עבור לתוכן

MSI and HWzone Israel Official CoD:BO Server

Featured Replies

פורסם

היי,

מותר להשתמש ב Crossbow בשרת הזה?

כמובן

• תגובות 617
  • צפיות 105k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני לא מבין, החדרים שלכם אחד ליד השני בטח... ואתם בכל זאת מגיבים אחד לשני דרך פורומים?

לא הגבתי לאח שלי, פשוט התגובה שלו הזכירה לי משהו שרציתי להגיד באופן כללי מזמן אבל שכחתי.

פורסם

יאללה מי רוצה למלא איתי את השרת?

פורסם
  • מחבר

השרת יחליף מיקום לאמסטרדם, זה מיקום חדש שהוסיפו, אמור להיות שיפור קל עד גרמניה.

אעדכן בהמשך

פורסם

השרת יחליף מיקום לאמסטרדם, זה מיקום חדש שהוסיפו, אמור להיות שיפור קל עד גרמניה.

אעדכן בהמשך

משום מה הפסקתי לקבל פינגים טובים מגרמניה, אולי נשאר באמסטרדם, שם אני מקבל פינגים מעולים (ככה זה אצלי, אם אחרים מעדיפים גרמניה, שיהיה.)

פורסם
  • מחבר

כמה אתה מקבל בממוצע באמסטרדם.??

אני לא יכול לבדוק כי אני בעבודה,

יש סיכוי שתפרסם פה איזה פינג ואנשים יריצו בדיקה?

פורסם

אצלי ההפרשים בין גרמניה להולנד נעים בין 10-20 לפה ולשם.

נגיע הביתה נבדוק.

פורסם
  • מחבר

טוב חבר'ה, השרת שלנו עבר לאמסטרדם, בואו נקווה לטוב... כתובת ה IP תעודכן בעמוד הראשון בדיון על השרת עצמו,

שימו לב שהשרת שיש לכם במועדפים כבר לא רלוונטי....

פורסם

הוא שפיץ בעריכה, אבל האיכות על הפנים, חבל ,הוא באמת תותח, לגבי השרת, אין צורך לחפש אותו שוב או משהו, זה שינה אוטומטית את ההוא שיש לכם במועדפים.

אני יענה לך פה.

אני אישית לא מצאתי ולי זה לא העביר אותו למועדפים,לפחות לא בנתיים,אנסה שוב מאוחר יותר.

פורסם

נוו.., עכשיו אני מקבל פינגים של 190-200... אי אפשר לשחק ככה, צריך פשוט ללחוץ עליהם כל כך, ולהפעיל קשרים לא רק לGS, אלא גם אצל בזק, או VGAMES, או כאלה ארגונים. שיעזרו, אי אפשר לשחק ככה :pissed:

מאיטליה, מילאן, אני מקבל פינגים של 70-80. הרבה יותר טוב מבגרמניה ששם אני מקבל 100-120 ובכלל הרבה הרבה יותר טוב מאמסטרדם. תבדוק אם אפשר להעביר את השרת למילאן (אבל אל תהיה פזיז, יש רק עוד 3 העברות)

פורסם
  • מחבר

אני וריפלט שיחקנו קודם, קיבלנו בין 95-107

פורסם

אצלי אין שינוי בפינגים, היה בין 120-90 ונשאר ככה.

פורסם

רגע לא הבנתי מה קרה פה עם החילופי שרת..

אם אני נכנס עכשיו לשרת שבמועדפים שלי עכשיו זה השרת של הפורום?

כי עכשיו נכנסתי אני לא מכיר אף אחד ופינגים נורא גבוהים :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אותם פינגים, שרת יותר יציב, אין קריסות כמו קודם, ומה שיש לך במועדפים יפעל כרגיל, זה החליף אותו לבד.

פורסם

כולכם יבשים לא באים לשחק..מזה צריך להיות,במיוחד אתה ליאור,כל היום במשרד עושה לי גרף בצורתתתתתת עוגהההה מזההה :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים