עבור לתוכן

Battlefield Bad Company 2 - הדיון הראשי.

לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ? 783 הצבעות

1. 1. לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני לא חושב שאתה לבד , גם אני שוקל לקנות אותו למרות שזה עלול לפגוע בגיימרים באופן כללי...

• תגובות 7.8k
  • צפיות 678.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

New Battlefield: Bad Company 2 Multiplayer Maps Coming Soon

http://www.joystiq.com/2010/04/22/battlefield-bad-company-2-vip-map-pack-3-almost-ready-for-deplo/

אני מקווה שאלו מפות חדשות ולא הוספת מודים למפות קיימות.

עריכה:לצערי אלו מפות קיימות:

A new VIP Bad Company 2 Map Pack has been revealed. Laguna Alta will get Squad Rush, and Nelson Bay will get Squad Deathmatch. There are no maps for the main game-modes, Rush and Conquest. Below is a screenshot of the Bad Company 2 Store Page on the Xbox 360. The release is set for sometime in April.

פורסם

הא??

כבר שיחררו את הVIP MAP PACK 2 , אתה בטוח שזה מעודכן??

פורסם

טוב חבר'ה אני מחפש בחור שהוא אחלה שחקן, עדיף בגילאי 18+ (כי כולנו כאלה), מישהו שלא לוקח את המשחק יותר מדי ברצינות ומוכן להפסיד אם זה יקרה. ו.. יש לנו שרת TS3.

אנחנו בינתיים 3 חבר'ה וצריכים מישהו רביעי בשביל להיכנס לטורניר הזה. אל תתביישו! אנחנו אחלה חבר'ה חח.

פורסם

טוב חבר'ה אני מחפש בחור שהוא אחלה שחקן, עדיף בגילאי 18+ (כי כולנו כאלה), מישהו שלא לוקח את המשחק יותר מדי ברצינות ומוכן להפסיד אם זה יקרה. ו.. יש לנו שרת TS3.

אנחנו בינתיים 3 חבר'ה וצריכים מישהו רביעי בשביל להיכנס לטורניר הזה. אל תתביישו! אנחנו אחלה חבר'ה חח.

לאן הטכנולוגייה הגיעה... ספאמבוטים משחקים BC2 ובעלי תודעה לגילם! :o

פורסם

לאן הטכנולוגייה הגיעה... ספאמבוטים משחקים BC2 ובעלי תודעה לגילם! :o

חח, זה היה לפני כמה עמודים פשוט, ואני בספק רב שהרבה אנשים עוברים על העמודים שהם פיספסו. לא הייתי כותב הרי משהו אחר, סך הכל שתי ההודעות בעלי אותה מטרה.

פורסם

מה עובר על השרתים במשחק?

כמעט כל השרתים לא פועלים

וגם אם פועלים איך שאני נכנס ישר מתנתק

מישהו? :nixweiss:

פורסם

חברה עכשיו קיבלתי דיווח שבזק העלו את המחיר של הגיימר ל 25 ש"ח אני לא יודע אם המחיר תקף לכאלה שכבר יש להם גיימר אבל כדאי לבדוק את העניין

פורסם

למה מי משלם :hat:

פורסם

מי שבבזק בינלאומי

או במילים אחרות

אני פאקינג משלם !!!

אני לא מאמין לאן התדרדרתי.... (לפחות תקעו אותי במחיר הישן)

פורסם
  • מחבר

חברה עכשיו קיבלתי דיווח שבזק העלו את המחיר של הגיימר ל 25 ש"ח אני לא יודע אם המחיר תקף לכאלה שכבר יש להם גיימר אבל כדאי לבדוק את העניין

זה לא יכול להיות ,אם סגרת על 12 שח לתקופת שנה-כך יהיה.

אבל מדהים, ממקום שיתקנו את הבעיה ,הם רואים ששוה להם לעשות עוד כסף .

פורסם

אני לא רציתי להתחייב

מחר בבוקר אני מדבר עם השכן ואם הוא מסכים שאשחק דרך הרשת שלו כמו פעם אני מבטל את הגיימר לחלוטין.

פורסם

יש לי בעיה עם המשחק

האדמה קופצת כזה

זה ניהיה ירוק חום ירוק חום

כול האזור שיש אדמה כך

זה מוזר .... קורה לעוד משהוא ? יש פטרון ?

פורסם

זהו שעשיתי את החבילה של 13 ש"ח בלי התחייבות אני מקווה מאוד שהחודש או חודש הבא אני אגלה שאני לא משלם יותר ....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים