עבור לתוכן

QUAD , T , DUAL CORE מה עדיף לאינטרנט ?

Featured Replies

פורסם

באינטרנט מה צוואר הבקבוק ? האיכות של הכונן הקשיח ? המעבד ? זיכרון ? למה שאני רואה סרט באינטרנט המעבד מתאמץ ומגיע ישר ל 50-60% ?

• תגובות 35
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הצוואר בקבוק הוא החיבור שלך לאינטרנט.

פורסם
  • מחבר

לקחתי מחשב עם כונן קשיח ישן 5400 סיבובים תקין בערך 30GB והאינטרט בקושי זז החלפתי אותו ל 80GB 7200 והאינטרנט רץ מהר מה זאת אומרת ? שצוואר הבקבוק זה HDD ? איך שאני רואה סרט למשל האינטרנט קופץ מ 3 אחוז מאמץ ל 50 - 60 ? למה המעבד מתאמץ כל כך ? יש אתרים מסויימים בעיקר עם אנימציה פלאשים וקטעי וידאו שהמעבד מגיע ל 50 - 70 אחוז מאמץ ! אולי מעבד Q יחלק את המאמץ ?

פורסם

CTRL+SHIFT+ESC, תבדוק איזה תהליך מאמץ לך את המעבד.

אן שתבדוק לא יודע, אוליי המעבד שלך ב 150 מעלות או משהו...

פורסם
  • מחבר

אתה לא עונה על השאלה , או שאתה לא יודע יש פה מישהו אחר שמתמצה בזה ? אם אני אקח Q לאינטרנט שאני אשים סרטים המעמד יתחלק ובמקום 60 אחוז מאמץ יהיה למשל 20 ?

פורסם

השאלות שלך מעייפות אותי נפשית !

כל עוד המעבד שלך לא עתיק עם ליבה אחת + מחשב מבוצץ בזבל אין סיבה שזה יקרה... זה המצב ?

גם אם כן, אתה תקח QUAD חדש בשביל שימושים שמספיק בשבילם מעבד מלפני 3 שנים ?

פורסם
  • מחבר

המחשב שלי לא מפוצץ בזבל בכל האתרים עובד מעולה חוץ מאתרים של וידאו ואז רואים שהמעבד מתאמץ זאת עובדה בדקתי עם תוכנות זיכרון , HDDX2 הכול תקין - רשום EXPLORER.EXE 60% שאני מפסיק זה יורד ל 5% - 15% ממוצע , יש פה מישהו מקצועי שמבין את הבעיה ? תודה.

פורסם

טוב לא יודע... תבדוק את המחשב עם SPYBOT אוליי רוגלות וכאלה...

אם אתה כבר קונה QUAD לך על I7, יש לו 8 נימים, המעבד יתאמץ רק 10%... :-X

פורסם
  • מחבר

יש לי SPYBOT נאדה גרונישט לא מוצא כלום , CC CLEANER , ANTIVIR , ZONEALARM FIREWALL יש לי גם Anti Virus Security Kaspersky 2010 העניין שאני מתלבט אם להתקין אותו על המערכת הפעלה הקיימת או לפרמט את המחשב ולהתקין הכול מחדש , אם אני מתקין אותו ואחרי יומיים נגיד עושה פירמוט ושם את הסיריאל פעם שניה זה יחסם ? או יתן לי את מספר הימים שנותר ?

פורסם

אומרים גורנישט.

עריכה,

טוב אני יענה, אם אין לך שום דבר חשוב מידיי ויש לך אפשרות להתקין את הווינדוס מחדש כדי לשלול בעית חומרה אז אני ממליץ לנסות...

זה עדיף מלקנות I7 ואז לפתוח דיון שהמעבד לא מתחבר ללוח 478 שלך...

פורסם

במחשב עם ההרד דיסק הישן שהחלפת כנראה אין הרבה זיכרון RAM והוא משתמש בהרבה זיכרון וירטואלי בכונן הקשיח.

אם יש לך מעבד של סביבות 1GHZ ומעלה, אז צוואר הבקבוק הוא מהירות החיבור לאינטרנט.

אם יש לך מעבד חלש במיוחד (כמו ב-NETBOOK), אז סירטוני פלאש יכולים לקרטע בגללו. גם אם יש חיבור מהיר לאינטרנט.

פורסם
  • מחבר

יש לי מעבד ישן יחסית E4600 אבל זה C2D עם 2 ליבות , 2.4GHZ

פורסם

למה זה משנה לך על כמה אחוזי מאמץ המעבד?

כל עוד הכל עובד טוב אין סיבה לשדרג.

פורסם

הפעולות שאמרת לא אמורות לדגדג את המעבד הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים