פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים VERDICT:The visual dazzle and cinematic set-pieces are let down by bad scripting' date=' glitchy multiplayer and increasingly dull firefights.ציון 64!שחטו שחטו, בריבוע שחטו ובצדק! במיוחד המילה שהדגשתיכמו שכבר אמרתי למעלה, הם שחטו רק את הסינגל (וגם על זה רוב הביקורות חולקות ונותנות ציון מאוד גבוה). לגבי המולטי הם בפירוש אומרים שזה היה יכול להיות המולטי הכי מוצלח בכל הסדרה אם לא היו הבאגים.
פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים כמו שאמרתי MW2 היה הרבה יותר מלוטש וסקסי.לו היו לMW2 מפות יותר גדולות ושרתים הוא היה מגמד לגמרי את COD Blopsמקווה שהכותר הבא של IW לא יאכזב .also they should respect the master race more than the console apes
פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים לול! PCGAMER גם קוננו על העדר הספק אופז הראבקסטיות והחלפתם באיזה L4D דיאטטי.סו פר המשחק באמת קצת FAIL,אבל אם הפצ' יסדר את במולטי...אולי יש תקווה.+לי לא היו בעיות טכניות בכלל בסינגל אבל שיחקתי אותו כמעט שבוע אחרי שהמשחק יצא.אני מניח שאם היתי מנסה לשחק אותו על ההתחלה,כמו שמגיע לכל מי שקונה משחק דגל במחיר כזה היתי מצפה לחויה נקיה לכל הפחות בסינגל. קטילה במקום.
פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים כמו שאמרתי MW2 היה הרבה יותר מלוטש וסקסי.לו היו לMW2 מפות יותר גדולות ושרתים הוא היה מגמד לגמרי את COD Blopsמקווה שהכותר הבא של IW לא יאכזב .also they should respect the master race more than the console apesאני אישית יותר אוהב את המפות של בלאק אופס, כל פעם במולטי של MW2 כשהתחילו משחקים עם Derail \ Wastlande \ Estate נכנסתי לדכאון
פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים אני לא מת על כל המפות של BO אבל כמו שליאור רשם , יותר כיף לשחק בהן...הן מתאימות ל18 שחקנים בשרת....
פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים ^^כמובן שהתאימו את המפות ב BO\MW2 לפי כמות השחקנים, אבל שימו לב, בבלאק אופס אין לך מפה שאתה רואה ואומר "שיט", או נכנס לדיכאון כמו שsus אומר
פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים ^^כמובן שהתאימו את המפות ב BO\MW2 לפי כמות השחקנים, אבל שימו לב, בבלאק אופס אין לך מפה שאתה רואה ואומר "שיט", או נכנס לדיכאון כמו שsus אומרהמשחק כולה בן שבוע!!! חכה, זה עוד יבוא...
פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים עזרה קצת כאן? (כדי שאוכל לעלות לכם גייםפלייס שלי ) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=481702.0
פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים אני מקבל די הרבה פעמים את השגיאה הזו אחרי שהמשחק פשוט קופאמישהו מכיר?[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים אז אתם אומרים שמפות מותאמות ל 18 שחקנים.. אה? מה עם nuketown? מפה מזעזעת ל 18 שחקנים, יותר נחמדה עם 12-14 גג.
פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים אז אתם אומרים שמפות מותאמות ל 18 שחקנים.. אה? מה עם nuketown? מפה מזעזעת ל 18 שחקנים, יותר נחמדה עם 12-14 גג. לכל כלל יש יוצא מן הכלל ואין החריג מעיד על הכלל.... ;D ;D
פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים אני מקבל די הרבה פעמים את השגיאה הזו אחרי שהמשחק פשוט קופאמישהו מכיר?כן גם אצלי זה קורה לפעמים, פעם בכמה שעות בערך. אני חושב שזה התחיל לקרות לי רק ביומיים האחרונים. זה לא הופיע לי אף פעם בימים הראשונים של המשחק (לא שלא היו בעיות אחרות...).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.