פורסם 2010 במאי 1315 שנים אני לא חושב שאתה לבד , גם אני שוקל לקנות אותו למרות שזה עלול לפגוע בגיימרים באופן כללי...
פורסם 2010 במאי 1315 שנים New Battlefield: Bad Company 2 Multiplayer Maps Coming Soonhttp://www.joystiq.com/2010/04/22/battlefield-bad-company-2-vip-map-pack-3-almost-ready-for-deplo/אני מקווה שאלו מפות חדשות ולא הוספת מודים למפות קיימות.עריכה:לצערי אלו מפות קיימות:A new VIP Bad Company 2 Map Pack has been revealed. Laguna Alta will get Squad Rush, and Nelson Bay will get Squad Deathmatch. There are no maps for the main game-modes, Rush and Conquest. Below is a screenshot of the Bad Company 2 Store Page on the Xbox 360. The release is set for sometime in April.
פורסם 2010 במאי 1315 שנים טוב חבר'ה אני מחפש בחור שהוא אחלה שחקן, עדיף בגילאי 18+ (כי כולנו כאלה), מישהו שלא לוקח את המשחק יותר מדי ברצינות ומוכן להפסיד אם זה יקרה. ו.. יש לנו שרת TS3.אנחנו בינתיים 3 חבר'ה וצריכים מישהו רביעי בשביל להיכנס לטורניר הזה. אל תתביישו! אנחנו אחלה חבר'ה חח.
פורסם 2010 במאי 1315 שנים טוב חבר'ה אני מחפש בחור שהוא אחלה שחקן, עדיף בגילאי 18+ (כי כולנו כאלה), מישהו שלא לוקח את המשחק יותר מדי ברצינות ומוכן להפסיד אם זה יקרה. ו.. יש לנו שרת TS3. אנחנו בינתיים 3 חבר'ה וצריכים מישהו רביעי בשביל להיכנס לטורניר הזה. אל תתביישו! אנחנו אחלה חבר'ה חח. טוב חבר'ה אני מחפש בחור שהוא אחלה שחקן, עדיף בגילאי 18+ (כי כולנו כאלה), מישהו שלא לוקח את המשחק יותר מדי ברצינות ומוכן להפסיד אם זה יקרה. ו.. יש לנו שרת TS3. אנחנו בינתיים 3 חבר'ה וצריכים מישהו רביעי בשביל להיכנס לטורניר הזה. אל תתביישו! אנחנו אחלה חבר'ה חח. לאן הטכנולוגייה הגיעה... ספאמבוטים משחקים BC2 ובעלי תודעה לגילם!
פורסם 2010 במאי 1315 שנים הא??כבר שיחררו את הVIP MAP PACK 2 , אתה בטוח שזה מעודכן??בטעת הבאתי לינק שגוי, מדובר על VIP Map Pack 3 http://www.joystiq.com/2010/04/22/battlefield-bad-company-2-vip-map-pack-3-almost-ready-for-deplo/
פורסם 2010 במאי 1315 שנים לאן הטכנולוגייה הגיעה... ספאמבוטים משחקים BC2 ובעלי תודעה לגילם! חח, זה היה לפני כמה עמודים פשוט, ואני בספק רב שהרבה אנשים עוברים על העמודים שהם פיספסו. לא הייתי כותב הרי משהו אחר, סך הכל שתי ההודעות בעלי אותה מטרה.
פורסם 2010 במאי 1315 שנים מה עובר על השרתים במשחק? כמעט כל השרתים לא פועלים וגם אם פועלים איך שאני נכנס ישר מתנתק מישהו?
פורסם 2010 במאי 1315 שנים חברה עכשיו קיבלתי דיווח שבזק העלו את המחיר של הגיימר ל 25 ש"ח אני לא יודע אם המחיר תקף לכאלה שכבר יש להם גיימר אבל כדאי לבדוק את העניין
פורסם 2010 במאי 1315 שנים מי שבבזק בינלאומיאו במילים אחרותאני פאקינג משלם !!!אני לא מאמין לאן התדרדרתי.... (לפחות תקעו אותי במחיר הישן)
פורסם 2010 במאי 1315 שנים מחבר חברה עכשיו קיבלתי דיווח שבזק העלו את המחיר של הגיימר ל 25 ש"ח אני לא יודע אם המחיר תקף לכאלה שכבר יש להם גיימר אבל כדאי לבדוק את העניין זה לא יכול להיות ,אם סגרת על 12 שח לתקופת שנה-כך יהיה.אבל מדהים, ממקום שיתקנו את הבעיה ,הם רואים ששוה להם לעשות עוד כסף .
פורסם 2010 במאי 1315 שנים אני לא רציתי להתחייבמחר בבוקר אני מדבר עם השכן ואם הוא מסכים שאשחק דרך הרשת שלו כמו פעם אני מבטל את הגיימר לחלוטין.
פורסם 2010 במאי 1315 שנים יש לי בעיה עם המשחק האדמה קופצת כזהזה ניהיה ירוק חום ירוק חוםכול האזור שיש אדמה כך זה מוזר .... קורה לעוד משהוא ? יש פטרון ?
פורסם 2010 במאי 1315 שנים זהו שעשיתי את החבילה של 13 ש"ח בלי התחייבות אני מקווה מאוד שהחודש או חודש הבא אני אגלה שאני לא משלם יותר ....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.