עבור לתוכן

Call of Duty: Black Ops - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

איך שלושה ימים העלאה??

מה אתה מעלה את זה על הגב?

• תגובות 3.5k
  • צפיות 386.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אלוהים ישמור :s07:

פורסם

יש שרתים ישראליים???

למה אני לא מצליח להוסיף??? :)

תודה לכם אם תגידו לי...

פורסם

הבעיה היא שאחרי רינדור בווגאס הסרטון יוצא לי 1.7 GB, ויקח לי 3 ימים לעלות את זה ליוטיוב

דרך הWLM אני מקבץ את הסרטונים

אבל לא משנה, חבר שלי (שהוא עורך מעולה ב3D) המליץ לי על תוכנה שנועדה לשימושים שלי בסוני ווגאס, שתעשה את העבודה כראוי, עכשיו אני רק צריך להשיג אותה.

בינתיים, ההעלאה של ה3 ימים רצה ברקע, אם אני לא אמצא, שזה לפחות כבר יסיים חצי

אני מאמין שהסיבה המרכזית להעלאת הסרטונים היא להרשים אותנו מהיכולת שלך בתור שחקן ולא מהפילטרים הרזולוציה או הידע שלך בVEGAS ודומיו.

קיצר תעלה משהו באיכות סבירה ותן לנו בראש במשחק במקום לחפור פה. :bash:

פורסם

יומיים אני לא פה

8 עמודים :facepalm:

פורסם

סוף סוף פאץ' שחיסל כמעט את כל התקיעות.

עדיין FPS נמוך אבל אפשר לחיות עם זה.

פורסם

מה עשה בדיוק העדכון?

לא היו אצלי בעיות אף פעם אז אני לא יודע, הוא אמור לשפר משהו כללי אחר חוץ מביצועים?

יש חדש לגבי PARTY וכאלה?

פורסם

יומיים אני לא פה

8 עמודים :facepalm:

:xyxthumbs: סיימון יש ביננו שצריכים לעבור את זה כל מוצאי שבת ...

פורסם

שיחקתי קצת עכשיו ואני חייב להגיד שהפאצ' עזר לקריסות ,המשחק התחיל לקרוס :kopfpatsch:

פורסם

המשחק עובד :alcoholic: :jump1: :biglaugh::la:

חחחח, זה ניראה כאילו כל פעם הם הורסים לקבוצה מסויימת את המשחק ומאפשרים לקבוצה אחרת לשחק :lol:

המשחק עובד חלק ובלי SHADOWS גם ה FPS מאוד טוב (צריך כרטיס מסך חדש). גם קריסות כרגיל אין לי, מאז שקניתי את המשחק הוא אולי קרס פעם אחת אחרי שעשיתי ALT TAB.

פורסם

שיחקתי קצת עכשיו ואני חייב להגיד שהפאצ' עזר לקריסות ,המשחק התחיל לקרוס :kopfpatsch:

נכון.. >:(

הרבה connection interrupt והרבה תקיעות שחייבים לצאת דרך taskmgr.

דבר אחד שהכי אהבתי בפאטצ' זה אפשרות לשרת עם מקיסמום 12 שחקנים.

פורסם

הבעיה היא שאחרי רינדור בווגאס הסרטון יוצא לי 1.7 GB, ויקח לי 3 ימים לעלות את זה ליוטיוב

דרך הWLM אני מקבץ את הסרטונים

אבל לא משנה, חבר שלי (שהוא עורך מעולה ב3D) המליץ לי על תוכנה שנועדה לשימושים שלי בסוני ווגאס, שתעשה את העבודה כראוי, עכשיו אני רק צריך להשיג אותה.

בינתיים, ההעלאה של ה3 ימים רצה ברקע, אם אני לא אמצא, שזה לפחות כבר יסיים חצי

אתה אוהב חיים קשים אני רואה.

אני אומר לך מVEGAS עצמו,במקום להפיק את הפרוייקט כקובץ על המחשב תעלה אותו ישר מהתוכנה!

"UPLOAD TO YOUTUBE"

פורסם

המשחק עובד :alcoholic: :jump1: :biglaugh::la:

חחחח, זה ניראה כאילו כל פעם הם הורסים לקבוצה מסויימת את המשחק ומאפשרים לקבוצה אחרת לשחק :lol:

המשחק עובד חלק ובלי SHADOWS גם ה FPS מאוד טוב (צריך כרטיס מסך חדש). גם קריסות כרגיל אין לי, מאז שקניתי את המשחק הוא אולי קרס פעם אחת אחרי שעשיתי ALT TAB.

אין בעיית ביצועים ..

רק קריסות...

[attachment deleted by admin]

פורסם

בסדר, בעיות ביצועים לא היו לך גם קודם, לי המשחק בקושי עבד לפני זה :P ככה זה שחברה לא מתאימה את המשחק שלה כמו שצריך לכפולי ליבה :lol: סוף סוף סידרו את זה.

נשאר רק שיסדרו את הבעיה שיש עם הזיהוי פגיעה, ברוב המקרים הכל מצויין אבל יצא לי לירות באנשים ממרחק אפס בגוף ולא היה סימן של X על המסך... ציפיתי שיסדרו את זה, יש שיפור אבל עדין מידי פעם זה קורה.

פורסם

אתה לא מבין איזה באסה זה הקריסות האלה, המשחק קופא וחייב לצאת עם ALT CTRL DELETE..

זה ממש מתסכל :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים