עבור לתוכן

Call of Duty: Black Ops - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

למה ככה?

:(

אולי כי לא שיחקת?

• תגובות 3.5k
  • צפיות 386.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מקס זה השם.

וג'וני בוא לא ניכנס לוויכוחים על ספאם בבקשה.

ודגדגן,תראה יש נובים שזה בכללי,שהם משתמשים בדברים אסורים מהsc ועד לtubs מגעילים וזה בילתי אפשרי לשחק איתם.

לאומתם יש אותך שזה בדיוק ההפך הגמור,יצא לי לשחק איתך ונגדך,ביום הכי טוב שלי במשחק הכי טוב שלי עם כל המזל שבעולם תמיד אבל תמיד שאתה בקבוצת האוייב הסקור שלך כמעט כפול משלי זה מטריף הרבה פעמים חשבתי מהשהו פה לא מסתדר לי משהו פה מסריח אולי הבדלי פינג אולי נשק פרקים לא יודע מה,הלכתי וצפיתי בtheater במשחקים מהזווית שלך והבנתי שהכל נקי וצלול כמו מים,פשוט ישבתי ונהנתי מכל רגע ובראש שלי עוברת המחשבה FUCK יש לו SKILLS,שאפו.

פורסם

מקס זה השם.

וג'וני בוא לא ניכנס לוויכוחים על ספאם בבקשה.

ודגדגן,תראה יש נובים שזה בכללי,שהם משתמשים בדברים אסורים מהsc ועד לtubs מגעילים וזה בילתי אפשרי לשחק איתם.

לאומתם יש אותך שזה בדיוק ההפך הגמור,יצא לי לשחק איתך ונגדך,ביום הכי טוב שלי במשחק הכי טוב שלי עם כל המזל שבעולם תמיד אבל תמיד שאתה בקבוצת האוייב הסקור שלך כמעט כפול משלי זה מטריף הרבה פעמים חשבתי מהשהו פה לא מסתדר לי משהו פה מסריח אולי הבדלי פינג אולי נשק פרקים לא יודע מה,הלכתי וצפיתי בtheater במשחקים מהזווית שלך והבנתי שהכל נקי וצלול כמו מים,פשוט ישבתי ונהנתי מכל רגע ובראש שלי עוברת המחשבה FUCK יש לו SKILLS,שאפו.

תודה אחי, באמת :xyxthumbs:

פורסם

אני דווקא מאוד אהבתי את הקמפיין של בלאק אופס. נכון, הוא מאוד ליניארי וסינמטי אבל זה מה שאני אוהב בסינגל, אקשן ומפה פתוחה יש לי במולטי (כשהוא עובד לפחות).

אבל אם כבר מדברים על ההבדל בין עיצוב השלבים במשחקי יריות של פעם ושל היום:

fps-map-design.png

פורסם

תודה אחי, באמת :xyxthumbs:

ותעשה כבר פרסטיז',אני מבין שלא זה מה שמעניין אותך אלה הכיף שבמשחק עצמו,אבל בכל זאת.

פורסם

היום אעשה..

יש לי המון כסף, אני חייב לעשות קניות היום :P

פורסם

שוכב לי פה לידי Q6600 שהבאתי היום... ;D

תכף נתקין ונצטרף אלייך בתקווה למשחק שחיק ב100%.

פורסם

שוכב לי פה לידי Q6600 שהבאתי היום... ;D

תכף נתקין ונצטרף אלייך בתקווה למשחק שחיק ב100%.

בהצלחה, אבל אל תבנה על זה יותר מדי. לי המשחק עושה בעיות עם AMD Athlon II X4.

כמו שכבר אמרו פה כמה וכמה פעמים, הבעיות במשחק בכלל לא קשורות לחומרה שלך.

פורסם

בהצלחה, אבל אל תבנה על זה יותר מדי. לי המשחק עושה בעיות עם AMD Athlon II X4.

כמו שכבר אמרו פה כמה וכמה פעמים, הבעיות במשחק בכלל לא קשורות לחומרה שלך.

המשחק עובד אצלי בצורה כמעט תקינה, הדבר היחיד שעוצר אותי זה באג ניצול המעבד, ובגלל שהמעבד שלי תקוע על 100% כל הזמן אני לא יכול לשחק בצורה נורמאלית.

את הQ6600 הוא לא יחזיק על 100% למרות הבאגים, במיוחד אחרי הOC שאני אעשה לו. ;D

פורסם

דן.. ציפיות זה לכריות, ראינו כבר מה קרה עם המשחק הזה, אי אפשר להבטיח שיעבוד חלק

פורסם

תתחדש אחינו.

סמוך עלי אתה לא תתאכזב ממנו :xyxthumbs:

פורסם

אני לא אומר שMW2 היה יותר טוב...

פעם הרמת טיוב? בשביל לראות איך הוא, בשביל לראות את עוצמת הפיצוץ? אני כן, פעם אחת, הרמתי AK\47 GRENADE LAUNCHER, והפיצוץ היה יותר חזק מבMW2 בלי DANGER CLOSE, אבל קצת יותר חלש מבMW2 עם DANGER CLOSE.

הRPG, אווווי... הRPG המסריח הזה, עושה פיצוץ כפול 1.5 מהפיצוץ בMW2 עם DC.

הHEALTH REGENERATION, הרבה יותר מדי מהיר, אני פוגע לבן אדם בראש ובגוף פעמיים, הוא רץ למחסה, אחרי פחות מ2 שניות הוא כמו חדש. והפגיעות הקודמות לא נחשבו. בMW2 הHEALTH REGENERATION והקליימורים היו בדיוק במידה הנכונה.. מה גם, שהקליימורים כאן הרבה יותר חזקים. פעם אחת בדקתי בTHEATER MODE, כשהיה איזה קילקם שהייתי ממש רחוק מהקליימור, והוא הרג אותי. הייתי משהו כמו 2 מטר מהקליימור והפיצוץ הרג אותי. וזה הכי מעצבן במודים שצריך לשים פרקים ירוקים שונים, כמו SND-NINJA או CTF-MARATHON. מילא, בTDM, בDOM.

כן הרמתי נשק עם מטול כמה פעמים וגם הרגתי עם מטול (וגם חטפתי ממטול). לא הרגשתי שזה חזק יותר מ-MW2 בלי DC. חפש בנתונים של קירסון את עוצמת הנזק של מטול (אולי יש) וספר לנו אם זה באמת חזק יותר. בהתחשב בזה שאין חידוש מלאי למטול והעוצמה שלו לא חזקה לא מבין בכלל למה אתם מתעקשים להגביל אותו בשרת. סתם דעות קדומות. מי שרוצה לבזבז תוסף לנשק ע"י שימוש במטול.....שיבושם לו. אני מעדיף משתיק, כוונות, מחסנית מוגדלת או החלפת מחסניות מהירה.

RPG לא השתשמתי אף פעם, וכמעט שלא גם ב -MW2. לא יודע מה איתו.

לגבי קליימור, ניראה שבאמת יש לו טווח גדול יותר (לא שיש לי הוכחה לזה) אבל לא נורא, יש hacker אז מסתדרים. אפשר לשחק CTF גם בלי מרתון ואת SND בלי נינג'ה.

פורסם

היום אני מקווה שאקבל את המסך החדש 24"

אולי יחזיר קצת חשק :)

פורסם

^4Xx^7Revolution^4xX Hey! STEAM Gives 3 Online Games for FREE!

לא להכנס לשום לינקים!

פורסם

כן הרמתי נשק עם מטול כמה פעמים וגם הרגתי עם מטול (וגם חטפתי ממטול). לא הרגשתי שזה חזק יותר מ-MW2 בלי DC. חפש בנתונים של קירסון את עוצמת הנזק של מטול (אולי יש) וספר לנו אם זה באמת חזק יותר. בהתחשב בזה שאין חידוש מלאי למטול והעוצמה שלו לא חזקה לא מבין בכלל למה אתם מתעקשים להגביל אותו בשרת. סתם דעות קדומות. מי שרוצה לבזבז תוסף לנשק ע"י שימוש במטול.....שיבושם לו. אני מעדיף משתיק, כוונות, מחסנית מוגדלת או החלפת מחסניות מהירה.

RPG לא השתשמתי אף פעם, וכמעט שלא גם ב -MW2. לא יודע מה איתו.

לגבי קליימור, ניראה שבאמת יש לו טווח גדול יותר (לא שיש לי הוכחה לזה) אבל לא נורא, יש hacker אז מסתדרים. אפשר לשחק CTF גם בלי מרתון ואת SND בלי נינג'ה.

אפשר גם לשחק בלי פרקים בכלל ומה זה נותן חוץ מקושי?

מה שכן אפשר בCTF זה לשחק בלי נשק בכלל,אני אישית תמיד רץ ומהר,לייטויאט ומרטון פרו,גם מהר גם בלי נזק מקפיצות מגבהים מרהיבים וגם בלי סוף ממש כמו סופרסוניק.וסומך על חברי הקבוצה שיחפו עלי,לרוב אני עם 2-3 קאפס.אני כמעט לא יורה בCTF

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים