פורסם 2010 במאי 1715 שנים יש להם חבילת גיימר, מעבר לזה תצטרך להתקשר.במה זה ישפר לי את הגלישה במשחק?וכמה זה עולה?
פורסם 2010 במאי 1715 שנים לכל אלה שלא מבינים רוסית ורוצים לשנות את השפה מרוסית לאנגלית כשאתם משחקים בצד הרוסי , אפשר לעשות לעשות זאת (יש אופציה לשנות את השפה במשחק אבל משום מה היא לא עובדת) לכו ל My Documents\BFBC2\GameSettings.iniחפשו את הערך =OriginalVOForEnemyTeamושנו אותה ל : OriginalVOForEnemyTeam=0 לאחר מכן חפשו את הערך =VOLanguageושנו אותה ל VOLanguage=0 זהו עכשיו אתם תבינו מה הקבוצה רוצה ממכם כשאתם משחקים בצד הרוסי (-:
פורסם 2010 במאי 1715 שנים וחשוב לציין שחייבים להפעיל את המשחק כאדמין על מנת שהוא ישמור את הערכים האלה - כבר בדקתי את הנושא עם מישהו פה ובגלל שהוא לא הפעיל את המשחק כאדמין הוא עדיין שמע את הסאונד ברוסית...
פורסם 2010 במאי 1715 שנים חחח... "ג'ונסון" , זה כל פעם מצחיק אותי מחדש...אולי גם כאן המקום להזכיר לכולם שיש לנו שרת במשחק ושתבואו לשחק בו, הוא מאוד בודד... ;Dלמי שלא יודע , מספיק לחפש Server Browser את המילה Israel (הקפדה על אותיות גדולות וקטנות) ושמו של השרת הוא מן הסתם HWzone.co.ilאז יאללה , להוסיף למועדפים ולהתחיל לחרוש עליו... ;D
פורסם 2010 במאי 1715 שנים חחח... "ג'ונסון" , זה כל פעם מצחיק אותי מחדש...אולי גם כאן המקום להזכיר לכולם שיש לנו שרת במשחק ושתבואו לשחק בו, הוא מאוד בודד... ;Dלמי שלא יודע , מספיק לחפש Server Browser את המילה Israel (הקפדה על אותיות גדולות וקטנות) ושמו של השרת הוא מן הסתם HWzone.co.ilאז יאללה , להוסיף למועדפים ולהתחיל לחרוש עליו... ;Dיאללה אני יכנס עכשיו!תוסיפו אותי לחברים שלכם GreenApesאחי אני לא מוצא כתובות בשם HWzone.co.ilאני מוצא שם Vgames/Gamer אבל לא HWzone.co.il...
פורסם 2010 במאי 1715 שנים רשמת בServer Browser את המילה Israel (כמו שרשמתי I גדולה והשאר אותיות קטנות) ?
פורסם 2010 במאי 1715 שנים ולגבי השרת עצמו , בניגוד לפעמים אחרות שבו לא ראו אותו כי היה Ghosting , הוא פעיל לגמרי עכשיו (וריק... :'( )
פורסם 2010 במאי 1715 שנים שמעו אני משחק משחק משחק.. ופתאום יוצא לי לדף הראשי של המשחק ומראה לי כל פעם אותה בעיה ולמה אחרי שזה יוצא לי מהמשחק וכותב שזה אוסף סטטיסטיקה לוקח לזה שעות וזה לא מתחבר בכלל ושאני יוצא מהמשחק ונכנס מחדש תוך שנייה זה מתחבר? נ.ב אני ב012 לא בבזק! המהירות אינטרנט היא 2.62..(בדקתי באתר כלשהוא) משהו פה אומר לי שזה בעיה אצלך, כי לכל משתמשי 012 פה אין בעיות כלשהם במשחק, תבדוק את ההגדרות הבייתיות שלך. פורטים, ראוטר תבדוק אפילו את השירות של punkbuster וכד'.. לכל אלה שלא מבינים רוסית ורוצים לשנות את השפה מרוסית לאנגלית כשאתם משחקים בצד הרוסי , אפשר לעשות לעשות זאת (יש אופציה לשנות את השפה במשחק אבל משום מה היא לא עובדת) לכו ל My Documents\BFBC2\GameSettings.ini חפשו את הערך =OriginalVOForEnemyTeam ושנו אותה ל : OriginalVOForEnemyTeam=0 לאחר מכן חפשו את הערך =VOLanguage ושנו אותה ל VOLanguage=0 זהו עכשיו אתם תבינו מה הקבוצה רוצה ממכם כשאתם משחקים בצד הרוסי (-: אכן כבר רשמתי את זה פה וזה מעוד עוזר לי.. מומלץ. חחח... "ג'ונסון" , זה כל פעם מצחיק אותי מחדש... אבל זה ג'0נס0ן ALÞHÃ בסוף אתה תהיה ארובה. תגידו מה עם שרת HWzone חדש? יהיה משהו בקרוב? יש כבר שרת...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.