פורסם 2010 במאי 1615 שנים זה קורה לי בכל שרת שאני משחק כשאני מנסה להסתכל רחוק מידי.בכל השרתים הישראלים וגם כאלו בחו"ל
פורסם 2010 במאי 1715 שנים אני כמובן... אני מתכוון שהניתוקים מופיעים בשעות מוגדרות, אצלי למשל בין חמש לאחת אין ניתוקים (יש איזה אחד או שניים פה, רובם קורים בMATCHMAKING) אבל בשאר שעות היממה אי אפשר לשחק
פורסם 2010 במאי 1715 שנים יש לי שאלההמשחק התכווץ לי לגודל של חלון ולא על כל המסך ואני לא יודע איך להגדיל אותו אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד יודה לו!!!!\
פורסם 2010 במאי 1715 שנים אני מתכוון שהניתוקים מופיעים בשעות מוגדרות, אצלי למשל בין חמש לאחת אין ניתוקים (יש איזה אחד או שניים פה, רובם קורים בMATCHMAKING) אבל בשאר שעות היממה אי אפשר לשחקבדיוק.ביום אי אפשר לשחק בכלל. אם אני משחק אז רק אחרי 23 ככה.
פורסם 2010 במאי 1715 שנים יש לי שאלההמשחק התכווץ לי לגודל של חלון ולא על כל המסך ואני לא יודע איך להגדיל אותו אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד יודה לו!!!!\להיכנס להגדרות לסמן Full Screen אולי??
פורסם 2010 במאי 1715 שנים מחבר ALT+ENTER [שמאלי]בחיפוש שרתים לרוב המשחק נתקע ,יש לזה פתרון?ברגע שאין אף אחד בשרתים הישראלים,איאפשר לשחק בחול כי לרוב נתקע בחיפוש.[כבר היו צריכים לסדר את זה]
פורסם 2010 במאי 1715 שנים ALT+ENTER [שמאלי]בחיפוש שרתים לרוב המשחק נתקע ,יש לזה פתרון?ברגע שאין אף אחד בשרתים הישראלים,איאפשר לשחק בחול כי לרוב נתקע בחיפוש.[כבר היו צריכים לסדר את זה]אתה מסמן לחיפוש באירופה בלבד, ב region? אני מחפש שרתים רק באירופה והחיפוש אף פעם לא נתקע לי, והוא לוקח חמש שניות.
פורסם 2010 במאי 1715 שנים מחבר אני אבדוק.אחי אין שם בהגדרות full screenחבר,עשה ככה תלחץ ALT+ENTER [שמאלי]
פורסם 2010 במאי 1715 שנים יש לי שאלההמשחק התכווץ לי לגודל של חלון ולא על כל המסך ואני לא יודע איך להגדיל אותו אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד יודה לו!!!!תנסה באמת ללחוץ כשאתה בתפריט של המשחק ALT + ENTER במדיה וזה לא עובד תנסה את זה,כנס לפהC:\Users\(USER)\Documents\BFBC2* USER = שם המשתמש של היוזר ווינדוס שלךואז יש לך שם קובץ בשם settingsלחצן ימני על הקובץ open with.. תבחר ב notepadויש לך שם מלא שורות תחפש את השורה הבאה Fullscreen=trueבמידה וחסרה לך שם אות\שזה false תשנה לtrue.ALT+ENTER [שמאלי]בחיפוש שרתים לרוב המשחק נתקע ,יש לזה פתרון?ברגע שאין אף אחד בשרתים הישראלים,איאפשר לשחק בחול כי לרוב נתקע בחיפוש.[כבר היו צריכים לסדר את זה]כן זה ידוע, קרה לי כבר פעמים באגים מוזרים בחיפוש שרתים, פעם הייתי נכנס לחיפוש לא עובר 5 שניות והמשחק היה קורס, וזה קרה גם לנייק.קרה לי לא מזמן שכל מה שהייתי מחפש הוא היה נותן לי תוצאות "the text" בכל עמודה בחיפוש שרתים והמשחק היה נתקע..
פורסם 2010 במאי 1715 שנים ALT+ENTER [שמאלי]בחיפוש שרתים לרוב המשחק נתקע ,יש לזה פתרון?ברגע שאין אף אחד בשרתים הישראלים,איאפשר לשחק בחול כי לרוב נתקע בחיפוש.[כבר היו צריכים לסדר את זה]גם זה קשור לתקשורת לחו"ל (אירופה בעיקר) - חבילת גיימר תפתור לך את הבעיה.
פורסם 2010 במאי 1715 שנים מחבר ^ יש לי חבילת גיימר.זה בעיה במשחק, אבל אני אנסה אחר כך לבחור שרתי אירופה -נראה אם זה יסתדר.
פורסם 2010 במאי 1715 שנים שמעו אני משחק משחק משחק.. ופתאום יוצא לי לדף הראשי של המשחק ומראה לי כל פעם אותה בעיה ולמה אחרי שזה יוצא לי מהמשחק וכותב שזה אוסף סטטיסטיקה לוקח לזה שעות וזה לא מתחבר בכלל ושאני יוצא מהמשחק ונכנס מחדש תוך שנייה זה מתחבר? נ.ב אני ב012 לא בבזק! המהירות אינטרנט היא 2.62..(בדקתי באתר כלשהוא)
פורסם 2010 במאי 1715 שנים מחבר חבילת גיימר פותרת את הבעיה.אבל אתה ב012 אז אני לא בטוח [כי ראיתי כמה שלא] אז תבקש מהם רק לנסות את החבילה ל24- שעות ותראה אם זה פתר.
פורסם 2010 במאי 1715 שנים חבילת גיימר פותרת את הבעיה.אבל אתה ב012 אז אני לא בטוח [כי ראיתי כמה שלא] אז תבקש מהם רק לנסות את החבילה ל24- שעות ותראה אם זה פתר.אהה גם ל012 יש חבילת גיימר?וכמה זה עולה?וזה יעבוד גם ברשת אלחוטית?כי במחשב השני יש את הראוטר ואצלי כמו USB שמקבל את התדרים של הרשת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.