פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים למה לא? אם אזכה אשלח לך במתנה (לא מת על רייזר) , נרגעת? לרגע לא הייתי לא רגוע אבל אני אתפוס אותך במילה אם אתה זוכה... ;D ;D
פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים למה לא? אם אזכה אשלח לך במתנה (לא מת על רייזר) , נרגעת? עזוב, שלח לי, אם היית רואה את הציוד שאני משתמש בו היית מקבל שבץ. :'(
פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים תקשיבו, כולכם יכולים לזכות.רק תעבירו את הלינק שאתם מקבלים במייל לחברים שלכם וזהו.צריך 10 שירשמו ואתם בפנים.
פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים עזוב, שלח לי, אם היית רואה את הציוד שאני משתמש בו היית מקבל שבץ. :'( הלו , יש פה תור , הוא הציע לי קודם....
פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים תקשיבו, כולכם יכולים לזכות. רק תעבירו את הלינק שאתם מקבלים במייל לחברים שלכם וזהו. צריך 10 שירשמו ואתם בפנים. למען האמת לא, אין לי חברים שמשחקים ואני לא מפיץ מיילים. הלו , יש פה תור , הוא הציע לי קודם.... אדם מת לא יכול לעמוד בתור....
פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים מי אמר שצריך חברים שמשחקים? אחותי אבי וחבר שלו לא יודעים מה זה משחקי מחשב אבל הם נרשמו
פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים אתה מוזמן.מייק סומך עליי שאני אנקום בשמו. אבל אם "נסטה מהנושא" לרגע נוגע לBO הוא יוצא כבר בחודש הקרוב?
פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים אדם מת לא יכול לעמוד בתור.... כנראה שאתה בגילך הצעיר חושב שקל להרוג אותי , אני מציע לך לא לבדוק את זה - אני חמוש ומסוכן , יש לי אקימבו גלוק בבית...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.