פורסם 2010 בדצמבר 1414 שנים הינה רעיון: (ומה שעשיתי בV2)THE S6 TEAM (עם הלוגו בצד)PresentsA GameplaySeriously, Enjoy!וגם בV2 עשיתי שנגיד כשהטקסט מתחלף בריבוע (תראו את הV1 שנתתי) אז העליון לא סתם FADE OUTאלא כזה עולה קצת ונעלם, כמו מלאך מעופף, זה מוסיף מקצועויות ואסטטיקה לINTRO
פורסם 2010 בדצמבר 1414 שנים למה זה צריך להיות כל כך רשמי ודביק? מה הבעיה עם סתם לוגו למסך שחור (כמו מה ש SUPWERSONIC עשה) לתוך גיימפלייכשמתאמצים יותר מדיי זה פשוט נראה רע
פורסם 2010 בדצמבר 1414 שנים למה זה צריך להיות כל כך רשמי ודביק? מה הבעיה עם סתם לוגו למסך שחור (כמו מה ש SUPWERSONIC עשה) לתוך גיימפלייכשמתאמצים יותר מדיי זה פשוט נראה רעכל אחד עושה מה שנראה לו לנכון.בסוף יהיה זה הרוב שיחליט איזה INTRO יבחר להציג את הסרטנים שלנו.בנוסף לכל עם כמה פלגינים אולי כתוביות בתלת מימד בכל זאת יהיו.אז יש לה לצפות.
פורסם 2010 בדצמבר 1414 שנים קח כמה עמודים אחורה ותראה את הINTRO שאני הכנתי.לגבי הפאצ' זה חדשות טובות לפחות סוףסוף רואים אור בקצה המנהרה.ראיתי את הוידאו של JONNYBOY ויש לי כמה הצעות לשיפור וקח אותי ברצינות כי אני בעצמי מתעסק בעריכת וידאו בסוני וגאס ובAFTER EFFECTS.0:01 עד 0:02 את הלוגו הזה לדעתי יותר יפה עם התנועה שלו תיהיה הרבה יותר מהירה וחדה, לא צריך את הPRESENTS - ישר השם של הוידאו ובלי הENJOY, מיותר.משום מה הINTRO הזה הזכיר לי INTRO אחר שאני מכיר שאני יותר אוהב אולי כדאי לך לקחת רעיונות גם מהINTRO שלו:http://www.youtube.com/user/miphisto55#p/u/0/ABu0wjU4HDI
פורסם 2010 בדצמבר 1414 שנים השתמשנו באותה השיטה. והוא למד עריכה בדיוק מאותם האתרים, (כמובן, למדתי הכל מהאינטרנט) ושילב בין המידע באופן קרוב ביותר. אבל הוא הלך יותר על קטע של לוגו שזז, אני הלכתי על SPACE GATE, שיטה שונה. ולגבי ההערות, לקחתי לתשומת ליבי, אנסה את הרעיון שלך ונראה איך יצא ולעניין אחר וידעתם שהDESERT EAGLE ברובו גאווה ישראלית? (מיוצר בארץ, ותוכנן ברובו על ידי גרמני הולנדי וישראלי)
פורסם 2010 בדצמבר 1414 שנים השתמשנו באותה השיטה. והוא למד עריכה בדיוק מאותם האתרים, (כמובן, למדתי הכל מהאינטרנט) ושילב בין המידע באופן קרוב ביותר. אבל הוא הלך יותר על קטע של לוגו שזז, אני הלכתי על SPACE GATE, שיטה שונה. ולגבי ההערות, לקחתי לתשומת ליבי, אנסה את הרעיון שלך ונראה איך יצא ולעניין אחר וידעתם שהDESERT EAGLE ברובו גאווה ישראלית? (מיוצר בארץ, ותוכנן ברובו על ידי גרמני הולנדי וישראלי) בוקר טוב אליהו http://www.smcars.net/forums/attachments/work-progress-rendering-animation/27871d1141268770-desert-eagle-deserteagle50aeps2.jpg בגרסה עירומה: http://www.piersystem.com/posted/1264/97085.226729.JPG שים לב לכיתוב
פורסם 2010 בדצמבר 1414 שנים DESERT EAGLE מיוצר ומפותח על ידי IMI ו MAGNUM (בארה"ב הוא נמכר תחת המותג Magnum Research ולא IMI, גאווה המריקאית), MAGNUM נכנסה לשותפות בשלב מאוחר יחסית.Cha0s הגבתי ב YT, בקצרה, אין לזה באמת פתרון ואני לא בטוח שיסדרו את זה.
פורסם 2010 בדצמבר 1414 שנים ^בהחלט אכזרי.עניין אחר..Help Me!רשמתי לך ביוטיוב אני ארשום גם פה,לטובת אנשים שבטוח נטקלו באותה הבעיה.(אנגלית יפה יש לך)אתה צריך לרכוש ציוד אחד אחד.הכוונה לדוגמא לקנות נשק לעשות BACK לקנות עוד נשק לעשות BACK.רק ככה זה שומר,קורה לי הרבה.
פורסם 2010 בדצמבר 1414 שנים באמת אחלה אנגלית יש לך שון, סחתיין, אולי ננצל אותך לקומנטרי של גיימפלייס..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.