פורסם 2010 באפריל 1615 שנים מחבר הייתי עושה את זה אבל יש אנשים שחשובים לי שאמרו לי "אל תוותר, תעשה ידני זה תמיד טוב"וחוץ מזה אני מכיר בחורות שעשו על ידני אז שאני אעשה על אוטומט?? האומנם יש לי בעיית קורדינציה מטורפת אבל אני אתגבר על זה
פורסם 2010 באפריל 1615 שנים אני לא אומר שאתה לא יכול לעשות על ידני -כל אחד יכול אני רק אומר שהיום זה מיותר אלה אם יש לך תוכניות ספציפיות שמצריכות אחרי הטסט לנהוג בידני
פורסם 2010 באפריל 1615 שנים תמיד כשרגל ימין על הברקס, שמאל על הקלאצ'. לפחות בנסיעה עירונית. אם אתה עוצר לאט, אתה יכול גם לבלום עוד קצת בעזרת הורדת הילוך ושיחרור מבוקר של הקלאצ'. לא צריך "לפמפם" על דוושת הבלם. אני מעדיף לחיצה רכה שמתגברת לקראת העצירה. ובבלימת חירום פשוט לוחצים עד הסוף. היום לא מפמפמים, יש ABS. מומלץ מאד ללמוד על ידני. כמו שכבר הזכירו פה, השכרות רכב מספקות רכב ידני בהרבה מקרים. רכב ידני בדרך כלל יהיה יותר חסכוני, כי מערכות החלפת ההילוכים האוטומטיות "מבזבזות" חלק מהכח של המנוע. אני מעדיף לנסוע בגיר ידני. (אלא אם אני בפקק...) לא מבין איך אפשר לחנות בביטחון עם רכב אוטומטי.
פורסם 2010 באפריל 1615 שנים מחבר תודה GIMEL, אהבתי את התשובה המפורטתדרך אגב, אני עושה את השיעורים היישר מהבסיס אל הבית ובגלל זה אני כבר על מדים, המורה מתכווח איתי שאני אביא נעלי ספורט בגלל שיש יותר רגש איתן אבל לא מתאים לי לשים נעלי ספורט על מדים בגלל הקטע הזהמה דעתכם?
פורסם 2010 באפריל 1615 שנים מי רואה את הנעליים שלך באוטו?המורה שלך צודק. יותר קל להרגיש את הדוושות עם נעליים גמישות.ויותר קל לשלוט בהן עם נעל לא גבוהה, שמאפשרת שימוש במפרק הקרסול.
פורסם 2010 באפריל 1615 שנים מחבר אבל מה הקטע, כל החיילים והקבע נוסעים ככה, ואם אני ארצה לנסוע באוטו איך אני אהיה רגיל?
פורסם 2010 באפריל 1615 שנים רק בשביל ללמוד, שיהיה לך יותר נוח בהתחלה.זה כמו ללמוד להשתמש בחרב קודם בלי שריון. ואחר כך, כשאתה כבר יודע מה לעשות, אתה יכול לעשות את זה גם עם השריון.(אנלוגיה קצת תלושה אבל זה מה שיצא בשעה הזו...)
פורסם 2010 באפריל 1615 שנים יש לי שאלה, אתה יודע בכלל איך הקלץ עובד איך הוא בנוי ומה קורה בפועל שאתה לוחץ עליו?אם אתה תדע קצת רקע תיאורתי לדעתי יהיה לך יותר קל להבין מה זה עושה בפועל ולמה אתה צריך ללחוץ ולשחרר אותו במצבים מוסימים
פורסם 2010 באפריל 1615 שנים מחבר כשאתה לוחץ על דוושת הקלאץ' זה מפריד את הגלגלי שיניים שמחברים את הקטע של המנוע והגלגלים, וככל שאתה מעלה את ההילוכים אז הגלגלי שיניים מתקרבים יותר?
פורסם 2010 באפריל 1615 שנים מחבר תודהדרך אגב, לא יודע איך לא חשבתי על משהו כזה פשוטאבל אני יכול פשוט לקרוא דיונים בפורומים של נהיגהסוף סוף מצאתי משהו עם ערך בFXPhttp://www.fxp.co.il/forumdisplay.php?f=181וכרגע אני קורא את הדיון המעניין הזהhttp://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?s=b5b22d3a2211c3d1cdd937b80dc06150&t=181551&page=1
פורסם 2010 באפריל 1715 שנים כשאני רוצה להאט אני פשוט עוזב את הגז ונותן לאוטו להאט לבד ואז מוריד הילוך ומשחרר את הקלאץ שוב ואם זה לא מספיק נעזר בדוושת הבלם ועכשיו למישהו יש כמה טיפים איך להיות פחות לחוץ לפני טסט ?
פורסם 2010 באפריל 1715 שנים fighter אני ממליץ לך לעבור לאוטומט תיראה ידני זה זן נכחד העולם עובר לאוטומטיות ורובוטיות עד שיום אחד הוא ירצה לטוס לחו"ל ולשכור שם רכב, ויגלה שלשכור רכב אוטומטי עולה פי 2 מרכב ידני.ועכשיו למישהו יש כמה טיפים איך להיות פחות לחוץ לפני טסט ? אלכוהול. שמעתי שזה מרגיע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.