עבור לתוכן

9800SE, דרייברי אומגה וכל מה שבינהם - דיון מרוכז

Featured Replies

פורסם

ממתי לעזזאל ה 9700P שווה במחיר ל 9800SE ?

לא יודע חדש לי, אכן dark mind צודק, המחשב הוא כן טוב ויש לי ביצועים נהדרים,בזמנו שקניתי את המחשב חשבתי קצת קדימה לכן קניתי מעבד זוגי, northwood ולא 1900, הבעיה העקרית היא זכרון והכרטיס מסך, בכל מקרה אני מתחיל קצת להתחרפן, הרי זיגזג מציינים בכח ! שהכרטיס אצלם עובדים עם דריבר אומגה וכן שהם בדקו 6 כרטסים והם מציינים אפילו בכמה זמן, אפשר להגיד את זה כמעיין התחייבות, מישהו זכה לצלצל אליהם בזמן האחרון ? כי כבר ביום ראשון אני חושב לבצע את הקניה.

בכל מקרה את ה 9700 NP

אפשר להפוך למשהו עם הדריבר של אומגה ? אני יודע שאת ה 9500NP עם ה 256 BIT אפשר להפוך ל 9700 NP

...אפשרי להפוך את ה 9700NP ? ???

• תגובות 478
  • צפיות 51.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

תתקשר ושאל אותם, זאת הדרך הכי טובה ולגלות.

איזה עוד עושים סופטמוד? http://www.ocfaq.com/softmod/faq.php

פורסם

זהו היום שבת ככה שבכל מקרה אי אפשר לצלצל היום, אז אם במקרה מישהו כבר צלצל אליהם והוא יודע אם אפשר לבדוק את הכרטיס לפני הקניה שיגיד בבקשה ;), אגב במידה וקניתי "ונדפקתי" אי אפשר לעשות את הסופט מוד של אומגה, הכרטיס עצמו כבר יותר טוב בביצועים מה 9600 PRO

right ? :-\

פורסם

טוב תסתכלו על המפרט שלי, בערך כמו אצל איש הזבוב והכרטיס מסך לא מנצל את כל יכולתו.

לא יודע אם זה בגלל הלוח המסכן הוא ה256- זיכרון או המעבד כנראה בגלל כל השילוש הקדוש. לא יודע לפי דעתי המפרטים שלנו די דומים.

בכל מקרה לא אמרתי שזיגזג מחוייבים להביא לו כרטיס שיעבור סופטמוד אלא "מחוייבים" מכיוון שהם מציינים זאת באתר שלהם ובנאדם שקונה ולא מבין מצפה לקבל כרטיס מסך שיכול להשתדרג ללא כל בעיות.

בכל מקרה אני ממליץ לך להתקשר אליהם כמו שמישהו אמר אני בטוח שהם יעזרו לך ;)

פורסם

טוב אני ראיתי, המפרטים ממש לא דומים, הלוח שלך הוא לוח של אינטל מהסגה הקודמת של RDRAM, שהם ממש לא הלהיט הנחשק, באותו מידה המעבד שלך גם מהסגה הישנה 1.7, יש לי 1.8 northwood 0.13 מיקרון, בנוגע לזיכרון, המהירות קצת פחות חשובה אלא הכמות, במידה ויהיה לי 512 אמור לרוץ שיפור רציני. טוב אני אצלצל לזיגזיג אני יעדכן אותכם, אגב עם אני הולך אליהם ואיש המכירות אמר לי "כן כן אפשר לבדוק לך אותו" איך אני יכול לדעת שהוא באמת עובד עם הדריבר והוא לא סתם עושה לי ספקולציית מכירה ? ???

פורסם

מה?

על מה אתה מדבר?

תתקשר אל זיגזג ותשאל אותם אם יש להם כרטיסים שהם בדקו עם האומגה עדיין. אם נשארו להם אז תבקש מהם את אחד מהכרטיסים שהם בדקו ואז לא יהיו לך שום בעיות.

פורסם

על מה אני מדבר ? כבר דיברתי איתם, כרגע אין להם את הכרטיס במלאי, והם יבדקו את הכרטיסים שהם יקבלו והם מוכרים רק את אלו שעובדים על הדרייבר, אחרת אפאחד לא יקנה וזה לא משתלם

פורסם

הלוואי שגם פנדאס יעשו ככה... :-\

פורסם

סלח לי על זה, אבל המוכרים בפנדה הם עצלים , בלי יחס ללקוחות שירות מגעיל, פשוט זוועה איך שהם תופסים מתנהגים בגלל שהם מביאים דברים מיוחדים, פשוט אל תקנה מהם ;) קנה מזיגזג בלי שום סיכון ;D

אבל אם החנות קרובה אליך זה כבר משהו אחר :D

פורסם

על מה אני מדבר ? כבר דיברתי איתם, כרגע אין להם את הכרטיס במלאי, והם יבדקו את הכרטיסים שהם יקבלו והם מוכרים רק את אלו שעובדים על הדרייבר, אחרת אפאחד לא יקנה וזה לא משתלם

בקשר למשפט המודגש...אתה אומר את זה מתוך השערה או מתוך עובדה שהם אמרו לך ? ? ?

פורסם

אני לא מבין איזה אינטרס יש לחנות לבדוק אם הם פועלים טוב עם האומגה, זה יגרום ללקוחות לקנות רק את ה se ולא את הפרו והאז הם יפסידו כסף..

דרך אגב, רק רציתי להגיד שיש שיפור עצום עם ה9200 שלי אחרי התקנת הדרייברים

משחקים שהיו לי בהם נפילות fps לא מובנות מדי פעם רצים לי עכשיו בצורה סבירה גם עם פילטרים

8)

פורסם

"זה יגרום ללקוחות לקנות רק את ה se ולא את הפרו והאז הם יפסידו כסף.."

פה אתה טועה SPLASH. אין הרבה אנשים שקונים כרטיסי HIGH END אבל אם אנשים רואים הזדמנות לקנות רדאון 9800 "פרו" (ומובטח שיש לו 8 צינורות תקינים) ב1450- ש"ח הרבה מאוד לקוחות יקפצו על ההזדמנות ויקנו את הכרטיס הזה מאשר לקוחות שיקנו 9800 פרו -> החנות תרוויח

פורסם

באשר לכרטיסי Radeon9800 SE של Powercolor ..

הבנתי שהיבואן הרשמי של החברה בארץ הם אזטק.

כשהתקשרתי לשאול לגבי מחיר הכרטיס לדילרים, נמסר לי שהם רק מוכרים את גרסת ה"פרו".

מישהו יודע אולי מי כן מייבא את הכרטיס המדובר של החברה , בארץ ?

תודה.

פורסם

לגי הנאמר מקודם, אכן יש בסיס לעבודות, אין להם שום טעם למכור משהו שהוא לא בטוח ב -100 אחוז, אנשיפ לא יקנו וזה סתם יצור להם בעיות, ברגע שהם מביאים משהו מובטח רכז הקניות יהיה גובה בהרבה.

בכל מקרה כבר ביצעתי הזמנה, עכשיו דבר נורא חשוב, מישהו שכבר קנה את הכרטיס הנ"ל יכול לבדוק לי עם הדרייבר עובד טוב עם המשחק americas army ?אפשר להגיד בהחלט שהמשחק הזה הוא הסיבה העיקרית להחלפת הכרטיס מסך.. :D

חבר שלי אמר שהוא התקין אומגה עם ה9700 פרו שלו והמשחק עבד כמו פליקר.. יכול להיות שהוא שיקר אין לי מושג או שזה פשוט תוצר לוואי בהקנה על הפרו שום דבר לא קונה, בכל מקרה עשו חסד ובדקו בבקשה למי שיש את הכרטיס עם הדריבר של אומגה עם הוא עובד פרפקט עם AA

אגב לפי מה שהבנתי הוא עושה בעיה קלה עם IGI2, אני מקווה שזה לא עושה משהו קריטי. :o

טוב תחזירו לי תשובה אני אבדוק בקרוב, שוב תודה לאלו שעוזרים ! :D

פורסם

מישהו יכול להסביר קצת על הדרייברים של אומגה החדשים כתוב שהם BETA או משהו ושהם *LEAKED* ואני לא יודע עליהים כלום אם זה יעזור שאני יוריד אותם או שזה יתרום למעכת שלי באיזה שהוא אופן!!

מידעעעע בבקשהה ??? ??? ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים