פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים קשה להגיד שהמכשיר לא מתחמם- אבל לא הייתי מצפה ממנו להשאר קריר לאחר שימוש.אצלי ה3G דולק רוב הזמן. בעת שיחה לא מצאתי את עצמי מחליף אוזניים - אבל כן אני אומר שוב המכשיר מתחמם (כמצופה ממכשיר עם חומרה שכזו).האם זה מצריך החלפת אוזניים? לא יודע- תמיד יהיו את אלה שיחפשו כל תופעה לעשות ממנה פיל ולהגזים.*בעל מיילסטון*
פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים לך על זה כבר אחלה פלאפון, כבעל N97 הייתי מת להחליף... (חדש, לא משומש) אם אתה רוצה נוחות בדיבור אז תקנה דיבורית בלוטוס: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280556322674
פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים מחבר כן, אני השבוע אלך על זה בתקווה שלא יהיו בעיות. אולי היום אלך כדי לשחק איתו קצת יותר ואפילו לעשות שיחה קצרה כדי לראות אם אין לי בעיות עם המיקרופון או עם ההתחממות. האמינו לי שאני לא מצפה שהמכשיר ישאר קר כקרח אבל מצד שני אם אכן אחרי דקות ספורות הוא מתחמם מאוד - זו בעיה. אני לא מדבר בכמויות כאלו שכדאי לי להשקיע באוזנית BT בכלל ובאוזניה היקרה (יחסית) שהצעת בפרט - מדובר בכ-10 דק' שיחה ביום ולא הרבה יותר.
פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים מחבר לדעתכם דיזייר תהיה קניה טובה כחדש? 2750~ קונים לי אחד חדש כזה. הבנתי שהוא לא במקום ראשון מבחינת עדכונים אבל האם אפשר להגיד שהוא במקומות הראשונים ועדיף משמעותית בקטע הזה מאשר המיילסטון או שגם איתו אני עלול להתקע?
פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים מחבר לחלוטין לא!היתי עכשיו בחנות, שיחקתי כמה דקות עם המיילסטון ולא הכי התלהבתי, כמובן שזה לא משחק רציני ולא נכנסתי לאפליקציות וכו' אבל מהתרשמות ראשונית אני מתכוון
פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים מחבר ואתה כנראה צודק. בכל מקרה איך היית משווה דיזייר VS נקסוס? למרות שהם "אחים תאומים" או משהו כזה היתי שמח לשמוע לדעתכם. אולי אני בסוף אקנה דיזייר חדש בכ-2750, נשמע לכם שווה?
פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=473063.0בוא נגיד שאם הדיזייר היה פחות כבד וקצת יותר דק, כנראה שכבר הייתי מזמין אותו (בגלל חוסר סבלנות לחכות למכשיר מתאים יותר).
פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים מחבר זהו שלי זה לא מפריע - ודאי תוכלו לנחש בהנחה ורציתי לקנות מיילסטון שהוא הרבה יותר גדול וכבד מכל בחינה
פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים הנקסוס יותר "פתוח" (למעשה הוא המכשיר הפתוח היחידי)אז חוץ מזה שהוא מקבל עדכונים ראשון, יש לו גם הכי הרבה רומיםלדזייר יש ממשק טוב יותר (שאפשר להלביש בצורה טובה על הנקסוס) וקצת יותר זכרוןבכל מקרה זה מחיר טוב לדזייר (למרות שעד לא מזמן הוא עלה פחות)בקיצור, תתחדש
פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים מחבר איזה תתחדש איזה, אני מת פה כבר, הראש שלי מתפוץ בין ההשוואה בין מכשיר חדש עם אחריות לבין מכשיר יד2 ללא אחריות, בין היקר לבין הזול
פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים לא מבין מה ההתלבטות. אם יש לך את התקציב, ואתה רוצה אחריות - ברור שעדיף חדש עם אחריות ופריסה נוחה לתשלומים.אם אין לך את התקציב ו/או אתה לא רוצה אחריות ומעדיף לחסוך עכשיו ולסמוך על המזל - אפשרי גם לקנות יד-2 ולקוות לטוב.
פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים מחבר לא מבין מה ההתלבטות. אם יש לך את התקציב, ברור שעדיף חדש עם אחריות ופריסה נוחה לתשלומים.החדש כרגע זה המיילסטון, ואין שום פריסה נוחה לתשלומים בחנויות פרטיות, גג 3 ללא ריבית. עם ריבית ל-36 ת' בא למות מהמחיר שיוצא בסוף.ניסיתי עכשיו במכירה הפומבית של וואלה לשים 2950 ש"ח ב-28 תשלומים וגם לא מספיק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.