיני אפשר לעשות בגלל ההשפעה המרגיעה שיש לטיפול על הגוף (כמו מסז' או משהו כזה),

אבל בשום פנים ואופן אין לזה שום אספקט רפואי חיובי יותר מאשר פלציבו ממוצע.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

איסטרונצ'יק

אני לא אגיב באותה מומחיות שאתה מגיב ( בלי ציניות ) כבר הסברתי לך את דעתי לגבי פירוק הנושא לגורמים , אתה חושב שאני רוני :lol: :lol: :lol: תמשיך לאכול את מה שאתה אוכל אבל ,

הייתי חייב להגיד לך כי כל הטיפולים שרשמת נופלים בקטגוריית "רפואה אלטרנטיבית" ( תחליפית ) ולא משלימה :lol: אתה יש לך תכונה של וכחנות אין לך מטרה להגיע לאמת אלא רק לרומם את שם המשתמש שלך - תהיה בריא ( לא כל כך עם המזון שאתה אוכל אבל ניחא )

(רפואה משלימה כשמה כן היא והיא הרפואה שמשלימה את הרפואה הטכנולוגית שבטעות נקראת "קונבנציאונלית" משלימה הינה שתוכל למצא בבתי חולים ובעיקרן היא טיפולים במגע - דוגמת מסג' רפואי/רפלקסולוגיה /שיאצו/טווינא/כירופרקטיקה/אוסטאפטיה ועוד טיפולים בתנועה כגון שיטת פאולה/אלכסנדר/רולפינג וכו' ובמזון כגון נטורפטיה ותזונה - שאם היית מבין משהו בשיט היית מבין שאורטומולקולריה היא חלק מיזה )

( אבל לך חדד חיצך ושנן שינך מול מי ששם קצוץ על מה שאתה מאביס את עצמך ואני לא רוצה להגיד את המשפט באנגלית שאומר מה אתה יכול לאכול ומה אתה יכול לעשות )

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

אתמול ראיתי תוכנית בערוץ 8 על דוקטורית אחת שהחליטה לבדוק את העניינים האלו בדיוק.

אורגני מול מהונדס גנטית.

הרכב התזונה שבהם.

השפעות הריסוסים.

מזונות שנחשבים סופר אוכל.

מוצרי חלב "פרו ביוטים" והטענה שהם "מסדירים" את מערכת העיכול.

אנטיאוקסידנטים.

וכו...

מאוד מעניין.

הרבה מהדברים שנתפסים היום כברורים הם לא ברורים בכלל, כמעט ואין הוכחות לשום דבר.

למשל הרכב תזונתי בפירות וירקות.

לא תמיד אורגני הוא יותר טוב מגידול תעשיתי.

חלק מהדברים יש יותר וחלק מהדברים דווקא פחות.

זה מאוד תלוי גם באיכות הגידול.

יש גידולי תעשיה בחממה שההקפדה על איכות המוצרים היא גבוהה מאוד, והכל נעשה בשיטה מדעית וציוד מתקדם.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.


×
  • צור חדש...