עבור לתוכן

Call of Duty: Black Ops - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

^^

הם שקרנים!!! :lol: :lol: :lol:

• תגובות 3.5k
  • צפיות 386k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

VERDICT:

The visual dazzle and cinematic set-pieces are let down by bad scripting' date=' glitchy multiplayer and increasingly dull firefights.

ציון 64!

שחטו שחטו, בריבוע שחטו ובצדק! במיוחד המילה שהדגשתי

כמו שכבר אמרתי למעלה, הם שחטו רק את הסינגל (וגם על זה רוב הביקורות חולקות ונותנות ציון מאוד גבוה). לגבי המולטי הם בפירוש אומרים שזה היה יכול להיות המולטי הכי מוצלח בכל הסדרה אם לא היו הבאגים.

פורסם

כמו שאמרתי MW2 היה הרבה יותר מלוטש וסקסי.

לו היו לMW2 מפות יותר גדולות ושרתים הוא היה מגמד לגמרי את COD Blops

מקווה שהכותר הבא של IW לא יאכזב .

also they should respect the master race more than the console apes

פורסם

לול! PCGAMER גם קוננו על העדר הספק אופז הראבקסטיות והחלפתם באיזה L4D דיאטטי.סו פר המשחק באמת קצת FAIL,אבל אם הפצ' יסדר את במולטי...אולי יש תקווה.+לי לא היו בעיות טכניות בכלל בסינגל אבל שיחקתי אותו כמעט שבוע אחרי שהמשחק יצא.אני מניח שאם היתי מנסה לשחק אותו על ההתחלה,כמו שמגיע לכל מי שקונה משחק דגל במחיר כזה היתי מצפה לחויה נקיה לכל הפחות בסינגל. קטילה במקום.

פורסם

כמו שאמרתי MW2 היה הרבה יותר מלוטש וסקסי.

לו היו לMW2 מפות יותר גדולות ושרתים הוא היה מגמד לגמרי את COD Blops

מקווה שהכותר הבא של IW לא יאכזב .

also they should respect the master race more than the console apes

אני אישית יותר אוהב את המפות של בלאק אופס, כל פעם במולטי של MW2 כשהתחילו משחקים עם Derail \ Wastlande \ Estate נכנסתי לדכאון

פורסם

אני לא מת על כל המפות של BO אבל כמו שליאור רשם , יותר כיף לשחק בהן...

הן מתאימות ל18 שחקנים בשרת....

פורסם

^^

כמובן שהתאימו את המפות ב BO\MW2 לפי כמות השחקנים, אבל שימו לב, בבלאק אופס אין לך מפה שאתה רואה ואומר "שיט", או נכנס לדיכאון כמו שsus אומר

פורסם

יש לי אחת, CRACKED, שונא את המפה הזאת >:(

פורסם

^^

כמובן שהתאימו את המפות ב BO\MW2 לפי כמות השחקנים, אבל שימו לב, בבלאק אופס אין לך מפה שאתה רואה ואומר "שיט", או נכנס לדיכאון כמו שsus אומר

המשחק כולה בן שבוע!!! חכה, זה עוד יבוא...

פורסם

אני מקבל די הרבה פעמים את השגיאה הזו אחרי שהמשחק פשוט קופא

מישהו מכיר?

[attachment deleted by admin]

פורסם

אז אתם אומרים שמפות מותאמות ל 18 שחקנים.. אה? מה עם nuketown? מפה מזעזעת ל 18 שחקנים, יותר נחמדה עם 12-14 גג.

פורסם

בסדר מה קרה.. צחוקים

פורסם

אז אתם אומרים שמפות מותאמות ל 18 שחקנים.. אה? מה עם nuketown? מפה מזעזעת ל 18 שחקנים, יותר נחמדה עם 12-14 גג.

לכל כלל יש יוצא מן הכלל ואין החריג מעיד על הכלל.... ;D ;D :xyxthumbs:

פורסם

אני מקבל די הרבה פעמים את השגיאה הזו אחרי שהמשחק פשוט קופא

מישהו מכיר?

כן גם אצלי זה קורה לפעמים, פעם בכמה שעות בערך. אני חושב שזה התחיל לקרות לי רק ביומיים האחרונים. זה לא הופיע לי אף פעם בימים הראשונים של המשחק (לא שלא היו בעיות אחרות...).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים