עבור לתוכן

Call of Duty: Black Ops - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם
:xyxthumbs: חחח "משחק יריות מסילה" לול! תכלס...מצד שני לפחות ביריות מסילה אתה צריך לכוון ולירות על אנשים. לא להקיש מדי פעם על העכבר מתוך הנחה שזה יפוצץ משהו..
  • תגובות 3.5k
  • צפיות 386.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

"ITS OVER JHONNY"

אפשר להתחמק מקליימור זה קשה אבל אפשרי.

אני כן הייתי בודק קליימורים ליפני ריצה לדגל,או לחליפון זרוק רימון זה יפוצץ אותם.

פורסם

הממממ היה שחיק יחסית היום...אבל שוב פעם המשחק קרס לי באמצע...בכל מקרה היה כיף יחסית כמה מהותיקים..+סופרסוניק שמפגיז למדי...

נ.ב. ניוקטאוון זאת זבל של מפה.

פורסם

:xyxthumbs: חחח "משחק יריות מסילה" לול! תכלס...מצד שני לפחות ביריות מסילה אתה צריך לכוון ולירות על אנשים. לא להקיש מדי פעם על העכבר מתוך הנחה שזה יפוצץ משהו..

חכה חכה עוד יעשו איזה DLC כזה באיזה גיזיליון דולר

שיעשה את המשחק ליריות מסילה לגמרי ...

פורסם

איך משחק עם 3 INTEL בכל משימה יכול להיות משחק מסילה?

למרות שכמעט לא משנה מה אני עושה, בניגוד למה שאומרים לי לעשות, אני או מת, או החברה שלי מתים. או שיש כזה קיר בלתי נראה שחוסם אותי.

פורסם

מה זה משחק מסילה?

פורסם

אני מניח שזה משחק שמכריח אותך להתקדם בכיוון ספציפי אחד (אם אתה רוצה אתה לא יכול להתחיל לרוץ ברחובות סתם)? :nixweiss:

זאת בניגוד ל RPG, ששם אין לך מושג איפה אתה בכלל.

פורסם

הנחתי לתומי שהכוונה לSHOOTERS של פעם,אלה שהדמות כבר זזה בשבילך והכל מתרחש מאליו ולך רק נותר לכוון ולירות, כמו VIRTUA COP 2 ודומיו..

פורסם

אם אין לך מה לומר, פשוט אל תגיב :bash:

כמה אירוני..... ::)

הטיובים ממש לא חזקים.

תחזור ל -MW2 ותמצא שם את החבר'ה עם טיוב ו -OMA שיכניסו לך טיוב לתוך הראש בערך כל שניה ואז תחזור לפה עם ההבנה עד כמה BO יותר מוצלח בתחום הזה.

הסכין הבליסטית אכן מעצבנת אבל הרבה פחות מהשילוב הפסיכי של קומנדו, סכין טקטית, מרטון, lightweight. רגע אחד הייתי רואה שחקן בקצה השני של המפהSCRAP YARD ושניה אחרי זה הוא כבר דקר אותי :facepalm:

WTF!!

פורסם

זה כנראה היתי אני..הסכין הבליסטית האנושית! ;D

פורסם

זה כנראה היתי אני..הסכין הבליסטית האנושית! ;D

טווווווווווב! :lol:

דרך אגב, ראיתי אותך בשרת בחמישי או שהיה נידמה לי?

פורסם

הטיובים ממש לא חזקים.

תחזור ל -MW2 ותמצא שם את החבר'ה עם טיוב ו -OMA שיכניסו לך טיוב לתוך הראש בערך כל שניה ואז תחזור לפה עם ההבנה עד כמה BO יותר מוצלח בתחום הזה.

הסכין הבליסטית אכן מעצבנת אבל הרבה פחות מהשילוב הפסיכי של קומנדו, סכין טקטית, מרטון, lightweight. רגע אחד הייתי רואה שחקן בקצה השני של המפהSCRAP YARD ושניה אחרי זה הוא כבר דקר אותי :facepalm:

WTF!!

אני לא אומר שMW2 היה יותר טוב...

פעם הרמת טיוב? בשביל לראות איך הוא, בשביל לראות את עוצמת הפיצוץ? אני כן, פעם אחת, הרמתי AK\47 GRENADE LAUNCHER, והפיצוץ היה יותר חזק מבMW2 בלי DANGER CLOSE, אבל קצת יותר חלש מבMW2 עם DANGER CLOSE.

הRPG, אווווי... הRPG המסריח הזה, עושה פיצוץ כפול 1.5 מהפיצוץ בMW2 עם DC.

הHEALTH REGENERATION, הרבה יותר מדי מהיר, אני פוגע לבן אדם בראש ובגוף פעמיים, הוא רץ למחסה, אחרי פחות מ2 שניות הוא כמו חדש. והפגיעות הקודמות לא נחשבו. בMW2 הHEALTH REGENERATION והקליימורים היו בדיוק במידה הנכונה.. מה גם, שהקליימורים כאן הרבה יותר חזקים. פעם אחת בדקתי בTHEATER MODE, כשהיה איזה קילקם שהייתי ממש רחוק מהקליימור, והוא הרג אותי. הייתי משהו כמו 2 מטר מהקליימור והפיצוץ הרג אותי. וזה הכי מעצבן במודים שצריך לשים פרקים ירוקים שונים, כמו SND-NINJA או CTF-MARATHON. מילא, בTDM, בDOM.

פורסם

לא זוכר בחמישי אבל בשבת היינו מלא בשרת אני זוכר אולי 12 שחקנים שונים היה מדהים נהנתי מכל רגע,בשלב כלשהו סיימון החליט להפוך את dom weekend לHQ לא הרבה אנשים אוהבים או מבינים את היופי הטקטי מאחורי HQ ובנוסף לכך זה מביא ים נקודות עליתי מ42ל 47 וחצי בפחות משעתיים,שלא נדבר על אנשים שהגיעו ל50 יצאו עשו פרסטיז' חזרו והגיעו לרמה 15בערך.

בקיצור כל הכבוד לסיימון על ההחלטה הנבונה.

ובנוסף אני רוצה להודות לכל מי ששיחק(חוץ מדגדגן) היה תענוג מקווה שימים כאלו ירבו.

פורסם

יאללה מי רוצה למלא איתי את השרת?

אוופס, דיון לא נכון,

וSUPER SONIC (נו באמת, איך קוראים לך? אי אפשר לכתוב כל פעם SUPER SONIC!)

גם התגובה שלך אמורה להיות בדיון של השרת

פורסם

לא זוכר בחמישי אבל בשבת היינו מלא בשרת אני זוכר אולי 12 שחקנים שונים היה מדהים נהנתי מכל רגע,בשלב כלשהו סיימון החליט להפוך את dom weekend לHQ לא הרבה אנשים אוהבים או מבינים את היופי הטקטי מאחורי HQ ובנוסף לכך זה מביא ים נקודות עליתי מ42ל 47 וחצי בפחות משעתיים,שלא נדבר על אנשים שהגיעו ל50 יצאו עשו פרסטיז' חזרו והגיעו לרמה 15בערך.

בקיצור כל הכבוד לסיימון על ההחלטה הנבונה.

ובנוסף אני רוצה להודות לכל מי ששיחק(חוץ מדגדגן) היה תענוג מקווה שימים כאלו ירבו.

למה ככה?

:(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים